Nelly rabattkoder

Aktive Nelly rabattkoder for august 2018

Lekker mote til lave priser

Leter du etter en Nelly rabattkode? Da har du kanskje allerede funnet noen plagg eller tilbehør du ønsker å bestille. Uansett om det er en veske, et skopar eller en kjole som har falt i smak, garanterer vi at du sparer penger med oss.

Kunder har eksempelvis spart:
  • 25% på alle varer
  • 10% på kjoler
  • 15% på sin neste bestilling ved registrering av nyhetsbrev

Du får full oversikt over alle våre Nelly rabattkoder på hjemmesiden vår. Ikke glem at leveringstiden er rask, du får gratis frakt ved kjøp over 199 kr, i tillegg til enkel og fri Nelly retur.
Hjelp andre med å spare penger hos Nelly!
Legg til rabattkode
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

10% ekstra rabatt på de siste produktene

Her gjelder det å være rask, de siste godbitene på salg selger fort. Spar ytterligere 10% på produktene det snart er tomt for
Lagt til av bruker 30 brukt i dag
Se rabattkode *******

Opptil 70% rabatt på det store sommersalget

Dette salget kan du virkelig ikke la gå fra deg. Nelly har satt ned en rekke godbiter med opptil 70%, drøm deg bort og fyll opp handlekurven!
120 brukt denne uken
Se rabatt

Sommerens trend - jumpsuits med opptil 80% rabatt

Kle deg i sommerens trendplagg jumsuits. I outleten til Nelly finner du et utvalgt fantastiske jump- og playsuits med opptik 80% rabatt
31 brukt denne uken
Se rabatt

Alltid fri frakt hos Nelly

Dersom du handler for 199 kroner eller mer får du alltid fri frakt. Shop i vei og spar penger mens du gjør det!
38 brukt denne uken
Se rabatt

Opptil 80% rabatt på SKO!

Skodilla? Da bør du sjekke ut salget til Nelly, der finner du sko som er satt ned med opptil 80%. Det betyr flere par det!
25 brukt denne uken
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

De siste varene har 10% ekstra avslag med Nelly rabattkode

Nelly har samlet de mest populære varene i salget, de det bare er igjen få av. Bruker du denne koden sparer du ytterligere 10% på de og kan unne deg varene før de forsvinner.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

20% ekstra rabatt med Nelly rabattkode

Nelly avslutter snart salget sitt for denne gangen, men før det vil de gi deg 20% ekstra avslag på alt. Klikk deg inn og finn de siste godbitene her.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar 20% ekstra på topper med Nelly rabattkode

Nelly toppet nettopp salget. Klikk deg inn og finn fantastiske topper med opptil 70% rabatt, bruker du denne koden får du ytterligere 20% rabatt
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir deg 20% ekstra avslag på sko

Dette gjelder alle sko i salget. Du kan med andre ord gjøre et skikkelig sko kupp hos Nelly denne uken
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Stort vårsalg hos Nelly

Nelly kjører i gang sitt vårsalg uansett om våren vil komme eller ikke. Nå får du opptil 50% rabatt på en mengde fantastiske styles.
Se rabatt
Utgår i dag

Sommerens hverdagsfavoritter opptil 80% rabatt

Kjøp inn klærne som gjør sommerens hverdager mer spennende hos Nelly nå. Klikk deg inn her og finn stylsene du sparer opptil 80% på.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Nelly og andre butikker
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .
70%

Gjør et megakupp i dag

I Nelly sin salgseksjon kan du finner klær og tilbehør til svært rabatterte priser. Et stort utvalg merkeklær er inkludert i produktlisten, og du kan spare opptil 70%. Kanskje har vi også en aktiv Nelly rabattkode som gir deg ytterligere avslag på produktene? Titt innom vår side for kampanjepriser.

Produkter til under 300 kr

Visste du at du kan finner produkter til under 300 kr hos Nelly? I seksjonen finner du blant annet jakker, gensere, tilbehør og undertøy til superpriser. Kule bukser, badetøy og vesker kan du også finne til så mye som 70% prisredusert. Da er det vel ingen tvil om at du bør være rask og bestille med en gang?

Slik bruker du en Nelly rabattkode

Det lønner seg alltid å ta en titt på våre sider for å spare penger. I videoen under viser vi deg hvordan du går frem når du skal benytte deg av en av våre Nelly rabattkoder. Klikk og spar!

Nelly festkjoler for neste fest!

Bli inspirert hos Nelly med det siste fra moteverden. Du kan finne flotte partykjoler fra 199 kroner samt designerkjoler fra 1000 kroner. Kjente merker som Calvin Klein, Svea, Nike, River Island og mange flere er å finne blant Nellys store utvalg. Følg med for å ikke gå glipp av en eneste Nelly rabattkupong.

Sparetips for Nelly

Fri frakt
Nelly.com tilbyr sine kunder fri frakt ved kjøp over 199 kroner samt ekspress-hjemlevering. Du får også varen din levert i løpet av 2-6 virkedager. Enkelt? Vi elsker det!
Retur
Av og til gjør man bomkjøp. Heldigvis har Nelly fri retur ved bytte! Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat det du vil ha.
Kundeservice
Er det noe du lurer på? Nelly svarer deg så fort som mulig. I tillegg kan du chatte med dem på hverdager mellom 13 og 17.
Betaling
På Nelly kan du betale med kort, delbetaling, postoppkrav, PayPal og faktura. Det er mange muligheter, slik at du finner noe som passer.
Gavekort
Har du en venninne som elsker Nelly.com? Ettersom du kan gi bort gavekort med 1 års gyldighet, har du nå en perfekt gave til den neste bursdagen.
Nyhetsbrev
Meld deg på Nelly sitt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer innenfor moteverdenen, med både nye trender og produkter. I tillegg får du gode rabatter før alle andre.
Send oss dine egne tips for Nelly

Hvorfor Nelly?
4 personerpersoner ser på denne siden nå
112 krgjennomsnittlig spart