Proteinfabrikken rabattkode

Aktive Proteinfabrikken rabattkoder for januar 2018

8 tilgjengelig rabatter 224 kr gjennomsnittlig spart

Lev sunt med Proteinfabrikken

Er du svært av kosthold og trening? Er muskelbygging og proteinrik kosttilskudd viktig for deg? Da har du kommer til riktig sted. Proteinfabrikken tilbyr et enormt utvalg produkter for et sunt kostholds og en effektiv treningsøkt.

Uansett om du er en nybegynner eller har hatt en sunnere livsstil som et hovedfokus i en lengre periode, garanterer vi deg at du finner det du trenger for å holde deg i form ved å klikke via våre rabatter. Utstyr og tilbehør finner du nemlig også!

Våre kunder sparte i gjennomsnitt 24 kr kr med disse rabattkodene:
  • 20% på all proteinpulver
  • 30% på alle proteinbarer
  • 10% ekstra på salgsvarer
Hjelp andre med å spare penger hos Proteinfabrikken!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Spar opptil 75% på utvalgt kosttilskudd

Proteinfabrikken er en vellkjent kvalitetsbutikk du kan stole på til å gi deg det beste for å optimere treningsøkten, uansett hva ditt mål er.
121 brukt denne uken
Se rabatt

Spar 45% på bestselgeren 100% Whey Protein 4KG Sjokolade

Nå er Proteinfabrikken.no sin mest populære produkt 100% Whey Protein på tilbud. Gjør et kupp og spar 45% i dag.
40 brukt denne uken
Se rabatt

Få opptil 25% rabatt på Protein Pancakes

Kjøp glutenfri Protein Pancakes, Cooking Spray og Sjoko Protein Pålegg fra Proteinfabrikken med 25% avslag. Klikk på rabattkupongen for å få tilbudet.
Se rabatt

Kjøp for over 800 kr og få fri frakt

Nå er det ett nytt år med nye muligheter, og Proteinfabrikken hjelper deg med å nå dine treningsmål.
20 brukt denne uken
Se rabatt

20% rabatt på proteinpudding

Bestill fire proteinpuddinger og spar 20%. Velg mellom smakene vanilje, jordbær eller sjokolade. Du betaler kun 79 kroner.
80 brukt
Se rabatt

Kickup energipakker til 40% rabatt

Sm[ energiputer til under leppa for de dagene du trenger ett ekstra puff. Klikk på rabatten for å bestillle nå.
Se rabatt

Få 25% rabatt på Big Mass Gainer 3000G

Med dette proteinpulveret får du i deg hele 1400 kalorier ekstra per dag. Klikk på rabatten for å få avslag på denne bestselgeren.
Se rabatt

Få 20% rabatt på 100% Whey Protein 3000G

Proteinfabrikken er stedet å sjekke for å maksimere treningsøkten. Velg mellom 9 ulike smaksvarianter på dette proteinpulveret.
Se rabatt
Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

200 kr rabatt + fri frakt

Med denne rabattkode from Proteinfabrikken får du nå 200 kr avslag på ditt kjøp over 1000 kr, inkludert fri frakt!
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar opptil 80% hos Proteinfabrikken!

Handle alt av kosttilskudd og spar ville 80% på utvalgte varer. Rabatten gjelder kun denne helgen.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

100 kroner rabatt med kampanjekode fra Proteinfabrikken

Bruk denne koden i kassen og spar 100 kroner. Kun gyldig dersom du handler for minst 500 kroner eller mer.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar 20% på BCAA med vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode

Produktet er perfekt for å oppnå muskelvekst, og du kan velge mellom et utvalg varianter. Koden kan ikke brukes på pakkeløsninger.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Alltid fri frakt hos Proteinfabrikken

Som kunde hos Proteinfabrikken får du alltid fri frakt, dersom du handler for mer enn 800 kroner.
Se rabatt
Utgår i dag

Prøv nyheten fra BCCA til kun 79 kroner

Har du prøvd de nye godbitene fullstappede med BBCA? Du får de hos Proteinfabrikken til en vsært god pris.
Se rabatt

Vinn kostholdprodukter

Visste du at dersom du melder deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev kan du vinne produkter for 3000 kr? Hver måned trekkes en ny vinner som stikker av premien. Du er automatisk med i trekningen som abonnent på nyhetsbrevet, og mottar også gode kampanjer og rabatter i din innboks for alle andre!

Slik bruker du en Proteinfabrikken rabattkode

Har du funnet et produkt hos Proteinfabrikken og oppdager at vi har en rabattkode du kan benytte deg av? I videoen under viser vi deg fremgangsmåten når du ønsker å ta i bruk en av våre koder. Spar med oss i dag!
15%rabatt! Rabattkode
Proteinfabrikken rabattkode gir deg 15% på din bestilling!

