Proteinfabrikken rabattkoder

Aktive Proteinfabrikken rabattkoder for oktober 2018

Lev sunt med Proteinfabrikken

Er du svært av kosthold og trening? Er muskelbygging og proteinrik kosttilskudd viktig for deg? Da har du kommer til riktig sted. Proteinfabrikken tilbyr et enormt utvalg produkter for et sunt kostholds og en effektiv treningsøkt.

Uansett om du er en nybegynner eller har hatt en sunnere livsstil som et hovedfokus i en lengre periode, garanterer vi deg at du finner det du trenger for å holde deg i form ved å klikke via våre rabatter. Utstyr og tilbehør finner du nemlig også!

Våre kunder sparte i gjennomsnitt 24 kr kr med disse rabattkodene:
  • 20% på all proteinpulver
  • 30% på alle proteinbarer
  • 10% ekstra på salgsvarer
Hjelp andre med å spare penger hos Proteinfabrikken!
Legg til rabattkode
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

Utløper om 3 dager

Startpakke med opptil 48% rabatt

Denne pakken har alt du trenger for å gå fra sofasliter til gymrotte. Her finner du alt du trenger til treningen og nå sparer du opptil 48%
Utløper om 3 dager 32 brukt denne uken
Se rabatt

15% rabatt med Proteinfabrikken rabattkode

Høsten er over oss og det er lenge til vi skal vise kropp igjen. Vær klar til neste sommer med produkter fra Proteinfabrikken.
Lagt til av bruker 112 brukt denne uken
Se rabattkode *******

Få 300 kr i rabatt med Proteinfabrikken rabattkode

Proteinfabrikken er ledende innen kosttilskudd og treningsutstyr, her finner du alt du trenger for å nå den formen du vil ha
Rabattverdi:300 kr
Minimum ordreverdi:1000 kr
Lagt til av bruker 94 brukt denne uken
Se rabattkode *******

Få opptil 50% rabatt på Whey proteinpulver fra Proteinfabrikken

Du kan velge mellom 8 forskjellige smaker inkludert bringebær, mocca sjokolade, peanøtt sjokolade og masse mer.
Se rabatt

Nå får du opptil 49% rabatt på favoritten Whey 4 kg protein hos Proteinfabrikken

Whey protein er det bestselgende produktet til Proteinfabrikken. Ikke rart siden det er et hurtigvirkende protein som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening, nå med mange smaker!
Se rabatt

Nå får du ZMA-X 90stk kapsler til 15% rabatt

Optimer din trening med disse kapslene som støtter kroppens naturlige prestasjoner ved å balansere hormonnivåer og restituer raskere.
Se rabatt

Overrask kjæresten med proteinpannekaker denne helgen med 24% avslag hos Proteinfabrikken!

Glutenfrie pannekaker med ekstra protein og lavt fettinnhold for dem som liker å kose seg litt ekstra både med mat og trening.
Se rabatt

Nå får du 50% rabatt på Diet Bar 12-pakk med smak av hvit sjokolade og jordbær

Disse proteinbarene er perfekte for deg som ønsker å redusere vekten din. De sørger for ett stabilt blodsukker og lavt kaloriinnhold.
Se rabatt
Utløper om 3 dager

Komplett slankepakke til halv pris

Varmen har kommet for fult og stranda blir mer og mer fristende. Nå får du slankepakker til halv pris hos Proteinfabrikken, så du kan skinne på stranda
Utløper om 3 dager
Se rabatt

Kjøp for over 800 kr og få fri frakt

Nå er det ett nytt år med nye muligheter, og Proteinfabrikken hjelper deg med å nå dine treningsmål.
28 brukt
Se rabatt

Ta 3 for 2 på kundefavoritter fra proteinfabrikken

Hvorfor ikke kjøpe en ekstra pakke hvis det er ett produkt du bruker mye av likevell? Klikk deg inn for å finne dine favoritter.
Se rabatt
Utløper om 3 dager

Spar 56% på Beast Pack

Få massen du vil ha i sommer og bli strandas Hulk. Nå sparer du 56% på en seriøs gainer pakke med alt du trenger for å bli diger
Utløper om 3 dager 28 brukt
Se rabatt
Utgår i morgen

