Hotels.com rabattkode

Aktive Hotels.com rabattkoder for september 2017

Rimeligere hotellovernattinger

Planlegger du et lite hotellopphold enten innen- eller utenlands? Ta en titt til høyre og sjekk ut våre Hotels.com rabattkoder som kan gi deg en ytterligere besparelse på din bestilling.

Tidligere kar kunder spart eksempelvise 10% på hotell i London, New York, Barcelona, og:
  • 100 kr på alle overnattinger
  • 250 kr ved bestilling av 3 netter
  • 300 kr ved hotellbestilling på 3000 kr

Vi oppdaterer siden vår jevnlig for å garantere deg de aller beste rabattene på markedet. Ta en titt innom i ny og ne, og spar penger på overnatting som du heller kan bruke på utforsking, mat og opplevelser under ditt opphold. Gjør et hotellkupp i dag!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Rabattkoder
Neira Dizdarevic
Deal Guru

Bonusovernattinger
Visste du at du kan samle bonusovernattinger hos Hotels.com? Konseptet kalles Hotels.com Rewards og går ut på at du som lojal kunde kan få én bonusovernatting per 10 overnatting. Du behøver ikke engang en Hotels.com rabattkode for å innløse bonusovernattingen. Det tar kun ett minutt å bli medlem, og det er helt kostnadsfritt. Hvordan fungerer Rewards-systemet?:
1. Velg blant 297.000 overnattingssteder verden over. Du velger selv hvordan du samler de ti nettene på, uansett om det er enkeltreiser eller lengre ferier.
2. Gjennomsnittsprisen på de 10 overnattingene som er samlet bestemmer verdien på bonusovernattingen din.
3. Bonusovernattingene kan innløses når og hvor som helst.
Du får i tillegg tilgang til hemmelige priser som ikke er tilgjengelig for offentligheten. I tillegg kan du spare opptil 50% på en rekke overnattingssteder over hele verden. Reiser du mye kan du bli oppgradert til Silver eller Gold-medlem.

Gruppepriser
Å reise i gruppe kan ofte være en god måte å spare penger på. Du sparer faktisk opptil 30% på din bestilling og garanteres den laveste gruppeprisen. Hvordan sikres du best pris?:
1. Fyll ut et skjema hos Hotels.com, og få tildelt tilpassede forslag basert på behovet til deg og din reisegruppe.
2. Sammenlign tilbudene og forhandle blant forslagene
3. Velg det beste alternativet og få den absolutt laveste prisene på markedet som er utilgjengelig for offentligheten.
Gå til Hotels.com sine nettsider for å sette i gang i dag.

Prisgaranti
Var du klar over at Hotels.com garanterer deg den beste prisen på ditt hotellopphold? Dette betyr at dersom du finner en lavere pris et annet sted, vil Hotels.com refundere mellomlegget. Hvordan fungerer konseptet dersom du har funnet en lavere pris et annet sted?

1. Dobbeltsjekk at den nye prisen du har funnet gjelder for det samme rommet på det samme hotellet under den samme perioden som du bestilte hos Hotels.com.

2. Dersom din bestilling er ikke-refunderbar og du har funnet en billigere pris et annet sted, kan du fylle ut skjemaet på deres nettsider slik at de kan behandle forespørselen for deg. En forutsetning er at forespørselen sendes inn seneste kl. 23.59 dagen før oppholdet.

3. For refunderbare bestillinger, blir mellomlegget betalt tilbake med det samme dersom alle opplysningene stemmer. 

4. For ikke-refunderbare bestillinger blir du tilbakebetalt i form av en Hotels.com rabattkode til din e-post som du kan bruke neste gang du bestiller hos hos dem.

Lurer du fortsatt på hvordan konseptet fungerer? Ta en titt innom deres sider og les deg opp på konsepter. Her er det nemlig mye penger å spare.

Bestill på farten med deres app
Er du alltid på reise og har ofte behov for en hotellovernatting? Last ned denne appen i dag og spar opptil 50% på hemmelige hotellpriser. Visste du at vi også har en Hotels.com rabattkode forbehold brukere av appen? Disse prisene er forbeholdt de som abonnerer på e-postene, har lastet ned appen eller er medlemmer i Hotels.com Rewards. Det er jo perfekt dersom du får behov for et hotell i siste minutt og kun har din telefon tilgjengelig for bestilling. Du kan også lagre dine betalingsdetaljer slik at du enkelt og greit kan bruke appen en annen gang, uten å måtte gå gjennom samme prosess igjen. Klikk på "kveldens tilbud" for å få eksklusive hotellpriser i området ditt. Samle hotellnetter på helgeturer, forretningsreiser og lengre overnattinger. Kanskje gjør du er skikkelig hotellkupp også!

Utgår i dag Lagt til av bruker

Spar 150 kr på ditt hotellopphold med Hotels.com rabattkode

Bestill innen 24. september og reis innen utgangen av februar. Koden kan aktiveres dersom du bestiller opphold for minst 1500 kr.
Lagt til av bruker 29 har brukt denne
Se rabattkode *******
Denne rabatten utløper om timer!
Utgår i dag Lagt til av bruker

Spar 10% på ditt hotellopphold med Hotels.com rabattkode

Bestill ett opphold på ditt favoritthotell og spar penger via denne rabatten. Bestill innen 24. september og reis innen utgangen av februar.
Lagt til av bruker har brukt denne uken!
Se rabattkode *******
Denne rabatten utløper om timer!

