Om oss

Velkommen til Cuponation Norge & Global Savings Group

Her hos Cuponation Norge hjelper vi deg med å gjøre de mest lønnsomme kjøpene. På vår side finner du sparetips, rabattkoder og andre aktuelle tilbud. Få mer ut av pengene dine gjennom Cuponation Norge

VÅR STRATEGI

Slik hjelper deg å spare penger

Siden oppstarten i 2013 har vi i Cuponation Norge hjulpet nordmenn med de beste rabattene på nett.

For oss i GSG har målet alltid vært å hjelpe deg med å spare mer. Vårt norske team saumfarer alle de største norske og internasjonale nettbutikkene for aktuelle kampanjer og rabattkoder. Vårt team jobber gjennom hele året for å garantere at du alltid finner sesongaktuelle tilbud.

Oppdag kategorier, og håndplukkede tilbud, på hjemmesiden vår. Disse oppdateres hver eneste uke og måned for å best møte ditt behov.

Hold et øye med din favorittbutikk for å dra nytte av akkurat det tilbudet du trenger. Vi laster opp nye tilbud og rabattkoder hver time, så her er det mye penger å spare.

VÅR HISTORIE

Reisen dit vi er i dag

Global Savings Group (GSG) har vært aktiv i rabattkodeverdenen siden 2012. Hovedmålet var å finne en bedre og mer organisert måte å dele tilbud og rabattkoder på nett. Bedriften vårt består av talentfulle og dedikerte ekspeter, som har bygd en solid arena og fremragende samarbeid verden rundt. Slik kan vi tilby deg som forbruker det aller beste sparerelaterte innholdet.

Cuponation Norge startet i 2013, og har kun vokst de påfølgende årene. Hos oss finner du eksklusive rabattkoder, produktinformasjon og sparetips fra over 200 populære merkevarer. Vi skreddersyr tilbud og rabattkoder til det norske markedet, fremmer produkter som passer de nordiske sesongene, og promoterer forhandlerne vi i Skandinavia elsker.

Våre eksperter

Vårt team består av et knippe motiverte og engasjerte eksperter innen markedsføring og kommunikasjon.

Vi jobber daglig med å finne de aller beste tilbudene, teste koder og optimalisere våre sider slik at du lett kan finne det du leter etter. Vi jobber også aktivt med å forsikre at vi promoterer aktive og riktige tilbud på våre sider.

Hos oss finner du ikke bare dine favorittbutikker vi har i tillegg sørget for å fremforhandle unike rabattkoder og tilbud som kun finnes her hos oss. Slik vet vi at du sparer mest gjennom våre sider.

Vårt team

Ebba Fils
Ebba Fils

Head of Operations

Silje Stenseth
Silje Stenseth

Team Lead Editorial

Stefan Johannessen
Stefan Johannessen

Content Editor

Kvalitetssikring

I Cuponation Norge verifiserer vi manuelt alle tilbud og rabattkoder. Vi dobbeltsjekker utløpsdato og alle betingelser for å påse at vårt innhold er korrekt. Slik unngår du å bruke tid på å fylle opp handlekurven din for deretter å oppleve at tilbudet ikke er gyldig.

Gjennom hele gyldighetstiden for våre tilbud, utfører våre redaktører daglige sjekker for å forsikre seg om at alt fungerer slik det skal. Dersom noe har endret seg, fikser vi dette.

Ved å manuelt kvalitetssikre våre tilbud, sørger vi for at du som bruker skal kunne stole på innholdet vi presenterer. Skulle du finne en rabattkode som ikke fungerer, setter vi stor pris at du gir beskjed til oss om dette. Vi vil da sørge for å sjekke dette umiddelbart.

Hvordan vi genererer inntekt

Vi samarbeider med kjente merkevarehus og forhandlere. Gjennom å linke gode tilbud på våre sider mottar vi ofte en provisjon på salg. Vårt partnerskap team jobber aktivt med forhandlere for å lage gunstige avtaler der vi kan tilby deg som forbruker de aller beste tilbudene mot provisjon eller faste utbetalingsavtaler.

I tillegg til å fremforhandle ekslusive rabattkoder fra våre samarbeidspartnere, tilbyr vi et bredt utvalg av butikker og holder dere oppdatert på alle aktuelle tilbud, uten at vi tjener en krone på det. Slik påser vi at dere har den beste opplevelsen her på Cuponation Norge.

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding!