Rabattkoder (1)
Kampanjer (2)
Nelly rabattkoder

Aktive Nelly rabattkoder for August 2019

193 anmeldelser
193 anmeldelser 0100

Lekker mote til lave priser

Leter du etter en Nelly rabattkode? Da har du kanskje allerede funnet noen plagg eller tilbehør du ønsker å bestille. Uansett om det er en veske, et skopar eller en kjole som har falt i smak, garanterer vi at du sparer penger med oss.

Kunder har eksempelvis spart:
  • 25% på alle varer
  • 10% på kjoler
  • 15% på sin neste bestilling ved registrering av nyhetsbrev

Du får full oversikt over alle våre Nelly rabattkoder på hjemmesiden vår. Ikke glem at leveringstiden er rask, du får gratis frakt ved kjøp over 199 kr, i tillegg til enkel og fri Nelly retur.
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Nelly!
Legg til rabattkode
Rabattkoder (1)
Kampanjer (2)
Prøv vår beste rabattkupong!
15%Rabattkode

Nelly rabattkode gir deg 15% avslag

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
70%Rabatt

Opptil 70% rabatt på Siste Sjanse varer

Detaljer
Mer...
Se rabatt
20%Rabatt

Frisk opp garderoben med sommerjakker til 20% rabatt hos Nelly

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
20%Rabattkode

Nelly rabattkode gir deg 20% rabatt på alt akkurat nå

Loading...
Kopier
Se rabattkode
10%Rabattkode

10% ekstra rabatt i salget når du bruker Nelly rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
25%Rabattkode

Nelly rabattkode gir deg 25% rabatt på alt

Loading...
Kopier
Se rabattkode
15%Rabattkode

Nå får du ekstra 15% rabatt på alle salgsvarer med Nelly kode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
70%Rabatt

Spar inntil 70% på designervarer i Nelly sitt store sommersalg

Mer...
Se rabatt
40%Rabatt

Akkurat nå spar opptil 40% på singleter og topper i salget

Mer...
Se rabatt

Gjør et megakupp i dag

70%
I Nelly sin salgseksjon kan du finner klær og tilbehør til svært rabatterte priser. Et stort utvalg merkeklær er inkludert i produktlisten, og du kan spare opptil 70%. Kanskje har vi også en aktiv Nelly rabattkode som gir deg ytterligere avslag på produktene? Titt innom vår side for kampanjepriser.

Produkter til under 300 kr

Visste du at du kan finner produkter til under 300 kr hos Nelly? I seksjonen finner du blant annet jakker, gensere, tilbehør og undertøy til superpriser. Kule bukser, badetøy og vesker kan du også finne til så mye som 70% prisredusert. Da er det vel ingen tvil om at du bør være rask og bestille med en gang?

Slik bruker du en Nelly rabattkode

Det lønner seg alltid å ta en titt på våre sider for å spare penger. I videoen under viser vi deg hvordan du går frem når du skal benytte deg av en av våre Nelly rabattkoder. Klikk og spar!

Nelly festkjoler for neste fest!

Bli inspirert hos Nelly med det siste fra moteverden. Du kan finne flotte partykjoler fra 199 kroner samt designerkjoler fra 1000 kroner. Kjente merker som Calvin Klein, Svea, Nike, River Island og mange flere er å finne blant Nellys store utvalg. Følg med for å ikke gå glipp av en eneste Nelly rabattkupong.

Sparetips for Nelly

Fri frakt
Nelly.com tilbyr sine kunder fri frakt ved kjøp over 199 kroner samt ekspress-hjemlevering. Du får også varen din levert i løpet av 2-6 virkedager. Enkelt? Vi elsker det!
Retur
Av og til gjør man bomkjøp. Heldigvis har Nelly fri retur ved bytte! Dette gjør det enklere for deg å finne akkurat det du vil ha.
Kundeservice
Er det noe du lurer på? Nelly svarer deg så fort som mulig. I tillegg kan du chatte med dem på hverdager mellom 13 og 17.
Betaling
På Nelly kan du betale med kort, delbetaling, postoppkrav, PayPal og faktura. Det er mange muligheter, slik at du finner noe som passer.
Gavekort
Har du en venninne som elsker Nelly.com? Ettersom du kan gi bort gavekort med 1 års gyldighet, har du nå en perfekt gave til den neste bursdagen.
Nyhetsbrev
Meld deg på Nelly sitt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer innenfor moteverdenen, med både nye trender og produkter. I tillegg får du gode rabatter før alle andre.
Send oss dine egne tips for Nelly
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2019 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.