Proteinfabrikken gir deg nå 20% rabatt på alle produkter fra Olimp

Olimp har et kvart århundres erfaring i å utvikle og produsere kosttilskudd og næringskonsentrater helt i toppsjiktet til personer som trener på gym og vil ha resultater. Du blir nok ikke skuffet!
Utgår i morgen
Se rabatt

I outleten finner du treningklær med opptil 50% rabatt

Fresht treningstøy til både han og henne finner du i outleten til Proteinfabrikken. Fremhev framgangen med nye plagg til treningsgarderoben!
Se rabatt

Spar 56% på Champion Pakke

Har du tatt en velfortjent treningspause i sommer og er klar for å komme tilbake på gymmet? Denne pakken har alt du trenger for å bli klar for sommeren 2019
Se rabatt

Nå får du 3 for 2 på Purple Burn Pro fettforbrenner med 60 kapsler

Med denne fettforbrenner vil du se resultetene av treningen lyraskt. Ikke nok med at disse kapslene øker forbrenningen så demper den matlysten også.
Se rabatt
Utløper om 3 dager

Champion pakke - spar 55%

For å få skikkelig resultater av treningen må du spise riktig, det er ikke alltid like lett så kosttilskudd kan være essensielt. Her får du alt du trenger for syke resultater på treningen.
Utløper om 3 dager
Se rabatt
Utløper om 3 dager

Nå får du pakker med proteinbarer til 34% rabatt

Denne rabatten gjelder Big 100 Protein Bar i pakker med 15 stykker i fire forskjellige smaker. Klikk for å finne din favoritt.
Utløper om 3 dager
Se rabatt

Proteinsjokoladepålegg med 34% rabatt

Sjokoladepålegget for treningsglade. Tilsatt ekstra protein og ikke sukker, kos til både hverdags og helg!
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Få opptil 60% rabatt på kosttilskudd produkter hos Proteinfabrikken

For et kupp! Trykk her og kjøp kosttilskudd produkter til billigere pris.
Se rabatt
Utgår i dag

Halv pris på proteinshakes

Nå får du ferdigblandede proteinshakes med sjokolade, vanilje og jordbær til halv pris hos Proteinfabrikken. Gjør det enkelt for deg selv etter trening med disse.
Se rabatt
Utgår i dag

50% rabatt på kreatin hos Proteinfabrikken!

Kreatin er et kjemisk stoff som kroppen selv produserer i små mengder og som kan inntaes som kosttilskudd. Det er faktisk det mest dokumenterte kosttilskuddet, nå til halv pris hos Proteinfabrikken.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar penger på proteinfrokost hos Proteinfabrikken

Denne uken kan du spare nærmere 30% på deilige og ikke minst sunne proteinpannekaker. Du kan også spare penger på mange forskjellige typer tilbehør.
Se rabatt
Utgår i dag

Få opptil 50% rabatt på alle Pre-Workout kosttilskudd

Proteinfabrikken feirer PWO-uker som gir deg en mulighet til å fylle skapene med tilskuddene de trenger for å maksimere din treningsøkt.
Se rabatt
Utgår i dag

Opptil 70% rabatt på utvalgte matvarer fra Proteinfabrikken

Kjøp gode matprodukter til nedsatt pris, for å gjøre treningen optimal. Hos Proteinfabrikken får du utvalgte matvarer med opp til 70% avslag.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Proteinfabrikken og andre butikker
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

Vinn kostholdprodukter

Visste du at dersom du melder deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev kan du vinne produkter for 3000 kr? Hver måned trekkes en ny vinner som stikker av premien. Du er automatisk med i trekningen som abonnent på nyhetsbrevet, og mottar også gode kampanjer og rabatter i din innboks for alle andre!

Følg med på våre eksklusive rabattkoder!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om neste eksklusive rabattkode på Proteinfabrikken. Vi har ofte interessante kupongkoder til deg som er interessert i å spare penger på kosttilskudd og treningstilbehør. Merk at Proteinfabrikken spanderer frakten på kjøp over 800kr! Benytter du kosttilskudd til daglig, er det penger å spare.

