Lekmer rabattkode

Aktive Lekmer rabattkoder for desember 2017

2 tilgjengelig rabatter 141 kr gjennomsnittlig spart

Leker til små og store barn

Jakten på leker, barneklær- og utstyr slutter her. Lekmer har et enormt utvalg av leker og alt du skulle trenge til de minste. Dessuten tilbyr vi også kupongkoder hvor du kan spare på alt fra fri frakt, 10%, 15% og til og med 20% på utvalgte produkter.

Forrige måned sparte kundene våre 41 kr kr i gjennomsnitt ved å benytte seg av vår Lekmer rabattkode. Vi vil også at du skal bli fornøyd, og anbefaler deg derfor å ta en titt til høyre og benytte deg av en kode i dag du også.
Hjelp andre med å spare penger hos Lekmer!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Få opptil 40% rabatt på julegaver til barn og baby

Lekmer har det du trenger for å finne de beste julegavene til dinne små. Med enkel sortering etter aldersgruppe kan du enkelt finne gaver.
25 brukt
Se rabatt

De beste julegavene inntil 50% rabatt

Her kan du finne leker fra Cars, Frozen, og Paw Patrol i tillegg til mer praktiske gaver som vinterdress og varme jakker.
Se rabatt
Rabattkoder
Lena Marie Robertsen
Lekmer spareekspert
Ser du etter nye rabatter fra Lekmer? Vi jobber med saken. Nye rabatter for Lekmer bør være tilgjengelige om 6 dager! Registrer deg for å bli varslet om nye tilgjengelige rabatter.
E-mailen var ikke gyldig.

Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Spar 25-50% på Lego Duplo + fri frakt

Koden kan benyttes til og med 19. november. Bestill julegaver akkurat nå og spar penger i bøtter og spann.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

15% ekstra i rabatt hos Lekmer

Med denne rabattkoden kan du spare 15% ekstra på toppen av allerede nedsatte varer hos Lekmers Mid Season Sale med varer nedsatt med opptil 70%.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Lekmer rabattkode gir deg 20% avslag på alt

Gjør et skikkelig kupp på klær, sko, leker, innredning og produkter til barnerommet med denne rabatten. Koden er gyldig til og med 3. oktober.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

40% rabatt på bilstoler med Lekmer rabattkode

Nå kan du spare opptil hele 40% på en mengde bilstoler til barn. Velg mellom flere størrelser og mange forskjellige design,
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Hos Lekmer kan du få opptil 70% rabatt

Det er Black Week og du finner nå hundrevis av produkter ute til helt ville priser. I tillegg er det 8 daglige superdeals.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar opptil 80% på adventskalendere hos Lekmer

Handle inn gavekalender i dag slik at ungene kan kose seg i adventstiden med morsomme leker. Prisene er lave!
Se rabatt
50%

Inntil 50% på outlet-varer

Bestill klær, yttertøy, leker, sko, og møblement til barnerommet for både barn og baby. Du kan faktisk spare opptil 50% på utvalgte artikler.

I seksjonen finner jo også endel produkter fra kjente merker, og besparelsene kan dermed bli ekstra store. Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre et kupp i dag!
10%rabatt! Rabattkode
10% Lekmer kupongkode på ordre over 1000 kr!

Beste Lekmer kupongkode

Vi har hatt mang en god rabattkode på lekmer.no, men den beste var da alle kunder som handlet for minst 1000 kr kunne bruke en 10% rabattkode på kjøp i hele butikken! For ikke å gå glippp av neste gode tilbud, bør du abonnere på nyhetsbrevet vårt.
776Brukere
98.00%Fornøyde kunder
239 krSpart

Adventskalendere til barn

I juletider kan du betrygge deg med å vite at du kan finne julekalendere til større og mindre barn hos Lekmer. Prisene på utvalgte adventskalendere kan være nedsatt med så mye som 25%.

Er barna opptatt av Disney-filmen Frost, eller kanskje velg glad i Star Wars? Uansett hvilke preferanser de har kan du finne kalendere som passer til alle sammen.

Sparetips for Lekmer

Nyhetsbrev
Et godt tips er å abonnere på nyhetsbrevet. Da får du oppdaterte nyheter om produkter, gode tilbud og kupongkoder som hjelper deg å spare.
Kundeservice
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt i Lekmers oversiktlige liste over vanlig stilte spørsmål, kan du kontakte kundeservice på chat.
Frakt
Frakten koster 49 kr per bestilling, men dersom ordreverdien inkludert rabattkoder og gavekort overstiger 1000 kr, er frakten gratis!
Retur
Visste du at du alltid får gratis returfrakt ved bytte av klær og sko hos Lekmer? Andre varer kan og byttes, men da står du selv for porto.
Send oss dine egne tips for Lekmer

Om du likte Lekmer kupongkoder, kommer du også til å elske disse!
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.