Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
Zalando rabattkoder

Aktive Zalando rabattkoder for desember 2018

169 anmeldelser
169 anmeldelser 0100

Bestill og spar med Zalando

Har du funnet et stilige klesplagg eller elegant tilbehør hos Zalando, og lurer på om du kan spare penger på din bestilling? Da har du kommer til rett sted. Er du en ny kunde kan du nemlig benytte deg av vår eksklusive rabattkode dersom du handler for minst 750 kr.

Vi jobber aktivt med å skaffe deg de aller beste Zalando rabattkodene og rabatten i markedet. Her har kunder fått besparelser som:
  • 10% på alle bestillinger over 750 kr
  • 100 kr avslag
  • ekstra 15% på salgsvarer

Butikken har et stort utvalg av sko, klær, sportstøy, tilbehør og undertøy til konkurransedyktige priser. Det beste av alt er at du får gratis frakt på din bestilling!
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Zalando!
Legg til rabattkode
Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
10%rabattkode
Lagt til av bruker

Få 10% avslag på ditt neste kjøp med Zalando rabattkode

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
Under800 kr

Handle for under 800 kr hos Zalando

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Sko fra Zalando til inntil 50% rabatt

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Prøv vår beste rabattkupong!
Ellos rabattkoder
Rabattkode

30% rabattkode

Spar 30% på den dyreste varen med Ellos kupong
Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
60%rabatt

Opptil 60% rabatt på mammaklær hos Zalando

Detaljer
Mer...
Se rabatt
40%rabatt

Holzweiler med opptil 40% rabatt i outleten

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

50% rabatt på en masse herreklær

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Damemote til opptil 50% rabatt hos Zalando

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Utvalgt sportstøy fra Zalando til opptil 50% avslag

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Halv pris på barneklær

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Designersalg med opptil 50% rabatt til dame

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
10%rabattkode

Zalando rabattkode for studenter på 10%

Loading...
Kopier
Se rabattkode
20%rabattkode

20% ekstra rabatt med Zalando rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
10%rabatt

Spar 10% med Zalando rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
10%rabatt

Få 10% rabatt på vårens nyheter med Zalando kupong

Loading...
Kopier
Se rabattkode
50%rabatt

Designerklær fra Zalando - spar så mye som 50%

Mer...
Se rabatt
70%rabatt

Blaack Friday party: Inntil 70% rabatt på festklær!

Mer...
Se rabatt

Stort utvalg sportsklær

Hos Zalando kan du velge og vrake blant et stort utvalg sportsklær til dame, herre og barn. Sko, joggedresser, treningsjakker og tights er blant produktene du kan velge mellom i sortimentet. Kanskje finner du varer til nedsatte priser på deres sider også? Vi råder deg til å ta en titt - du kan jo spare penger!

Designerplagg til lave priser

Var du klar over at Zalando har en egen seksjon for designerplagg? Her kan du virkelig gjør et megakupp. Ikke nok med at utvalget er stort, prisene er også gode. Invester i kvalitetsplagg til den nye sesongen, og kanskje er enkelte av produktene outlet-priset? Her finner du alt fra klær, sko, vesker og tilbehør.

Slik bruker du en Zalando rabattkode

Det er enkelt å spare penger når du handler på nett. Se videoen under for å få et raskt overblikk over hvordan du faktisk går frem når du skal benytte deg av en rabattkode hos Zalando - god shopping!

Kjøp Zalando sko og kjoler her!

Er du på jakt etter en kjole fra en kjent designer, eller kanskje et par lekre sko? Du kan finne kvalitetsmerker til en meget lav pris på deres nettsider.

Du finner også kule tilbehør, klær til barn og herre, samt treningsklær i deres sortiment. Ofte har vi eksklusive Zalando rabattkoder du kan benytte deg av for å spare litt ekstra. Følg med!

Sparetips for Zalando

Fri frakt
Hos Zalando betaler du aldri for frakten. Du betaler altså bare for det produktet du kjøper, og får varen sendt direkte hjem eller dit du ønsker.
Retur
Skulle du mot formodning være misfornøyd med din bestilling eller ha bestilt feil vare, kan du sende den tilbake igjen. Du betaler ingen verdens ting for returnering.
Nyhetsbrev
Ved å melde deg på Zalando nyhetsbrev i dag, får du en 10% Zalando rabattkode som du kan benytte på din neste bestilling!
Studentrabatt
Som student kan det være veldig trangt økonomisk! Derfor kan du nå få hele 10% Zalando studentrabatt. Ikke la noen sparingsmuligheter slippe unna.
Leveringstid
Når du har bestilt en vare hos Zalando tar det vanligvis seks virkedager før du mottar bestillingen din. Ekspresslevering er ikke mulig ved bestillinger her.
Bytte
Skulle du ha bestilt et produkt i feil størrelse, er det både enkelt og greit å bytte denne. Sjekk ut Zalando sine nettsider for ytterligere informasjon om fremgangsmåte.
Gavekort
Du behøver ikke en Zalando rabattkode for å spare penger. Usikker på et gavekjøp? Gi din venn eller venninne et gavekort med et beløp på mellom 150 kr og 2000 kr.
Bonus som Coop-medlem
Som Coop-medlem får du alltid 5% bonus på alle kjøp hos Zalando. Denne bonusen kan ikke opptjenes dersom du benytter deg av en rabattkode når du bestiller.
Send oss dine egne tips for Zalando
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2018 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.