Proteinfabrikken rabattkode

Aktive Proteinfabrikken rabattkoder for november 2017

Lev sunt med Proteinfabrikken

Er du svært av kosthold og trening? Er muskelbygging og proteinrik kosttilskudd viktig for deg? Da har du kommer til riktig sted. Proteinfabrikken tilbyr et enormt utvalg produkter for et sunt kostholds og en effektiv treningsøkt.

Uansett om du er en nybegynner eller har hatt en sunnere livsstil som et hovedfokus i en lengre periode, garanterer vi deg at du finner det du trenger for å holde deg i form ved å klikke via våre rabatter. Utstyr og tilbehør finner du nemlig også!

Våre kunder sparte i gjennomsnitt 12 kr kr med disse rabattkodene:
  • 20% på all proteinpulver
  • 30% på alle proteinbarer
  • 10% ekstra på salgsvarer
Hjelp andre med å spare penger hos Proteinfabrikken!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Rabattkoder
Lena Marie Robertsen
Deal Guru

Enormt utvalg kosttilskudd
Var du kjent med omfanget av kosttilskudd tilbudt av Proteinfabrikken? Ikke nok med at du finner aminosyrer, BCAA, barer, fettforbrennere, Keratin, Omega-3 og fettsyrer, du finner også proteinpulver, vitaminer og mineraler samt en haug av andre varer som hjelper deg med å leve en sunn livsstil.  

Visste du at enkelte av de bestselgende varene ofte er nedsatt med så mye som 50%? Det er ikke alltid du behøver en Proteinfabrikken rabattkode for å benytte deg av disse ekstremt gunstige kampanjeprisene.

Bestill sunne og rimelige matvarer
Lag proteinpannekaker. Kanskje har vi for eksempel 30% avslag på puddermiks, slik at du kan gjøre matlagingen din enda billigere? I tillegg til å være billige er de også glutenfrie og rik på fiber og protein. Produktene til pannekakelaging er utrolig populære, så bestill i dag. Du kan også bestille blant annet Beef Jerky, proteinpudding, samt sunne og smakfulle godteri og snacks. Bestill gjerne pakkeløsninger ettersom du ofte kan spare eksempelvis 50%. Og hvorfor ikke bruke vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode på 20% når du likevel er i gang?

Rabatter på pakkeløsninger
En av de beste måtene å spare penger på hos Proteinfabrikken, er å kjøpe pakkeløsninger når du har muligheten. Her finner du at fra kampanjepakker, slankepakker, treningspakker og vektøkningspakker til utrolig lave priser. Kunder hos Proteinfabrikken har tidligere kunne spare så mye som 50% på Strength Pack Basic, bestående av Keratin og D-Ribose - to bestselgende produkter til en svært gunstig pakkepris. Flere proteinbarer i pakkeløsninger til 40% avslag er også en god mengderabatt som har spart kunder mye penger. Vektøkningspakkene er designet for deg som har vanskeligheter med å gå opp i vekt. Pakkene som Beast Pack Gainer lar deg ofte spare opptil 25% - enorme prisreduksjoner på særlig effektive produkter.

Treningstøy- og utstyr
Proteinfabrikken tilbyr selvsagt et stort utvalg treningsklær til både dame og herre. Du finner varer fra en rekke kjente merker og kan spare så mye som 60% på utvalgte produkter. Uansett om du liker boksing, kondisjon, yoga og pilates eller styrketrening, finner du det rekker utstyret for deg hos Proteinfabrikken. Ta en titt til høre og se om du kan spare penger på din bestilling. Lyst på en drikkeflaske eller shaker slik at du kan blande proteinpulveret eller gaineren enkelt og greit? Eksempelvis har kunder tidligere kunne spare 25% på SmartShake, eller 45% på en Shaker fra Star Nutrition. Du får også måleskje for så lite som 2 kr - perfekt til bruk av mengdemåling med proteinpulver! Kanskje har vi også en Proteinfabrikken rabattkode spesifikk for denne kategorien som du kan benytte for å spare enda ytterligere?

Verifisert Eksklusiv

Proteinfabrikken rabattkode gir deg 20% avslag på din bestilling

Du kan ikke kombinere koden med andre rabatter, og den kan ikke brukes på pakkeløsninger. Bestill proteinrike kosttilskudd akkurat nå og spar penger.
Eksklusiv Verifisert
Se rabattkode *******
Verifisert Eksklusiv

Spar 20% på BCAA med vår eksklusive Proteinfabrikken rabattkode

Produktet er perfekt for å oppnå muskelvekst, og du kan velge mellom et utvalg varianter. Koden kan ikke brukes på pakkeløsninger.
Eksklusiv Verifisert
Se rabattkode *******

200 kr rabatt + fri frakt

Med denne rabattkode from Proteinfabrikken får du nå 200 kr avslag på ditt kjøp over 1000 kr, inkludert fri frakt!
Lagt til av bruker 79 brukt denne uken
Se rabattkode *******

100 kroner rabatt med kampanjekode fra Proteinfabrikken

Bruk denne koden i kassen og spar 100 kroner. Kun gyldig dersom du handler for minst 500 kroner eller mer.
Lagt til av bruker 43 brukt denne uken
Se rabattkode *******

200 kroner i rabatt på ditt neste kjøp hos Proteinfabrikken

Bruker du denne koden kan du spare hele 200 kroner på ditt neste kjøp dersom du handler for minst 1000 kroner.
Lagt til av bruker 31 brukt denne uken
Se rabattkode *******

