Proteinfabrikken rabattkoder

Aktive Proteinfabrikken rabattkoder for august 2018

Lev sunt med Proteinfabrikken

Er du svært av kosthold og trening? Er muskelbygging og proteinrik kosttilskudd viktig for deg? Da har du kommer til riktig sted. Proteinfabrikken tilbyr et enormt utvalg produkter for et sunt kostholds og en effektiv treningsøkt.

Uansett om du er en nybegynner eller har hatt en sunnere livsstil som et hovedfokus i en lengre periode, garanterer vi deg at du finner det du trenger for å holde deg i form ved å klikke via våre rabatter. Utstyr og tilbehør finner du nemlig også!

Våre kunder sparte i gjennomsnitt 24 kr kr med disse rabattkodene:
  • 20% på all proteinpulver
  • 30% på alle proteinbarer
  • 10% ekstra på salgsvarer
Hjelp andre med å spare penger hos Proteinfabrikken!
Legg til rabattkode
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

Startpakke med opptil 48% rabatt

Denne pakken har alt du trenger for å gå fra sofasliter til gymrotte. Her finner du alt du trenger til treningen og nå sparer du opptil 48%
40 brukt denne uken
Se rabatt

Halv pris på proteinshakes

Nå får du ferdigblandede proteinshakes med sjokolade, vanilje og jordbær til halv pris hos Proteinfabrikken. Gjør det enkelt for deg selv etter trening med disse.
28 brukt denne uken
Se rabatt

Kjøp for over 800 kr og få fri frakt

Nå er det ett nytt år med nye muligheter, og Proteinfabrikken hjelper deg med å nå dine treningsmål.
45 brukt
Se rabatt

Komplett slankepakke til halv pris

Varmen har kommet for fult og stranda blir mer og mer fristende. Nå får du slankepakker til halv pris hos Proteinfabrikken, så du kan skinne på stranda
24 brukt
Se rabatt

Champion pakke - spar 55%

For å få skikkelig resultater av treningen må du spise riktig, det er ikke alltid like lett så kosttilskudd kan være essensielt. Her får du alt du trenger for syke resultater på treningen.
22 brukt
Se rabatt

Spar 56% på Champion Pakke

Har du tatt en velfortjent treningspause i sommer og er klar for å komme tilbake på gymmet? Denne pakken har alt du trenger for å bli klar for sommeren 2019
Se rabatt

Kalorifattige sauser og toppinger med 20% rabatt

Vil du gå ned et par kilo, men synes det er vanskelig da maten ikke smaker like godt? Sjekk utvalget Proteinfabrikken har av sauser og toppinger som gjør maten like god som før, nå sparer du 20%.
Se rabatt

Proteinsjokoladepålegg med 34% rabatt

Sjokoladepålegget for treningsglade. Tilsatt ekstra protein og ikke sukker, kos til både hverdags og helg!
Se rabatt

Spar 56% på Beast Pack

Få massen du vil ha i sommer og bli strandas Hulk. Nå sparer du 56% på en seriøs gainer pakke med alt du trenger for å bli diger
23 brukt
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Få opptil 60% rabatt på kosttilskudd produkter hos Proteinfabrikken

For et kupp! Trykk her og kjøp kosttilskudd produkter til billigere pris.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar opptil 75% på utvalgt kosttilskudd

Proteinfabrikken er en vellkjent kvalitetsbutikk du kan stole på til å gi deg det beste for å optimere treningsøkten, uansett hva ditt mål er.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 45% på bestselgeren 100% Whey Protein 4KG Sjokolade

Nå er Proteinfabrikken.no sin mest populære produkt 100% Whey Protein på tilbud. Gjør et kupp og spar 45% i dag.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar penger på proteinfrokost hos Proteinfabrikken

Denne uken kan du spare nærmere 30% på deilige og ikke minst sunne proteinpannekaker. Du kan også spare penger på mange forskjellige typer tilbehør.
Se rabatt
Utgår i dag

Få opptil 50% rabatt på alle Pre-Workout kosttilskudd

Proteinfabrikken feirer PWO-uker som gir deg en mulighet til å fylle skapene med tilskuddene de trenger for å maksimere din treningsøkt.
Se rabatt
Utgår i dag

Opptil 70% rabatt på utvalgte matvarer fra Proteinfabrikken

Kjøp gode matprodukter til nedsatt pris, for å gjøre treningen optimal. Hos Proteinfabrikken får du utvalgte matvarer med opp til 70% avslag.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Proteinfabrikken og andre butikker
Registrer meg for å jevnlig motta sparemuligheter fra Global Savings Group per e-post.. Jeg har lest Personvernpolicy.
E-posten er ikke gyldig
Personvern: Du kan Avslutt abonnement fra e-post til enhver tid .

Vinn kostholdprodukter

Visste du at dersom du melder deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev kan du vinne produkter for 3000 kr? Hver måned trekkes en ny vinner som stikker av premien. Du er automatisk med i trekningen som abonnent på nyhetsbrevet, og mottar også gode kampanjer og rabatter i din innboks for alle andre!