Beste Proteinfabrikken rabatt

Det er nesten irriterende å tenke på at du kunne ha fått hele 15% rabatt på alle varer (noen varer utgikk) dersom du hadde handlet hos Proteinfabrikken for litt siden! Alle kunder som benyttet seg av CUPONATIONs 15% rabattkode gjorde et kjempekupp!
786Brukere
92.00%Fornøyde kunder
354 krSpart

Følg med på våre eksklusive rabattkoder!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om neste eksklusive rabattkode på Proteinfabrikken. Vi har ofte interessante kupongkoder til deg som er interessert i å spare penger på kosttilskudd og treningstilbehør. Merk at Proteinfabrikken spanderer frakten på kjøp over 800kr! Benytter du kosttilskudd til daglig, er det penger å spare.

Sparetips for Proteinfabrikken

Fri frakt
Proteinfabrikken gir fri frakt på bestillinger som koster over 800kr! Planlegg kjøpet og spar penger ved å bestille flere varer samtidig.
Betaling
Proteinfabrikken tilbyr følgende betalingsmåter: Visa/MasterCard, Klarna faktura, Klarna konto og postoppkrav.
Frakt
Bor du i nærheten av pick-up-pointet i Sandefjord? Hent selv, hver ukedag fra 8-16, og spar både porto og tid! Se ordrestatus på "min side".
Retur
Før ordren er sendt, kan du selv slette den via "min side". Etter mottak av en ordre har du 14 dagers returrett, der du kun betaler frakten.
Nyhetsbrev
Meld deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev og vær med i trekningen av et gavekort på 3000 kr. Få informasjon om kampanjepriser, nyheter og lanseringer før alle andre!
Treningsinspirasjon
Blir inspirert i magasinet til Proteinfabrikken slik at du kan leve en sunn livsstil. Og best av alt - tipsene er helt gratis. Her finner du også deilige oppskrifter.
Send oss dine egne tips for Proteinfabrikken

Enormt utvalg kosttilskudd
Var du kjent med omfanget av kosttilskudd tilbudt av Proteinfabrikken? Ikke nok med at du finner aminosyrer, BCAA, barer, fettforbrennere, Keratin, Omega-3 og fettsyrer, du finner også proteinpulver, vitaminer og mineraler samt en haug av andre varer som hjelper deg med å leve en sunn livsstil.  

Visste du at enkelte av de bestselgende varene ofte er nedsatt med så mye som 50%? Det er ikke alltid du behøver en Proteinfabrikken rabattkode for å benytte deg av disse ekstremt gunstige kampanjeprisene.

Bestill sunne og rimelige matvarer
Lag proteinpannekaker. Kanskje har vi for eksempel 30% avslag på puddermiks, slik at du kan gjøre matlagingen din enda billigere? I tillegg til å være billige er de også glutenfrie og rik på fiber og protein. Produktene til pannekakelaging er utrolig populære, så bestill i dag. Du kan også bestille blant annet Beef Jerky, proteinpudding, samt sunne og smakfulle godteri og snacks. Bestill gjerne pakkeløsninger ettersom du ofte kan spare eksempelvis 50%. Og hvorfor ikke bruke vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode på 20% når du likevel er i gang?

Rabatter på pakkeløsninger
En av de beste måtene å spare penger på hos Proteinfabrikken, er å kjøpe pakkeløsninger når du har muligheten. Her finner du at fra kampanjepakker, slankepakker, treningspakker og vektøkningspakker til utrolig lave priser. Kunder hos Proteinfabrikken har tidligere kunne spare så mye som 50% på Strength Pack Basic, bestående av Keratin og D-Ribose - to bestselgende produkter til en svært gunstig pakkepris. Flere proteinbarer i pakkeløsninger til 40% avslag er også en god mengderabatt som har spart kunder mye penger. Vektøkningspakkene er designet for deg som har vanskeligheter med å gå opp i vekt. Pakkene som Beast Pack Gainer lar deg ofte spare opptil 25% - enorme prisreduksjoner på særlig effektive produkter.

Treningstøy- og utstyr
Proteinfabrikken tilbyr selvsagt et stort utvalg treningsklær til både dame og herre. Du finner varer fra en rekke kjente merker og kan spare så mye som 60% på utvalgte produkter. Uansett om du liker boksing, kondisjon, yoga og pilates eller styrketrening, finner du det rekker utstyret for deg hos Proteinfabrikken. Ta en titt til høre og se om du kan spare penger på din bestilling. Lyst på en drikkeflaske eller shaker slik at du kan blande proteinpulveret eller gaineren enkelt og greit? Eksempelvis har kunder tidligere kunne spare 25% på SmartShake, eller 45% på en Shaker fra Star Nutrition. Du får også måleskje for så lite som 2 kr - perfekt til bruk av mengdemåling med proteinpulver! Kanskje har vi også en Proteinfabrikken rabattkode spesifikk for denne kategorien som du kan benytte for å spare enda ytterligere?


Hvorfor Proteinfabrikken?
6 personerhar besøkt denne siden i dag
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.