Floyd rabattkoder

Aktive Floyd rabattkoder for april 2021

Gjør shoppingen billigere

Etter mange år i bransjen har Floyd etablert seg som en av landets ledene motebutikker på nett. Dette har de klart blant annet ved å nøye velge ut plagg som deres spesialister tror norske kvinner vil elske. Men det betyr ikke at de har lite å velge mellom. Du vil finne alt du trenger av klær hos Floyd, enten det skulle være bukser, kjoler eller treningsklær. Gode priser er også en grunn til å velge å handle hos Floyd. De kan støtt og stadig tilby kampanjer, rabatter og Floyd rabattkoder. Disse vil vi samle her på Cuponation.no for å gjøre det lettere for deg.
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Floyd!
Legg til rabattkode
60%rabatt

Finn sommerens kjole og få den for en 60% nedsatt pris

Detaljer
Mer...
Se rabatt
10%rabatt

Kun denne uken er det 10% rabatt på alle bukser

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Under200 kr

Ta en titt på alle disse plaggene til under 200 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
70%rabatt

Her får du inntil 70% rabatt på vinter og vårjakker

Detaljer
Mer...
Se rabatt
85%rabatt

Du kan spare helt inntil 85% i Floyd sin outlet

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
20%rabatt

Nå kan du spare 20% på alle kjoler

Mer...
Se rabatt
15%rabatt

Klikk her for å spare 10% på høyhælte sko

Mer...
Se rabatt

Slik kan du spare penger på Floyd nyhetsbrevet

20%
Om du er ute etter å spare umiddelbart så meld deg inn på Floyd sitt nyhetsbrev. Da vil du motta en eksklusiv Floyd rabattkode via e-post. Rabattkoden vil være på 20% og vil kunne gjelde for ditt første kjøp. Dessuten får du også mange andre rabatter og nyheter direkte inn på e-posten, så du alltid kan holde deg oppdatert på det nyeste fra Floyd.

Outlet og salg

Det er mange flere måter å spare penger på enn å bare vente på en Floyd rabattkode. Det finnes nemlig også en outlet og et salg. I outleten finner du flere hundre produkter som har rabatter som går helt opptil 85%. Outleten har produktene liggende i lengre perioder, mens salg-siden kun har de liggende i en begrenset tidsramme.

Sparetips

Returner kjøpet ditt
Er du ikke blitt helt fornøyd med det du har mottatt eller passer klærne ikke helt med din størrelse? Da er det bare å sende varen i retur innen 30 dager.
Frakt
Fri frakt får du hos Floyd om du bestiller varer for over 800 kr. Bestiller du for under det vil det koste 69 kr. Du kan også bruke en Floyd rabattkode som gir fri frakt.
Kundeservice
Er du i tvil om noe så er det bare å ringe inn til Floyd sin kunderservice. De svarer alle hverdager mellom 09-16. Utenfor åpningstider kan du også bare sende en e-post.
Send oss dine egne tips for Floyd
Om oss
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2021 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.