Fri frakt (1)
Rabattkoder (1)
Kampanjer (4)
Lekmer rabattkoder

Aktive Lekmer rabattkoder for september 2021

47 anmeldelser
47 anmeldelser 0100

Leker til små og store barn

Jakten på leker, barneklær- og utstyr slutter her. Lekmer har et enormt utvalg av leker og alt du skulle trenge til de minste. Dessuten tilbyr vi også kupongkoder hvor du kan spare på alt fra fri frakt, 10%, 15% og til og med 20% på utvalgte produkter.
Vi vil også at du skal bli fornøyd, og anbefaler deg derfor å ta en titt til høyre og benytte deg av en Lekmer rabattkode i dag du også.
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Lekmer!
Legg til rabattkode
Fri frakt (1)
Rabattkoder (1)
Kampanjer (4)
25%rabatt
Verifisert for 7 dager siden

Få 25% rabatt på utvalgte varer når du bestiller til en verdi av 2000 kr med Lekmer rabattkode

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
50%rabatt

Spar opptil 50% på en mengde leker og tilbehør

Detaljer
Mer...
Se rabatt
FriFrakt

Få fri frakt på ordre over 999 kroner

Detaljer
Mer...
Se rabatt
3 for2

3 for 2 på utvalgte klær og sko nå

Detaljer
Mer...
Se rabatt
40%rabatt

Spar inntil 40% på en rekke sykler

Detaljer
Mer...
Se rabatt

Inntil 50% på outlet-varer

50%
Bestill klær, yttertøy, leker, sko, og møblement til barnerommet for både barn og baby. Du kan faktisk spare opptil 50% på utvalgte artikler.

I seksjonen finner jo også endel produkter fra kjente merker, og besparelsene kan dermed bli ekstra store. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre et kupp i dag!

Adventskalendere til barn

I juletider kan du betrygge deg med å vite at du kan finne julekalendere til større og mindre barn hos Lekmer. Prisene på utvalgte adventskalendere kan være nedsatt med så mye som 25%.

Er barna opptatt av Disney-filmen Frost, eller kanskje velg glad i Star Wars? Uansett hvilke preferanser de har kan du finne kalendere som passer til alle sammen.

Sparetips for Lekmer

Nyhetsbrev
Et godt tips er å abonnere på nyhetsbrevet. Da får du oppdaterte nyheter om produkter, gode tilbud og kupongkoder som hjelper deg å spare.
Kundeservice
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt i Lekmers oversiktlige liste over vanlig stilte spørsmål, kan du kontakte kundeservice på chat.
Frakt
Frakten koster 49 kr per bestilling, men dersom ordreverdien inkludert rabattkoder og gavekort overstiger 1000 kr, er frakten gratis!
Retur
Visste du at du alltid får gratis returfrakt ved bytte av klær og sko hos Lekmer? Andre varer kan og byttes, men da står du selv for porto.
Send oss dine egne tips for Lekmer
Om oss
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2021 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.