Slik bruker du en Proteinfabrikken rabattkode

Har du funnet et produkt hos Proteinfabrikken og oppdager at vi har en rabattkode du kan benytte deg av? I videoen under viser vi deg fremgangsmåten når du ønsker å ta i bruk en av våre koder. Spar med oss i dag!

Følg med på våre eksklusive rabattkoder!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om neste eksklusive rabattkode på Proteinfabrikken. Vi har ofte interessante kupongkoder til deg som er interessert i å spare penger på kosttilskudd og treningstilbehør. Merk at Proteinfabrikken spanderer frakten på kjøp over 800kr! Benytter du kosttilskudd til daglig, er det penger å spare.

Sparetips for Proteinfabrikken

Fri frakt
Proteinfabrikken gir fri frakt på bestillinger som koster over 800kr! Planlegg kjøpet og spar penger ved å bestille flere varer samtidig.
Betaling
Proteinfabrikken tilbyr følgende betalingsmåter: Visa/MasterCard, Klarna faktura, Klarna konto og postoppkrav.
Frakt
Bor du i nærheten av pick-up-pointet i Sandefjord? Hent selv, hver ukedag fra 8-16, og spar både porto og tid! Se ordrestatus på "min side".
Retur
Før ordren er sendt, kan du selv slette den via "min side". Etter mottak av en ordre har du 14 dagers returrett, der du kun betaler frakten.
Nyhetsbrev
Meld deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev og vær med i trekningen av et gavekort på 3000 kr. Få informasjon om kampanjepriser, nyheter og lanseringer før alle andre!
Treningsinspirasjon
Blir inspirert i magasinet til Proteinfabrikken slik at du kan leve en sunn livsstil. Og best av alt - tipsene er helt gratis. Her finner du også deilige oppskrifter.
Send oss dine egne tips for Proteinfabrikken

Enormt utvalg kosttilskudd
Var du kjent med omfanget av kosttilskudd tilbudt av Proteinfabrikken? Ikke nok med at du finner aminosyrer, BCAA, barer, fettforbrennere, Keratin, Omega-3 og fettsyrer, du finner også proteinpulver, vitaminer og mineraler samt en haug av andre varer som hjelper deg med å leve en sunn livsstil.  

Visste du at enkelte av de bestselgende varene ofte er nedsatt med så mye som 50%? Det er ikke alltid du behøver en Proteinfabrikken rabattkode for å benytte deg av disse ekstremt gunstige kampanjeprisene.

Bestill sunne og rimelige matvarer
Lag proteinpannekaker. Kanskje har vi for eksempel 30% avslag på puddermiks, slik at du kan gjøre matlagingen din enda billigere? I tillegg til å være billige er de også glutenfrie og rik på fiber og protein. Produktene til pannekakelaging er utrolig populære, så bestill i dag. Du kan også bestille blant annet Beef Jerky, proteinpudding, samt sunne og smakfulle godteri og snacks. Bestill gjerne pakkeløsninger ettersom du ofte kan spare eksempelvis 50%. Og hvorfor ikke bruke vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode på 20% når du likevel er i gang?

Rabatter på pakkeløsninger
En av de beste måtene å spare penger på hos Proteinfabrikken, er å kjøpe pakkeløsninger når du har muligheten. Her finner du at fra kampanjepakker, slankepakker, treningspakker og vektøkningspakker til utrolig lave priser. Kunder hos Proteinfabrikken har tidligere kunne spare så mye som 50% på Strength Pack Basic, bestående av Keratin og D-Ribose - to bestselgende produkter til en svært gunstig pakkepris. Flere proteinbarer i pakkeløsninger til 40% avslag er også en god mengderabatt som har spart kunder mye penger. Vektøkningspakkene er designet for deg som har vanskeligheter med å gå opp i vekt. Pakkene som Beast Pack Gainer lar deg ofte spare opptil 25% - enorme prisreduksjoner på særlig effektive produkter.

Treningstøy- og utstyr
Proteinfabrikken tilbyr selvsagt et stort utvalg treningsklær til både dame og herre. Du finner varer fra en rekke kjente merker og kan spare så mye som 60% på utvalgte produkter. Uansett om du liker boksing, kondisjon, yoga og pilates eller styrketrening, finner du det rekker utstyret for deg hos Proteinfabrikken. Ta en titt til høre og se om du kan spare penger på din bestilling. Lyst på en drikkeflaske eller shaker slik at du kan blande proteinpulveret eller gaineren enkelt og greit? Eksempelvis har kunder tidligere kunne spare 25% på SmartShake, eller 45% på en Shaker fra Star Nutrition. Du får også måleskje for så lite som 2 kr - perfekt til bruk av mengdemåling med proteinpulver! Kanskje har vi også en Proteinfabrikken rabattkode spesifikk for denne kategorien som du kan benytte for å spare enda ytterligere?


Hvorfor Proteinfabrikken?
6 personerpersoner har besøkt denne siden i dag