Detur rabattkode

Aktive Detur rabattkoder for mars 2018

4 tilgjengelig rabatter 221 kr gjennomsnittlig spart

Reis bort med Detur i dag

Skal du ut å reise og ønsker å gjøre turen litt billigere for både deg og ditt følge? Fly innen- og utenlands, og bestill hotell i samme slengen, enten om det dreier seg om pakkereiser, charterreiser, eller restplasser.

Mange kunder velger ofte å reiser til steder som Alanya, Kreta og Tunisia, og turer til disse stedene kan du ofte få til en ekstremt rimelig penge. Til høyre kan du ta en titt på våre Detur rabattkoder og rabatter som forhåpentligvis gir deg avslag på din bestilling.

Felles for alle årstider er at du får barne- og seniorrabatter, eller avslag på restplasser. Kunder sparte i gjennomsnitt 21 kr kr sist måned.
Hjelp andre med å spare penger hos Detur!
Legg til rabattkode
E-posten er ikke gyldig

Familie-ferie til lave priser hos Detur

Du få billige all inclusive billetter med fasiliteter som passer hele familien. I tillegg kan du få delbetaling for å slippe å måtte utsette ferien.
Se rabatt

Restplass til Tyrkia

Velg mellom ulike kombinasjoner av alt inkludert, uten måltider, frokost og annet. Klikk for å finne din neste familieferie.
Se rabatt

Kjøp restplass til Kreta

Hos Detur kan du velge mellom fly, opphold, med eller uten mat. Sjekk linken for å finne den kombinasjonen til nedsatt pris som passer best for deg.
Se rabatt

Sjekk ut de siste prisene på restplasser hos Detur

Bestill flyturer til under 4000 kr og hotell til under 5000 kr. Reis til Spania og nyt sol og fint vær!
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

Spar 500 kr på charterreise med Detur kupongkode

Klikk her og bestill reise til Gran Canaria eller Tenerife. Finn herlige hotell på flotte strender og spar penger.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Detur rabattkode gir deg 3000 kr i avslag!

Bestill din ferie tidlig og spar enorme pengesummer. Rabatten gjelder ved avrise fra Oslo. Klikk her nå.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Få gratis transfer med Detur kupongkode

Bestill sommer - eller vinterferien innen 1. juli og få 500 kr i rabatt fordi du bestiller tidlig, i tillegg til gratis transfer.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

500 kr Detur rabattkode ved bestilling av reise til Kreta!

Når du bestiller senest 31. januar og 500 kr avslag per person. