Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
DFDS rabattkoder

Aktive DFDS rabattkoder for oktober 2021

Mer om DFDS

DFDS er det perfekte alternativet om du ønsker en hyggelig ferie til en lav pris. DFDS er et sikkert kort i planleggingsprosessen, hvor du alltid får god service til svært gunstige priser. Å ta båten til Danmark innebærer for eksempel tax-free handel, spabesøk, badeland, matopplevelser, kveldsshow og ikke minst - en vakker dag i Danmark! Her får du altså en stor ferie til liten pris. Så hva venter du på? Finn din neste DFDS rabattkode hos oss og spar på din bestilling i dag!
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos DFDS!
Legg til rabattkode
Rabattkoder (1)
Kampanjer (9)
Prøv vår beste rabatt!
50%rabatt
21 brukt

Spar opptil 50% på kjente merker i DFDS sin tax free

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Unikerabattkoder
21 brukt

Meld deg på nyhetsbrevet nå og motta eksklusive tilbud og DFDS rabattkode

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
Fra369 kr

Bestill København Cruise fra kun 369 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Få 50% rabatt på førjulscruise nå med DFDS

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra235 kr

Reis på familiecruise fra kun 235 kroner

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra57 kr

Bestill Danmarksreise før 2. Mai og betal fra kun 57 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra500 kr

Du trenger ikke betale stort for en helgetur - få lugarer fra 500-lappen

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra209 kr

Ta båten mellom Oslo og Frederikshavn fra bare 209 kroner

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra250 kr

Gi bort et gavekort fra DFDS fra kun 250 kroner

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra206 kr

Reis til Fredrikshavn med bilen fra kun 206 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
DFDSapp

Last ned DFDS appen og få tilgang til en rekke funksjoner

Mer...
Se rabatt

Benytt kampanjer med DFDS

Når du ser gjennom prisene på de forskjellige turene med DFDS, må du huske å se på alle pågående kampanjer som er tilgjengelig. Her kan du finne noen av de aller beste prisene som DFDS har tilgjengelig på dette tidspunktet. Sørg for å være på utkikk etter en DFDS kampanjekode som kan gi deg ekstra rabatt på bestillingen.

Økonomilugarer

Hvis du trenger å spare penger på din neste tur med DFDS, må du huske å sjekke økonomilugarene. Her finner du de aller billigste rommene som er tilgjengelige på båten. Disse kommer til den aller laveste prisen, men rommene kan ha opptil 4 senger og er fremdeles veldig komfortable. Med økonomilugarer vil du fremdeles ha tilgang til alt på båten.

Sparetips for DFDS

Betaling
Du må betale med kort når du bestiller på nettsiden. Du kan betale med Visa, Mastercard eller Klarna. Betal med debittkort, så slipper du kredittkortavgift!
DFDS-app
Husk å laste ned DFDS-appen i App store eller Google Play. Her kan du kjøpe billetter og oppbevare dem trygt på appen. Appen er helt gratis å benytte!
Ekstrakostnader
Trenger du å avbestille uten å ha avbestillingsforsikring, vil du få gebyrer avhengig av type reise. Sørg derfor for at du er sikker på å reise før du bestiller billett!
Nyhetsbrev
Få mulighet til å spare og være oppdatert på alle de nye rabattene! Meld deg på DFDS Seaways nyhetsbrev og få gode tilbud og restplasser til mailen din.
DFDS Gavekort
Gi en opplevelse i gave - kanske til og med til deg selv? Med et DFDS gavekort kan du betale for reisen når du har råd, og reise når du har anledning til det.
Send oss dine egne tips for DFDS
Om oss
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2021 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.