Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
Zalando rabattkoder

Aktive Zalando rabattkoder for juni 2020

Bestill og spar med Zalando

Har du funnet et stilige klesplagg eller elegant tilbehør hos Zalando, og lurer på om du kan spare penger på din bestilling? Da har du kommer til rett sted. Er du en ny kunde kan du nemlig benytte deg av vår eksklusive rabattkode dersom du handler for minst 750 kr.

Vi jobber aktivt med å skaffe deg de aller beste Zalando rabattkodene og rabatten i markedet. Her har kunder fått besparelser som:
  • 10% på alle bestillinger over 750 kr
  • 100 kr avslag
  • ekstra 15% på salgsvarer

Butikken har et stort utvalg av sko, klær, sportstøy, tilbehør og undertøy til konkurransedyktige priser. Det beste av alt er at du får gratis frakt på din bestilling!
Butikker som ligner Zalando
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Zalando!
Legg til rabattkode
Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
10%Rabattkode
Lagt til av bruker

Få en personlig Zalando rabattkode ved å melde deg på nyhetsbrevet

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
Fra119 kr

Følg blomstertrenden med plagg fra bare 119 kroner

Detaljer
Mer...
Se rabatt
35%rabatt

Få opptil 35% avslag på gensere

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Prøv vår beste rabatt!
Nelly rabattkoder

3 for 2

Få 3 for 2 på alle topper og gensere nå
Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Få vårens damemote med opptil 50% rabatt nå!

Detaljer
Mer...
Se rabatt
35%rabatt

Spar opptil 35% på en mengde sko

Detaljer
Mer...
Se rabatt
25%Rabatt

Nå står adidas med opptil 40% rabatt her på Zalando

Detaljer
Mer...
Se rabatt
20%rabatt

Solbriller med inntil 20% rabatt

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Under300 kr

Digert utvalg med kjoler til under 300 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Under300 kr

Her finner du masse jeans til under 300 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
30%rabatt

Spar opptil 30% på utvalgte Filippa K

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
15%Rabattkode

Spar 15% ekstra med Zalando rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
30%rabatt

Bærekraftig mote med inntil 30% rabatt hos Zalando

Mer...
Se rabatt
25%rabatt

Nye sommersko til barna? Nå får du inntil 25% rabatt

Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Spar opptil 50% på sesongens løpesko

Mer...
Se rabatt
25%rabatt

En mengde sommerjakker med opptil 25% rabatt

Mer...
Se rabatt
15%rabatt

Spar 15% på utvalgte produkter til hjemmetrening

Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Barneklær med inntil 50% rabatt

Mer...
Se rabatt

Stort utvalg sportsklær

Hos Zalando kan du velge og vrake blant et stort utvalg sportsklær til dame, herre og barn. Sko, joggedresser, treningsjakker og tights er blant produktene du kan velge mellom i sortimentet. Kanskje finner du varer til nedsatte priser på deres sider også? Vi råder deg til å ta en titt - du kan jo spare penger!

Designerplagg til lave priser

Var du klar over at Zalando har en egen seksjon for designerplagg? Her kan du virkelig gjør et megakupp. Ikke nok med at utvalget er stort, prisene er også gode. Invester i kvalitetsplagg til den nye sesongen, og kanskje er enkelte av produktene outlet-priset? Her finner du alt fra klær, sko, vesker og tilbehør.

Registrer deg som kunde?

Vi anbefaler at du registrerer deg hos Zalando. Da vil du kunne få e-postoppdateringer om kampanjer og få spesialtilbud som bare medlemmer får. Bare følg noen enkle trinn for å registrere deg som krever minimum personlig informasjon.

Kjøp Zalando sko og kjoler her!

Er du på jakt etter en kjole fra en kjent designer, eller kanskje et par lekre sko? Du kan finne kvalitetsmerker til en meget lav pris på deres nettsider.

Du finner også kule tilbehør, klær til barn og herre, samt treningsklær i deres sortiment. Ofte har vi eksklusive Zalando rabattkoder du kan benytte deg av for å spare litt ekstra. Følg med!

Sparetips for Zalando

Fri frakt
Hos Zalando betaler du aldri for frakten. Du betaler altså bare for det produktet du kjøper, og får varen sendt direkte hjem eller dit du ønsker.
Retur
Skulle du mot formodning være misfornøyd med din bestilling eller ha bestilt feil vare, kan du sende den tilbake igjen. Du betaler ingen verdens ting for returnering.
Studentrabatt
Som student kan det være veldig trangt økonomisk! Derfor kan du nå få hele 10% Zalando studentrabatt. Ikke la noen sparingsmuligheter slippe unna.
Leveringstid
Når du har bestilt en vare hos Zalando tar det vanligvis seks virkedager før du mottar bestillingen din. Ekspresslevering er ikke mulig ved bestillinger her.
Bytte
Skulle du ha bestilt et produkt i feil størrelse, er det både enkelt og greit å bytte denne. Sjekk ut Zalando sine nettsider for ytterligere informasjon om fremgangsmåte.
Gavekort
Du behøver ikke en Zalando rabattkode for å spare penger. Usikker på et gavekjøp? Gi din venn eller venninne et gavekort med et beløp på mellom 150 kr og 2000 kr.
Bonus som Coop-medlem
Som Coop-medlem får du alltid 5% bonus på alle kjøp hos Zalando. Denne bonusen kan ikke opptjenes dersom du benytter deg av en rabattkode når du bestiller.
Send oss dine egne tips for Zalando
Om oss
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.