Hotels.com kupongkode gir deg 10% avslag på ditt USA-opphold

Planlegger du en liten tur til blant annet New York, Las Vegas, Orlando eller San Francisco? Bruk denne rabattkoden og spar 10% på din overnatting.
Lagt til av bruker Ny rabattkode
Se rabattkode *******

Spar opptil 40% på hotell hos Hotels.com sitt høstsalg

Planlegger du en liten reise i høst? Klikk den via denne rabatten og bestill hotell til svært reduserte priser.
38 har brukt denne
Se rabatt

Bli medlem i Hotels.com Rewards og få en gratis hotellovernatting

Samle hemmelige overnattinger, og få én gratis natt på hotell dersom du klikker deg via denne rabatten og blir medlem i dag.
77 har brukt denne
Se rabatt

Bestill en hotellnatt til under 1000-lappen med Hotels.com

Her finner du fine 4- og 5-stjerners hotell til veldig gunstige priser. Vær rask med din bestilling ettersom rabatten er tidsbegrenset.
Se rabatt

Vinn tur til New York med Hotels.com!

Premien inkluderer flyreise og fire netter på PUBLIC by Ian Schrager for to personer. Konkurransen varer til og med 14. august.
Se rabatt

Hotels.com rabattkode gir deg 25% avslag på nordlyshoteller

Klikk deg via denne rabatten og reis til eksempelvis Stockholm, Oslo, Toronto, Bergen, Helsinki og Reykjavík.
Se rabatt

Spar opptil 40% på hotell hos toppdestinasjoner i USA

Book hotell i byer som New York, Las Vegas, Orlando, San Francisco, Atlanta og Los Angeles.
Se rabatt
Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Spar 10% på strandferier med Hotels.com kupongkode

Reis til utvalgte destinasjoner i Spania, Portugal, Italia, Frankrike, Hellas og mange andre destinasjoner og betal 10% mindre for bestillingen din.
Se rabattkode *******
Utgår i dag Eksklusiv

Hotels.com rabattkode gir deg 10% avslag på din hotellbestilling

Frister det med en tur til London? Eller hva med Øst-Europa? Bestill hotellovernattingen innen 10. september og reis innen utgangen av februar.
Eksklusiv
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar 250 kr med Hotels.com rabattkode

Bestill for minst 2500 kr innen 27. august. Book hotellovernatting i Oslo, Paris, Berlin eller hvor du skulle ønske og spar penger. Reis innen utgangen av januar.
Se rabattkode *******
Utgår i dag Eksklusiv

Hotels.com kupongkode gir deg 10% rabatt på ditt hotellopphold

Bestill overnatting på hotell innen utgangen av januar 2018, uansett om du planlegger en helgetur i en storby, eller et lengre opphold i varmen.
Eksklusiv
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar opptil 50% på helgeturer med Hotels.com

Book hotell i blant annet København, Oslo, Göteborg, Helsinki, Malmö og Bergen til halv pris via denne rabatten.
Se rabatt
Utgår i dag

Reis bort i august og spar 40% på overnatting med Hotels.com

Book innen utgangen av august og reis innen 8. oktober. Velg blant utvalgte destinasjoner og unn deg en liten ferie.
Se rabatt

Hotelltilbud hos Hotels.com

Ta en titt her og søk gjennom restplasser og andre spennende hotelltilbud. Du kan faktisk spare masse penger på blant annet hurtigferier og storbyferier. Søk blant mer enn 10.000 hotell og velg det som faller best i smak hos deg i dag.

Slik bruker du en Hotels.com rabattkode

Har du planlagt en reise og funnet en kode hos oss som du vil benytte deg av? Kanskje er du i tvil om hvordan du aktiverer koder? Fortvil ikke, vi ønsker å gjøre det enkelt og greit for deg å spare penger med oss, og har derfor laget en video for å gjøre prosessen enklere for deg. Ta en titt på videoen under!
50%rabatt! Rabattkode
Loveable hotell fra Hotels på tilbud: 40% + ekstra 10% Hotels.com rabattkode!

Beste Hotels.com kupongkode

I fjor ga Hotels.com 10% rabatt for alle kunder. Det beste var at prisene var allerede satt ned med 40%, så man fikk altså 10% ekstra. For en deal!
1476Brukere
94.00%Fornøyde kunder
431 krSpart

Spar med Hotels.com rewards

Bli medlem i rewardprogrammet til Hotels.com og få en gratis hotellnatt etter 10 bestilte hotellnetter. Du kan bli medlem helt gratis, og kan velge mellom mer enn 230.000 hoteller. Installer appen på mobilen, og få Hotels.com app rabatt. Med deg opp på nyhetsbrevet vårt for flere gode sparemuligheter!

Sparetips for Hotels.com

Fordelsprogram
Sov 10 netter på hotell, og få 1 gratis hotellnatt! Det er gratis å bli medlem av fordelsprogrammet, så start allerede i dag!
Kundeservice
Har du spørsmål, eller lurer du på hvilket hotell du bør velge? Hotels.com er klare til å svare på det du lurer på over telefon og mail.
Nyhetsbrev
Vil du få tilgang til hemmelige priser, og betale mindre på utvalgte hoteller? Meld deg på nyhetsbrevet og få tilbud på e-post!
Send oss dine egne tips for Hotels.com

Hvorfor Hotels.com?
57 personerhar sjekket ut siden denne uken
214 krgjennomsnittlig spart
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.