Vita rabattkoder

Aktive Vita rabattkoder for mai 2018

En verden av velværeprodukter

Er du midt i din netthandel hos VITA? Stopp her! Butikken er kjent for sitt brede utvalg av sminke, duft, velvære, kosthold og mye mer. Dessuten kan du også handle hos VITA eksklusiv, hvor du får tak i kjente merker til en god pris.

Bruk en VITA rabattkode og kjøp alt du trenger på ett og samme sted! I forrige måned ble det spart 53 kr kr i gjennomsnitt på å handle alt fra helsekost til skjønnhetsprodukter, duft og diverse tilbehør.

Handler du her garanteres du en trygg e-handel ettersom VITA kun selger originale merkevarer fra autoriserte leverandører.
Hjelp andre med å spare penger hos Vita!
Legg til rabattkode
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

Få fri frakt med denne Vita rabattkoden

Legg til alle dine favoritter i handlekurven og sjekk ut etter at du har lagt til denne kupongen. Gyldig til og med 12. mars.
Lagt til av bruker 59 brukt
Se rabattkode *******

All solkrem har nå minimum 30% rabatt

Gjør deg klar for en solfylt sommer. Nå har Vita satt ned all solkrem med minimum 30% så kjøp inn så det holder hele sesongen
Se rabatt

Nå kan du finne Maybelline varer til billigere pris

Mascara, pudder, foundation! Alt du trenger av sminke fra Maybelline finner du nå med opptil 45% rabatt. Skyndt deg og kjøp i dag.
Se rabatt

Bestselgere på salg!

Nå er det storsalg på Vita sine sider. Du kan finne alle dine favoritter med opptil 40% rabatt. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!
Se rabatt

Opptil 60% rabatt på kroppspleie varer

På utgikk etter bronzingspray, bodyscrub eller fotbadolje? Da er dette tilbudet for deg. Spar opptil 60% på utvalgte kroppspleie varer hos Vita.
Se rabatt

Spar opptil 50% på sminkefjernere

Dette tilbudet inkluderer både utvalgte ansiktsvask og wipes, begge brukes til å fjerne sminke. Løp og kjøp!
Se rabatt

Detox og vektkontroll med opptil 40% rabatt

Mangler du de siste kiloene før bunaden passer? Da bør du sjekke ut dette tilbudet. Alt av detox og vektkontroll er denne uken satt ned med innil 40% hos Vita
Se rabatt

Klikk her for å finne den perfekte gaven!

Trenger du å kjøpe en gave til en spesiell person? Hos Vita kan du nå finne utvalgte gavesett på tilbud, med opp til 50% rabatt.
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Vita rabattkode gir 30% på helseprodukter

Som medlem av Club Vita får du 30% på et valgfritt helseprodukt ved bruk av denne koden. Er du ikke medlem kan du selvsagt melde deg inn gratis og bruke koden!
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Simple med 25% rabatt hos Vita

Du bør alltid fjerne sminken før du går og legger deg, med Simple går det lett som en lek. Nå sparer du 25% på alt fra merket hos Vita
Se rabatt
Utgår i dag

Nå er 25-60% rabatt på hele butikken!

Green Friday blir til green weekend og Vita har 25-60% rabatt på alt i nettbutikken hele helgen! Klikk deg inn og bestill alle dine favoritter nå
Se rabatt
Utgår i dag

Arbeidernes fridag og 20-60% rabattalt

Det er 1 mai og Vita feirer med 20-60% rabatt på hele nettbutikken! Det lønner seg med andre ord og handle hos de i dag.
Se rabatt
Utgår i dag

Påsketilbud hos Vita

Nå får du populære varer til en lavere pris. Sjekk ut Define (39,-), Baby Foot (179,-), Bio life betakaroten (179,-), Korres hårfarge (139,-), Isadora maskara (99,-) og Batiste tørrsjampoo (49,-).
Se rabatt
Utgår i dag

Vita topper påskesalget med 20-60% på hele nettbutikken!!

Nå er ferien straks over og vi må alle tilbake på jobb. Gjør hverdagen litt koseligere med produkter fra Vita. Nå er det 20-60% på alt i nettbutikken. Gjelder ikke MAC, Sisley eller klikk & hent.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Vita og andre butikker
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .
40%

Store rabatter hos Vita

Gjøre kjempekupp hos Vita og spar inntil 40% på utvalgte produkter. Sminke, ansiktspleie, hår- og solprodukter finnes i sortimentet til lave priser. Velg blant merker som Nivea, Piz Buin, Maybelline og Garnier. Klikk her og spar penger i dag, selv uten en Vita rabattkode.
10%rabatt! Rabattkode
ALT: 10% EKSKLUSIV VITA rabattkode | Bruk denne rabattkoden før du bestiller!

Beste Vita kupongkode

Hele sortimentet på salg med 10% rabatt? Det er nesten ikke til å tro, men det er faktisk slik at alle kunder som fulgte med på våre nettsider i en periode, kunne benytte en Vita rabatt som ga dem denne unike sparemuligheten.
742Brukere
93.00%Fornøyde kunder
149 krSpart

Spar hos Vita Exclusive

Når du virkelig ønsker å skjemme deg selv litt bort, bør du avlegge Vita Exclusive et besøk. Kategorien har nemlig de mest eksklusive merkene innen skjønnhet og pleie. Kombiner prisene med en Vita rabattkode og sitt igjen med tidenes besparelse. Sjekk ut salgsavdelingen for å finne de ekstra store avslagene på dine favorittprodukter og spar penger.

Sparetips for VITA

Fordelsprogram
Blir du med i Club VITA, får du bonuspoeng på alt du handler, samt invitasjon til kundekvelder! Opptjente poeng brukes i butikken deres.
Fri frakt
Det er penger å spare på å kjøpe flere mindre ting samtidig. Handler du for over 599kr, får du nemlig fri frakt!
Nyhetsbrev
Et godt tips for å følge med på neste store sparemulighet er å melde deg på nyhetsbrevet. Da får du nyheter og tilbud fra VITA.NO på mail.
Kundeservice
Ring tlf. 800 40 456, bruk kontaktskjemaet eller skriv mail til kundeservice@vita.no. Du kan også få svar på de fleste spørsmål på Facebook.
Send oss dine egne tips for Vita

Om du likte Vita kupongkoder, kommer du også til å elske disse!
Hvorfor Vita?
10 personerpersoner har besøkt denne siden i dag
153 krgjennomsnittlig spart