Nelly rabattkode

Aktive Nelly rabattkoder for juli 2017

9 kuponger tilgjengelig 5 Tilbud lagt til i dag 224 kr Gjennomsnittlig spart

Lekker mote til lave priser

Leter du etter en Nelly rabattkode? Da har du kanskje allerede funnet noen plagg eller tilbehør du ønsker å bestille. Uansett om det er en veske, et skopar eller en kjole som har falt i smak, garanterer vi at du sparer penger med oss.

Kunder har eksempelvis spart:
  • 25% på alle varer
  • 10% på kjoler
  • 15% på sin neste bestilling ved registrering av nyhetsbrev

Du får full oversikt over alle våre Nelly rabattkoder på hjemmesiden vår. Ikke glem at leveringstiden er rask, du får gratis frakt ved kjøp over 199 kr, i tillegg til enkel og fri Nelly retur.
Legg til rabattkode

Rabattkoder
Lena Marie Robertsen
Deal Guru

Kategorier
Hos Nelly bør du ta en titt innom topplisten for å sjekke ut plaggene som alle vil ha. Her gjelder det å være rask - disse produktene forsvinner fort. Var du ute etter et plagg som tidligere var var tilgjengelig men som du ikke han finne lenger? Ikke gå glipp av siden med påfylte favoritter hvor du kan være heldig og finne ditt favorittplagg.

Nelly Norge
Nettbutikken ble lansert i Norge i 2008, fem år etter lanseringen i Sverige. Med en visjon om å være en ledende aktør innen mote online for unge menn og kvinner, fikk Nelly raskt fotfeste i det norske markedet. Klesplaggene og tilbehøret du kan velge blant i deres nettbutikk her stilsikre, freshe og tidsriktige - akkurat slik vi nordmenn liker det. Vi er sikre på at du finner mange produkter som faller i smak hos deg. Med et sortiment bestående av over 700 forskjellige kjente varemerker, er det ingen tvil om at Nelly er et godt valg når du er ute etter en oppfriskning av garderoben.

SUPERSALG: 70% på enda flere varer med Nelly rabatt!

Ute etter kule kjoler eller jakker? Uansett hva det måtte være kan du finne det her. Vær rask - kampanjen er tidsbegrenset!
98 har brukt denne uken!
Se rabatt

Opptil 70% avslag på salget til Nelly!

Akkurat nå er det supersalg. og enda flere lekre artikler er på rabatt. Bare klikk her og ta en titt - du sparer masse penger.
29 har brukt denne uken!
Se rabatt

Bestselgere fra 49 kr hos Nelly

Klikk på denne rabatten og bla gjennom toppselgerne. Produktene er populære og forsvinner fort, så vær rask med bestillingen.
Ny rabattkode
Se rabatt

Bestill den lille hvite hos Nelly: Perfekt til sommeren!

Skal du snart i konfirmasjon eller mangler du kjole til17. mai? Klikk her og bestill lekre varianter akkurat nå.
20 har brukt denne uken!
Se rabatt

Spar opptil 50% på badetøy hos Nelly

Har du enda ikke badetøy? Gå til anskaffelse nå og spar så mye som halv pris på utvalgte varianter via denne rabatten.
Ny rabattkode
Se rabatt

Få fri frakt hos Nelly!

Gjelder bestillinger på over 199 kr. Bestiller du for under denne summer får du et fraktgebyr på 45 kr.
28 har brukt denne uken!
Se rabatt

Opptil 30% avslag på utvalgte produkter fra adidas Originals hos Nelly

Tights, caps, tank-topper og sokker er blant de nedsatte varene. Bli treningklar med dette utvalget av sportstøy!
Ny rabattkode
Se rabatt

Spar opptil 40% på produkter fra by Malene Birger hos Nelly

Stilige iPhone-covere, kule t-skjorter og topper samt myke gensere, er blant varene til nedsatte priser.
Se rabatt

Spar opptil 70% på salgsvarer hos Nelly!

Sjekk ut de råkule klærne og tilbehørene til svært nedsatte priser via denne rabatten. Velg blant kule topper, jakker, sko og smykker.
Se rabatt
Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Spar 20% på NLY Trend med Nelly rabattkode

Her finner du et stort utvalg klær til kjempelave priser. Koden er kun gyldig til og med 24. juli, så vær rask med din bestilling.
Se rabattkode*******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir opptil 50% rabatt på salget

Klikk på denne rabatten og gjør noen utrolige kupp på klær og tilbehør til sommersesongen. Du sparer opptil halv pris.
Se rabattkode*******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir deg 20% ekstra avslag på salget

Ute etter kjoler, topper, gensere eller tilbehør for å oppfriske garderoben? Spar masse penger i dag. Gyldig til og med 10. juli.
Se rabattkode*******
Utgår i dag

Nelly rabattkode gir 30% rabatt på ALT fra NLY Trend

Her finner du mye lekkert å velge blant. Rabatten er gyldig til og med 2. juni og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Se rabattkode*******
Utgår i dag

Spar opptil 50% på salget til Nelly

Kjøp lekre klær, sko og tilbehør og betal enda mindre for varene i deres salgsseksjon. Du kan faktisk spare så mye som halv pris på ditt kjøp.
Se rabatt
Utgår i dag

Bryllupsgjest i sommer? Bestill plagg fra 150 kr hos Nelly

Du kan til og med spare opptil halv pris på et lite utvalg kjoler. Klikk her og vær en stilig gjest i sommer!
Se rabatt
70%

Gjør et megakupp i dag

I Nelly sin salgseksjon kan du finner klær og tilbehør til svært rabatterte priser. Et stort utvalg merkeklær er inkludert i produktlisten, og du kan spare opptil 70%. Kanskje har vi også en aktiv Nelly rabattkode som gir deg ytterligere avslag på produktene? Titt innom vår side for kampanjepriser.

Produkter til under 300 kr

Visste du at du kan finner produkter til under 300 kr hos Nelly? I seksjonen finner du blant annet jakker, gensere, tilbehør og undertøy til superpriser. Kule bukser, badetøy og vesker kan du også finne til så mye som 70% prisredusert. Da er det vel ingen tvil om at du bør være rask og bestille med en gang?

Slik bruker du en Nelly rabattkode

Det lønner seg alltid å ta en titt på våre sider for å spare penger. I videoen under viser vi deg hvordan du går frem når du skal benytte deg av en av våre Nelly rabattkoder. Klikk og spar!
20%rabatt! Rabattkode
EKSKLUSIV 20% Nelly rabattkode!

Beste Nelly kupongkode

Et stort antall Nellyholics elsket vår 20% rabattkode. Koden ga rabatt på alle varer. Dessuten har Nelly fri frakt og retur slik at du enkelt kan endre størrelse, farge eller vare. Sørg for å alltid følge med for nye Nelly rabattkoder!
1406Brukere
98.00%Fornøyde kunder
250Spart

Nelly festkjoler for neste fest!

Bli inspirert hos Nelly med det siste fra moteverden. Du kan finne flotte partykjoler fra 199 kroner samt designerkjoler fra 1000 kroner. Kjente merker som Calvin Klein, Svea, Nike, River Island og mange flere er å finne blant Nellys store utvalg. Følg med for å ikke gå glipp av en eneste Nelly rabattkupong.

Sparetips for Nelly

Fri frakt
Nelly.com tilbyr sine kunder fri frakt ved kjøp over 199 kroner samt ekspress-hjemlevering. Du får også varen din levert i løpet av 2-6 virkedager. Enkelt? Vi elsker det!
Retur
Av og til gjør man bomkjøp. Heldigvis har Nelly fri retur ved bytte! Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat det du vil ha.
Kundeservice
Er det noe du lurer på? Nelly svarer deg så fort som mulig. I tillegg kan du chatte med dem på hverdager mellom 13 og 17.
Betaling
På Nelly kan du betale med kort, delbetaling, postoppkrav, PayPal og faktura. Det er mange muligheter, slik at du finner noe som passer.
Gavekort
Har du en venninne som elsker Nelly.com? Ettersom du kan gi bort gavekort med 1 års gyldighet, har du nå en perfekt gave til den neste bursdagen.
Nyhetsbrev
Meld deg på Nelly sitt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer innenfor moteverdenen, med både nye trender og produkter. I tillegg får du gode rabatter før alle andre.
Send oss dine egne tips for Nelly

Hvorfor Nelly?
9kuponger tilgjengelig
3 personerer for øyeblikket på vår side
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!