Nelly rabattkode

Aktive Nelly rabattkoder for september 2017

Lekker mote til lave priser

Leter du etter en Nelly rabattkode? Da har du kanskje allerede funnet noen plagg eller tilbehør du ønsker å bestille. Uansett om det er en veske, et skopar eller en kjole som har falt i smak, garanterer vi at du sparer penger med oss.

Kunder har eksempelvis spart:
  • 25% på alle varer
  • 10% på kjoler
  • 15% på sin neste bestilling ved registrering av nyhetsbrev

Du får full oversikt over alle våre Nelly rabattkoder på hjemmesiden vår. Ikke glem at leveringstiden er rask, du får gratis frakt ved kjøp over 199 kr, i tillegg til enkel og fri Nelly retur.
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Rabattkoder
Lena Marie Robertsen
Deal Guru

Gi bort et gavekort

Hvis du har vanskeligheter med å kjøpe gaver til din venninne, kjæreste eller søster, anbefaler vi deg å bestille et gavekort fra Nelly. Med et gavekort kan mottakeren kjøpe akkurat det hun vil. Kortet er gyldig i ett år. Du kan velge en verdi på gavekortet på mellom 100 og 1000 kr, helt avhengig av hvor mye penger du ønsker å bruke. Du kan velge om du vil sende gavekortet i posten eller som e-mail. Du mottar kortet i en konvolutt som du kan skrive på og gi til mottakeren.

Betal for gavekortet med betalingskort, direkte betaling eller Pay Pal, helt avhengig av din personlige preferanse. Gavekortet kan ikke kombineres med rabattkoder eller andre gavekort.

Kategorier
Hos Nelly bør du ta en titt innom topplisten for å sjekke ut plaggene som alle vil ha. Her gjelder det å være rask - disse produktene forsvinner fort. Var du ute etter et plagg som tidligere var var tilgjengelig men som du ikke han finne lenger? Ikke gå glipp av siden med påfylte favoritter hvor du kan være heldig og finne ditt favorittplagg.

Nelly Norge
Nettbutikken ble lansert i Norge i 2008, fem år etter lanseringen i Sverige. Med en visjon om å være en ledende aktør innen mote online for unge menn og kvinner, fikk Nelly raskt fotfeste i det norske markedet. Klesplaggene og tilbehøret du kan velge blant i deres nettbutikk her stilsikre, freshe og tidsriktige - akkurat slik vi nordmenn liker det. Vi er sikre på at du finner mange produkter som faller i smak hos deg. Med et sortiment bestående av over 700 forskjellige kjente varemerker, er det ingen tvil om at Nelly er et godt valg når du er ute etter en oppfriskning av garderoben.

Verifisert i dag

Nelly rabattkode gir deg 20% avslag på NLY Brands

Klikk deg via denne rabatten og feire at vi starter en ny sesong. Du sparer 20% på ditt kjøp dersom du bruker koden innen 21. september.
Verifisert i dag Ny rabattkode
Se rabattkode *******

Spar opptil 40% på produkter fra by Malene Birger hos Nelly

Stilige iPhone-covere, kule t-skjorter og topper samt myke gensere, er blant varene til nedsatte priser.
har brukt denne uken!
Se rabatt

Bestill råtøffe biker jackets fra Nelly via denne rabatten

Gå høsten i møte med en utrolig kul jakke som passer til alle anledninger. Du får også 40% avslag på utvalgte varianter.
67 har brukt denne
Se rabatt

Nelly gir deg fri frakt på din bestilling

Gjelder dersom du bestiller for minst 199 kr. Skulle du handle for mindre enn dette må du betale en liten avgift på 45 kr.
har brukt denne uken!
Se rabatt

Opptil 30% avslag på utvalgte produkter fra adidas Originals hos Nelly

Tights, caps, tank-topper og sokker er blant de nedsatte varene. Bli treningklar med dette utvalget av sportstøy!
har brukt denne uken!
Se rabatt

Bestselgere fra 49 kr hos Nelly

Klikk på denne rabatten og bla gjennom toppselgerne. Produktene er populære og forsvinner fort, så vær rask med bestillingen.
har brukt denne uken!
Se rabatt
Utgår i morgen

Spar opptil 70% på salgsvarer hos Nelly!

Sjekk ut de råkule klærne og tilbehørene til svært nedsatte priser via denne rabatten. Velg blant kule topper, jakker, sko og smykker.
Utgår i morgen har brukt denne uken!
Se rabatt

Bestill den lille hvite hos Nelly: Perfekt til sommeren!