Alltid fri frakt hos Proteinfabrikken

Som kunde hos Proteinfabrikken får du alltid fri frakt, dersom du handler for mer enn 800 kroner.
25 brukt denne uken
Se rabatt

Vinn produkter til en verdi av 3000 kroner

Meld deg på nyhetsbrevet til Proteinfabrikken og bli med i trekningen av en heldig vinner som får produkter til en verdi av 3000 kroner. En ny vinner trekkes hver måned.
51 brukt
Se rabatt

Prøv nyheten fra BCCA til kun 79 kroner

Har du prøvd de nye godbitene fullstappede med BBCA? Du får de hos Proteinfabrikken til en vsært god pris.
Se rabatt

Få 70% rabatt på GirlPower Diettpakke Sjokolade Large hos Proteinfabrikken

Klikk her og kjøp pakkeløsningen for kun 649 kr. Nå har du en ypperlig mulighet til å spare både penger og kalorier.
Se rabatt

20% rabatt på proteinpudding

Bestill fire proteinpuddinger og spar 20%. Velg mellom smakene vanilje, jordbær eller sjokolade. Du betaler kun 79 kroner.
Se rabatt

Få 3 for 2 på testosteronbooster

Klikk deg via rabatten og få en ene varen gratis dersom du bestiller tre. Spar penger i bøtter og spann hos Proteinfabrikken!
Se rabatt
Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Handle kosttilskudd og spar 300 kr med Proteinfabrikken rabattkode

Gjelder dersom du bestiller for minimum 1000 kr. Klikk her og spar penger på treningsutstyr, proteiner og annet for en sunn livsstil.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Proteinfabrikken rabattkode gir deg 30% avslag på alle shakere

Perfekt for deg som drikker mye protein shakes. Blend pulveret i en shaker og ta den med deg hvor du måtte ønske.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar inntil 50% på alt av proteinbarer hos Proteinfabrikken

Klikk på denne rabatten og bestill Snickers og Mars duo pack, Quest Bars og mange andre barer til svært reduserte priser.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 40% på 100% Whey Protein hos Proteinfabrikken

Velg mellom ni smaker av dette bestselgende proteinet i Norge. Perfekt produkt for muskelbygging og diett.
Se rabatt
Utgår i dag

50% rabatt på 4kg hveteprotein

Proteinfabrikken utvider utvalget og feirer med hele 52% på 4kg hveteprotein. Du betaler kun 379 kroner.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 15% på flytende eggehvite hos Proteinfabrikken

Nå slipper du å måtte fjerne plommen ved matlaging. Gjør maten ekstra proteinrik med denne fettfrie eggehviten.
Se rabatt

Vinn kostholdprodukter

Visste du at dersom du melder deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev kan du vinne produkter for 3000 kr? Hver måned trekkes en ny vinner som stikker av premien. Du er automatisk med i trekningen som abonnent på nyhetsbrevet, og mottar også gode kampanjer og rabatter i din innboks for alle andre!

Slik bruker du en Proteinfabrikken rabattkode

Har du funnet et produkt hos Proteinfabrikken og oppdager at vi har en rabattkode du kan benytte deg av? I videoen under viser vi deg fremgangsmåten når du ønsker å ta i bruk en av våre koder. Spar med oss i dag!
15%rabatt! Rabattkode
Proteinfabrikken rabattkode gir deg 15% på din bestilling!

Beste Proteinfabrikken rabatt

Det er nesten irriterende å tenke på at du kunne ha fått hele 15% rabatt på alle varer (noen varer utgikk) dersom du hadde handlet hos Proteinfabrikken for litt siden! Alle kunder som benyttet seg av CUPONATIONs 15% rabattkode gjorde et kjempekupp!
786Brukere
92.00%Fornøyde kunder
354 krSpart

Følg med på våre eksklusive rabattkoder!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om neste eksklusive rabattkode på Proteinfabrikken. Vi har ofte interessante kupongkoder til deg som er interessert i å spare penger på kosttilskudd og treningstilbehør. Merk at Proteinfabrikken spanderer frakten på kjøp over 800kr! Benytter du kosttilskudd til daglig, er det penger å spare.

Sparetips for Proteinfabrikken

Fri frakt
Proteinfabrikken gir fri frakt på bestillinger som koster over 800kr! Planlegg kjøpet og spar penger ved å bestille flere varer samtidig.
Betaling
Proteinfabrikken tilbyr følgende betalingsmåter: Visa/MasterCard, Klarna faktura, Klarna konto og postoppkrav.
Frakt
Bor du i nærheten av pick-up-pointet i Sandefjord? Hent selv, hver ukedag fra 8-16, og spar både porto og tid! Se ordrestatus på "min side".
Retur
Før ordren er sendt, kan du selv slette den via "min side". Etter mottak av en ordre har du 14 dagers returrett, der du kun betaler frakten.
Nyhetsbrev
Meld deg på Proteinfabrikken sitt nyhetsbrev og vær med i trekningen av et gavekort på 3000 kr. Få informasjon om kampanjepriser, nyheter og lanseringer før alle andre!
Treningsinspirasjon
Blir inspirert i magasinet til Proteinfabrikken slik at du kan leve en sunn livsstil. Og best av alt - tipsene er helt gratis. Her finner du også deilige oppskrifter.
Send oss dine egne tips for Proteinfabrikken

Hvorfor Proteinfabrikken?
42 personerhar sjekket ut siden denne uken
212 krgjennomsnittlig spart
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.