Oftestilte spørsmål

FAQ rabattkoder og rabatter

Om du leter etter en rabattkode er du på riktig sted! Hos oss i CupoNation har vi hundrevis av rabattkoder tilgjengelig for diverse butikker og leverandører. Bare bla deg gjennom sidene våre for å finne den koden som passer deg og ditt shopping-behov best.

Når du har funnet en rabattkode som passer deg, trykk på tilbudet. Da blir kodien kopiert, og nettleseren din åpner en ny fane med butikken det gjelder. Fullfør handlingen din, og lim inn din rabattkode ved utsjekk. Du har nå spart penger!

Enkelte av rabattkodene på våre sider er markert som “eksklusiv”. Dette betyr at du ikke vil finne den noe annet sted enn på vår side, fordi vi har en spesiell avtale med butikken om å få ha det beste tilbudet på markedet.

Alle rabattkoder du finner på CupoNation er 100% gratis å benytte seg av.


Bruk søkefeltet på toppen av siden. Her kan du enkelt skrive inn navnet på butikken du leter etter - dersom det er en stor leverandør har vi mest sannsynlig en egen side med full oversikt over alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud.

Om du vil være først ute til å vite om nye rabattkoder og aktuelle tilbud, meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Dette gjør du enkelt ved å fylle inn e-postadressen din i et felt lenger ned på denne siden.

Dersom du har funnet en rabattkode et annet sted som vi ikke har publisert, kan du enkelt sende den inn til oss, og slik hjelpe andre kunder å spare penger! Via denne lenken kan du registrere rabattkoden: https://www.cuponation.no/user/submit