Skal du snart i konfirmasjon eller mangler du kjole til17. mai? Klikk her og bestill lekre varianter akkurat nå.
32 har brukt denne
Se rabatt
Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Spar 20% på strikketøy med Nelly rabattkode

Høsten nærmer seg og det gjør også det kalde være. Klikk og spar penger på ditt favoritt strikketøy i dag.Koden er gyldig til og med 11. september.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir opptil 50% rabatt på salget

Klikk på denne rabatten og gjør noen utrolige kupp på klær og tilbehør til sommersesongen. Du sparer opptil halv pris.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir 30% rabatt på ALT fra NLY Trend

Her finner du mye lekkert å velge blant. Rabatten er gyldig til og med 2. juni og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir deg 20% ekstra avslag på salget

Ute etter kjoler, topper, gensere eller tilbehør for å oppfriske garderoben? Spar masse penger i dag. Gyldig til og med 10. juli.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Opptil 70% avslag på salget til Nelly!

Akkurat nå er det supersalg. og enda flere lekre artikler er på rabatt. Bare klikk her og ta en titt - du sparer masse penger.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar opptil 50% på salget til Nelly

Kjøp lekre klær, sko og tilbehør og betal enda mindre for varene i deres salgsseksjon. Du kan faktisk spare så mye som halv pris på ditt kjøp.
Se rabatt
70%

Gjør et megakupp i dag

I Nelly sin salgseksjon kan du finner klær og tilbehør til svært rabatterte priser. Et stort utvalg merkeklær er inkludert i produktlisten, og du kan spare opptil 70%. Kanskje har vi også en aktiv Nelly rabattkode som gir deg ytterligere avslag på produktene? Titt innom vår side for kampanjepriser.

Produkter til under 300 kr

Visste du at du kan finner produkter til under 300 kr hos Nelly? I seksjonen finner du blant annet jakker, gensere, tilbehør og undertøy til superpriser. Kule bukser, badetøy og vesker kan du også finne til så mye som 70% prisredusert. Da er det vel ingen tvil om at du bør være rask og bestille med en gang?

Slik bruker du en Nelly rabattkode

Det lønner seg alltid å ta en titt på våre sider for å spare penger. I videoen under viser vi deg hvordan du går frem når du skal benytte deg av en av våre Nelly rabattkoder. Klikk og spar!
20%rabatt! Rabattkode
EKSKLUSIV 20% Nelly rabattkode!

Beste Nelly kupongkode

Et stort antall Nellyholics elsket vår 20% rabattkode. Koden ga rabatt på alle varer. Dessuten har Nelly fri frakt og retur slik at du enkelt kan endre størrelse, farge eller vare. Sørg for å alltid følge med for nye Nelly rabattkoder!
1406Brukere
98.00%Fornøyde kunder
250Spart

Nelly festkjoler for neste fest!

Bli inspirert hos Nelly med det siste fra moteverden. Du kan finne flotte partykjoler fra 199 kroner samt designerkjoler fra 1000 kroner. Kjente merker som Calvin Klein, Svea, Nike, River Island og mange flere er å finne blant Nellys store utvalg. Følg med for å ikke gå glipp av en eneste Nelly rabattkupong.

Sparetips for Nelly

Fri frakt
Nelly.com tilbyr sine kunder fri frakt ved kjøp over 199 kroner samt ekspress-hjemlevering. Du får også varen din levert i løpet av 2-6 virkedager. Enkelt? Vi elsker det!
Retur
Av og til gjør man bomkjøp. Heldigvis har Nelly fri retur ved bytte! Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat det du vil ha.
Kundeservice
Er det noe du lurer på? Nelly svarer deg så fort som mulig. I tillegg kan du chatte med dem på hverdager mellom 13 og 17.
Betaling
På Nelly kan du betale med kort, delbetaling, postoppkrav, PayPal og faktura. Det er mange muligheter, slik at du finner noe som passer.
Gavekort
Har du en venninne som elsker Nelly.com? Ettersom du kan gi bort gavekort med 1 års gyldighet, har du nå en perfekt gave til den neste bursdagen.
Nyhetsbrev
Meld deg på Nelly sitt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer innenfor moteverdenen, med både nye trender og produkter. I tillegg får du gode rabatter før alle andre.
Send oss dine egne tips for Nelly

Hvorfor Nelly?
42 personerhar sjekket ut denne siden i dag
217 krgjennomsnittlig spart
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.