Lampemesteren rabattkode

Aktive Lampemesteren rabattkoder for juli 2017

Spar penger med Lampemesteren

Sjekk ut deres siden og let blant lekker belysning til gode priser. Uansett om du er ute etter bordlamper, gulvlamper, taklamper eller vegglamper er vi sikre på at du finner det du er ute etter i deres sortiment. Du kan også velge blant stilige varianter fra et stort utvalg merker, og kan få inspirasjon til dekorering og implementering i ditt hjem. Få i tillegg fri frakt på alle bestillingen over 999 kr. Visste du at dersom du bestiller en lampe så får du med en gratis lyspære?
Legg til rabattkode

Verifisert Eksklusiv

Spar 7% på belysning med Lampemesteren rabattkode

Klikk og bestill belysning til ditt hjem eller uteplass og spar eksklusive 7% på din bestilling. Gyldig ut august.
Eksklusiv Verifisert
Se rabattkode*******

Få en gratis lyspære med din lampebestilling hos Lampemesteren

Har du noen gang bestilt en lampe og glemt lyspæren? Da er det kjempepraktisk at du får en gratis lyspære med din bestilling dersom du klikker her.
Se rabatt

Få gratis frakt hos Lampemesteren

Gjelder ved bestillinger på minst 999 kr Bestill belysning til innen- og utendørs og unngå å betale for frakten.
Se rabatt
50%

Kampanjepriser på lamper

Klikk her og titt gjennom utvalgte designerlamper til utrolig lave priser. Her finner du rabatter når Lampegiganten tilbyr kampanjepriser, sesongtibud og lagertømming. Du kan stikke av med et kjempekupp på produkter fra blant annet Kartell, Foscarini, Flos og CPH Lighting. Sjekk om vi har en gyldig rabattkode også!

Sparetips for Lampemesteren

Fri frakt
Unngår å betale for fraktkostnader når du bestiller hos Lampemesteren. Fraktfri levering i hele Norge gjelder dersom du bestiller belysning for minst 999 kr.
Leveringstid
Dersom du bestiller belysning hos Lampegiganten må du belage deg på å vente 1-2 uker før varen er mottatt. For mer unike varer kan det ta opptil 3 uker.
Kundeservice
Dersom du har spørsmål angående bestillingen din kan du kontakte Lampemesteren på telefonnummeret 2198 4305 eller e-post adressen: infor@lampemesteren.no.
Betalingsalternativ
Hos Lampemesteren kan du betale med Visa, MasterCard, i tillegg til PayPal og Klarna. Det gjør det enkelt og fleksibelt for deg å velge din foretrukne betalingsmåte.
Send oss dine egne tips for Lampemesteren

Hvorfor Lampemesteren?
223 krgjennomsnittlig spart
100% Koder alltid verifisert!
3rabattkuponger lagt til i måneden
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!