Nelly rabattkoder

Aktive Nelly rabattkoder for april 2018

Lekker mote til lave priser

Leter du etter en Nelly rabattkode? Da har du kanskje allerede funnet noen plagg eller tilbehør du ønsker å bestille. Uansett om det er en veske, et skopar eller en kjole som har falt i smak, garanterer vi at du sparer penger med oss.

Kunder har eksempelvis spart:
  • 25% på alle varer
  • 10% på kjoler
  • 15% på sin neste bestilling ved registrering av nyhetsbrev

Du får full oversikt over alle våre Nelly rabattkoder på hjemmesiden vår. Ikke glem at leveringstiden er rask, du får gratis frakt ved kjøp over 199 kr, i tillegg til enkel og fri Nelly retur.
Hjelp andre med å spare penger hos Nelly!
Legg til rabattkode
E-posten er ikke gyldig

Spar 25% på ditt første kjøp hos Nelly

Dersom du melder deg på deres nyhetsbrev vil du motta en personlig rabattkode som du kan benytte på ditt neste kjøp.
32 brukt i dag
Se rabatt

Kjøp flere og spar mer - Opptil 30% på sko

Kjøp 1 par og få 20% rabatt, 2 par og få 25% rabatt eller 3 par og få 30% rabatt. Og det beste? Dette gjelder også sko på salg!
Se rabatt

Alltid fri frakt hos Nelly

Dersom du handler for 199 kroner eller mer får du alltid fri frakt. Shop i vei og spar penger mens du gjør det!
60 brukt denne uken
Se rabatt

Sports mote nå opptil 50% rabatt

Kjøp deg litt ny treningsmotivasjon. Nå har Nelly nemlig satt ned alle treningsklærne sine med opptil halv pris!
Se rabatt

Handle kjoler hos Nelly

Nå får du en mengde kjoler til så mye som 80% rabatt. Klikk deg inn i dag og sjekk ut det store utvalget og de ekstremt lave prisene.
105 brukt denne uken
Se rabatt

Stort vårsalg hos Nelly

Nelly kjører i gang sitt vårsalg uansett om våren vil komme eller ikke. Nå får du opptil 50% rabatt på en mengde fantastiske styles.
168 brukt denne uken
Se rabatt

Handle vårens nyheter hos Nelly

Nå har alle vårens nye plagg ankommet nettbutikken. Klikk deg inn i dag og handle de nyeste trendene for så lite som 129 kroner.
81 brukt
Se rabatt

Nelly har basisplagg for enhver anledning

Enten du skal på jobb, skole, fest eller ligge å slenge på sofaen, trenger vi alle basisplagg for å kombinere antrekk. Nelly samler alt på ett sted.
24 brukt denne uken
Se rabatt

Midseason salg hos Nelly

Nå kan du spare opptil hele 50% på en mengde utvakgte produkter. Klikk deg inn i dag og spar penger!
58 brukt denne uken
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Nelly rabattkode: 20% rabatt

Tilbudet gjelder kun en begrenset periode så her er det lurt å være rask. Oppdater vårgarderoben nå! Koden kan ikke benyttes sammen med andre tilbud.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir deg 20% rabatt

Tilbudet gjelder alt av NLY Brands utenom NLY Eve. Gjør et kupp i dag og husk å løs inn rabattkoden i kassen.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Opptil 30% rabatt ved bruk av Nelly rabattkode

Nå er kan du få opptil 30% rabatt på utvalgte produkter fra NLY Brands. Rabattkoden kan ikke kombinerers med andre tilbud.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Rosa Nelly rabattkode: 20% på ALT

Nå tar den rosa uka helt av og du får 20% rabatt på hele butikken! Klikk deg inn via linken, kopier koden og shop i vei!
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Rosa uke hos Nelly. Nytt tilbud hver eneste dag!

Nytt fantastisk tilbud hos Nelly hver dag denne uken! Klikk deg inn via denne linken og se hvilket tilbud de kjører i dag. Du kan også være med å stemme frem tilbudet som skal gjelde i morgen.
Se rabatt
Utgår i dag

Få 90-tallsstilen med Nelly

Nå er det enda enklere å henge med i trendbildet. Her finner du en samling av alle klærene du må ha for å få den kjente og kjære stilen.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Nelly og andre butikker
E-posten er ikke gyldig
70%

Gjør et megakupp i dag

I Nelly sin salgseksjon kan du finner klær og tilbehør til svært rabatterte priser. Et stort utvalg merkeklær er inkludert i produktlisten, og du kan spare opptil 70%. Kanskje har vi også en aktiv Nelly rabattkode som gir deg ytterligere avslag på produktene? Titt innom vår side for kampanjepriser.

Produkter til under 300 kr

Visste du at du kan finner produkter til under 300 kr hos Nelly? I seksjonen finner du blant annet jakker, gensere, tilbehør og undertøy til superpriser. Kule bukser, badetøy og vesker kan du også finne til så mye som 70% prisredusert. Da er det vel ingen tvil om at du bør være rask og bestille med en gang?

Slik bruker du en Nelly rabattkode

Det lønner seg alltid å ta en titt på våre sider for å spare penger. I videoen under viser vi deg hvordan du går frem når du skal benytte deg av en av våre Nelly rabattkoder. Klikk og spar!

Nelly festkjoler for neste fest!

Bli inspirert hos Nelly med det siste fra moteverden. Du kan finne flotte partykjoler fra 199 kroner samt designerkjoler fra 1000 kroner. Kjente merker som Calvin Klein, Svea, Nike, River Island og mange flere er å finne blant Nellys store utvalg. Følg med for å ikke gå glipp av en eneste Nelly rabattkupong.

Sparetips for Nelly

Fri frakt
Nelly.com tilbyr sine kunder fri frakt ved kjøp over 199 kroner samt ekspress-hjemlevering. Du får også varen din levert i løpet av 2-6 virkedager. Enkelt? Vi elsker det!
Retur
Av og til gjør man bomkjøp. Heldigvis har Nelly fri retur ved bytte! Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat det du vil ha.
Kundeservice
Er det noe du lurer på? Nelly svarer deg så fort som mulig. I tillegg kan du chatte med dem på hverdager mellom 13 og 17.
Betaling
På Nelly kan du betale med kort, delbetaling, postoppkrav, PayPal og faktura. Det er mange muligheter, slik at du finner noe som passer.
Gavekort
Har du en venninne som elsker Nelly.com? Ettersom du kan gi bort gavekort med 1 års gyldighet, har du nå en perfekt gave til den neste bursdagen.
Nyhetsbrev
Meld deg på Nelly sitt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer innenfor moteverdenen, med både nye trender og produkter. I tillegg får du gode rabatter før alle andre.
Send oss dine egne tips for Nelly

Hvorfor Nelly?
4 personerpersoner ser på denne siden nå