Sparetips for Proteinfabrikken

Fri frakt
Proteinfabrikken gir fri frakt på bestillinger som koster over 800kr! Planlegg kjøpet og spar penger ved å bestille flere varer samtidig.
Betaling
Proteinfabrikken tilbyr følgende betalingsmåter: Visa/MasterCard, Klarna faktura, Klarna konto og postoppkrav.
Frakt
Bor du i nærheten av pick-up-pointet i Sandefjord? Hent selv, hver ukedag fra 8-16, og spar både porto og tid! Se ordrestatus på "min side".
Retur
Før ordren er sendt, kan du selv slette den via "min side". Etter mottak av en ordre har du 14 dagers returrett, der du kun betaler frakten.
Nyhetsbrev
Meld deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev og vær med i trekningen av et gavekort på 3000 kr. Få informasjon om kampanjepriser, nyheter og lanseringer før alle andre!
Treningsinspirasjon
Blir inspirert i magasinet til Proteinfabrikken slik at du kan leve en sunn livsstil. Og best av alt - tipsene er helt gratis. Her finner du også deilige oppskrifter.
Send oss dine egne tips for Proteinfabrikken

Enormt utvalg kosttilskudd
Var du kjent med omfanget av kosttilskudd tilbudt av Proteinfabrikken? Ikke nok med at du finner aminosyrer, BCAA, barer, fettforbrennere, Keratin, Omega-3 og fettsyrer, du finner også proteinpulver, vitaminer og mineraler samt en haug av andre varer som hjelper deg med å leve en sunn livsstil.  

Visste du at enkelte av de bestselgende varene ofte er nedsatt med så mye som 50%? Det er ikke alltid du behøver en Proteinfabrikken rabattkode for å benytte deg av disse ekstremt gunstige kampanjeprisene.

Bestill sunne og rimelige matvarer
Lag proteinpannekaker. Kanskje har vi for eksempel 30% avslag på puddermiks, slik at du kan gjøre matlagingen din enda billigere? I tillegg til å være billige er de også glutenfrie og rik på fiber og protein. Produktene til pannekakelaging er utrolig populære, så bestill i dag. Du kan også bestille blant annet Beef Jerky, proteinpudding, samt sunne og smakfulle godteri og snacks. Bestill gjerne pakkeløsninger ettersom du ofte kan spare eksempelvis 50%. Og hvorfor ikke bruke vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode på 20% når du likevel er i gang?

Rabatter på pakkeløsninger
En av de beste måtene å spare penger på hos Proteinfabrikken, er å kjøpe pakkeløsninger når du har muligheten. Her finner du at fra kampanjepakker, slankepakker, treningspakker og vektøkningspakker til utrolig lave priser. Kunder hos Proteinfabrikken har tidligere kunne spare så mye som 50% på Strength Pack Basic, bestående av Keratin og D-Ribose - to bestselgende produkter til en svært gunstig pakkepris. Flere proteinbarer i pakkeløsninger til 40% avslag er også en god mengderabatt som har spart kunder mye penger. Vektøkningspakkene er designet for deg som har vanskeligheter med å gå opp i vekt. Pakkene som Beast Pack Gainer lar deg ofte spare opptil 25% - enorme prisreduksjoner på særlig effektive produkter.

Treningstøy- og utstyr
Proteinfabrikken tilbyr selvsagt et stort utvalg treningsklær til både dame og herre. Du finner varer fra en rekke kjente merker og kan spare så mye som 60% på utvalgte produkter. Uansett om du liker boksing, kondisjon, yoga og pilates eller styrketrening, finner du det rekker utstyret for deg hos Proteinfabrikken. Ta en titt til høre og se om du kan spare penger på din bestilling. Lyst på en drikkeflaske eller shaker slik at du kan blande proteinpulveret eller gaineren enkelt og greit? Eksempelvis har kunder tidligere kunne spare 25% på SmartShake, eller 45% på en Shaker fra Star Nutrition. Du får også måleskje for så lite som 2 kr - perfekt til bruk av mengdemåling med proteinpulver! Kanskje har vi også en Proteinfabrikken rabattkode spesifikk for denne kategorien som du kan benytte for å spare enda ytterligere?


Hvorfor Proteinfabrikken?
6 personerpersoner har besøkt denne siden i dag
224 krgjennomsnittlig spart