Våre kontorer Team Norge
Vårt formål

Velkommen til Cuponation Norge fra Global Savings Group

Her hos Cuponation Norge hjelper vi deg med å gjøre de mest lønnsomme kjøpene. Her på vår side finner du sparetips, rabattkoder og andre aktuelle tilbud. Få mer ut av pengene dine gjennom Cuponation Norge

HVA VI GJØR

Slik hjelper vi deg med å spare

For oss i GSG har målet alltid vært å hjelpe deg med å spare mer. Våres norske team saumfarer alle de største norske og internasjonale nettbutikkene for aktuelle kampanjer og rabattkoder. Vårt team jobber gjennom hele året for å garantere at du alltid vil finne tilbud som aktuelle for sesongen vi er i.

I tillegg verifiserer vi alle tilbud og rabattkoder, slik at du unngår å bruke tid på å fylle opp handlekurven din for deretter å oppleve at tilbudet ikke er gyldig.

Oppdag kategorier samt våre håndplukkede tilbud på hjemmesiden våres som oppdateres hver eneste uke og måned for å best møte ditt behov.

Hold et øye med din favorittbutikk for å dra nytte av akkurat det tilbudet du trenger. Vi laster opp nye tilbud og rabattkoder hver time, så her er det mye penger å spare.

VÅR HISTORIE

Våres mål er at du sparer penger - hele tiden.

Cuponation Norge ble lansert i 2013. Vi ønsket å finne en bedre og mer organisert måte å dele tilbud og rabattkoder på nett.

Hos oss finner du eksklusive rabattkoder, produktinformasjon og sparetips fra over 200 populære merkevarer.

Cuponation Norge ble til slik at vi kan skreddersy tilbud og koder for det norske markedet, gi produkter og klær som passer de nordiske sesongene, samt forhandlere vi i Skandinavia elsker.

Cuponation Norge er skapt i samarbeid med Global Savings Group, som ble lansert i 2010. I dag har Global Savings Group over 500 ansatte fra over 40 nasjonaliteter.

Editorial Team MailOnline Discounts, UK
2013 2020 2023
Cuponation Norge ble lansert Vår 1 million-kupong ble publisert Vi sparer folk for 3 millioner i året
VÅRE EKSPERTER

Cuponation Norge & Global Savings Group

Vårt team består av et knippe motiverte og engasjerte eksperter innen markedsføring og kommunikasjon.

Vi jobber daglig med å finne de aller beste tilbudene, teste koder og optimalisere våre sider slik at du lett kan finne det du leter etter. Vi jobber også aktivt med å forsikre at vi promoterer aktive og riktige tilbud på våre sider.

Her kan du finne dine favorittbutikker og dra nytte av våre beste og mest lønnsomme tilbud.

4
Ansatte i vårt team
6
Timer per dag søker vi etter tilbud
44302
Kuponger skapt i fjor
OM OSS

Hordan vi tjener penger

Vi i Cuponation jobber I samarbeid med kjente merkevarehus og forhandlere. Gjennom reklamering av gode tilbud på våre sider mottar vi ofte en provisjon på salg. Vårt partnerskap team jobber aktivt med forhandlere for å lage gode avtaler der vi kan tilby deg som forbruker de aller beste tilbudene mot provisjon eller faste utbetalingsavtaler.

Vi jobber også med å anskaffe ekslusive rabattkoder fra våre samarbeidspartnere, dette vil si at vi kan tilby deg tilbud du ikke får tilgang på hos noen andre. For å kunne tilby dere et bredt utvalg av butikker, holder vi dere også oppdatert på tilbud uten at vi tjener en krone på det.

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding!