Apollo kampanjekoder

Aktive Apollo kampanjekoder for april 2018

1 tilgjengelig rabatter 203 kr gjennomsnittlig spart

Spar penger på din reise

Har du planlagt din feriereise og er klar for å bestille? Da er det bra du tok turen innom vår side! Til høyre ser du nemlig kampanjer og rabatter på fly, hotell- og pakkereiser hos Apollo. Reis verden over til lavere priser!

Ta en titt og sjekk om vi har en Apollo rabattkode som kan gi deg og ditt reisefølge et unikt avslag på deres bestilling. Har vi ingen aktive koder? Ta en titt innom på et senere tidspunkt.

Våre brukere sparte faktisk 03 kr kr i gjennomsnitt på sin bestilling forrige måned! Da gjelder det å handle raskt, slik at du ikke går glipp av en liknende mulighet.
Hjelp andre med å spare penger hos Apollo!
Legg til rabattkode
E-posten er ikke gyldig

Reis til Hellas og spar opptil 50%

Hos Apollo kan du nå få opptil 50% rabatt på både hotell og fly til Hellas. klikk deg inn og gjør et kupp i dag!
Se rabatt
Rabattkoder
Lena Marie Robertsen
Apollo spareekspert
Ser du etter nye rabatter fra Apollo? Vi jobber med saken. Nye rabatter for Apollo bør være tilgjengelige om 9 dager! Registrer deg for å bli varslet om nye tilgjengelige rabatter.
E-posten er ikke gyldig

Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Reiser til utenfor Europa til 500 kr avslag med Apollo

Kom deg bort og opplev verden - nå enda billigere med Apollo. Du sparer nemlig 1000 kr på din bestilling hvis du booker nå!
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar 500 kr på fleksible reiser i Europa

Apollo kampanjekode gir deg fantastiske avslag akkurat nå. Planer om en liten utenlandstur? Bestill og spar nå da!
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Reis til Asia i vinter og spar 1000 kr med Apollo kampanjekode

Alltid lyst til å oppleve de spennende kulturene i de asiatiske landene? Klikk deg via denne rabatten og spar 1000 kr på din bestilling.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Cruisereiser til 1000 kr rabatt med Apollo kampanjekode

Har du alltid hatt planer om å oppleve et deilig cruise? Det forstår Apollo godt, og gir deg nå 1000 kr avslag.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Spar inntil 2400 kroner på å bestille restplass hos Apollo

Dersom du er villig til å kaste deg med i siste liten kan du spare stort - spesielt med Apollo. Velg mellom eksotiske reisemål og spar flere tusenlapper.
Se rabatt
Utgår i dag

Bestill retsplass hos Apollo

Er du fleksibel og villig til å slenge deg med på en ferietur i siste liten kan du spare mye. Nå får du restplasser fra 1898 kroner.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Apollo og andre butikker
E-posten er ikke gyldig
50%

Restplasser hos Apollo

Klikk her og finn billige reiser til Syden. Her kan du finne bare fly, hotell eller både spesifiserte og uspesifiserte pakkereiser til en haug av destinasjoner. Så mye som halv pris kan spares på din bestilling. Oftest finner du billige reiser to måned i forveien, men du kan også finne lave priser rett før avreise.

Kampanjepriser

Apollo publiserer jevnlig en haug av billige reiser til utvalgte destinasjoner. 20% rabatt på utvalgte helgeturer og 1000 kr rabatt på familieferier er nøkkelord.

Du kan spare penger på alt av fly, hotell, pakkereiser og All Inclusive-hotell til enhver tid. Seksjonen oppdateres fortløpende, så det lønner seg å ta en titt innom kontinuerlig.

Sparetips for Apollo

Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet til Apollo og vær den første som får inspirasjon og eksklusive kampanjepriser rett i innboks. Du har også mulighet til å vinne premier!
Kontakt
Chat med kundeservice mandag til fredag kl 08:00-16:30 eller ring på telefonnummer: 81020000 dersom du har spørsmål angående din reise.
Betaling
Hos Apollo kan du velge mellom å delbetale reisen din, eller å betale med kredittkort, nettbank eller gavekort. Det gir deg som kunde mye fleksibilitet!
Reiseapp
Last ned Apollo sin reiseapp helt gratis, og få eksklusive rabatter, tips for din reise og praktisk informasjon. Appen kan også brukes offline!
Avbestilling
Som regel må du belage deg på å betale et administrasjonsgebyr på maksimum 500 kr dersom du avbestiller din reise.
Åpent kjøp
Som regel har du åpnet kjøp i åtte dager regnet fra bestillingstidspunkt. I denne perioden kan du gjøre endringer eller avbestille reisen kostnadsfritt.
Send oss dine egne tips for Apollo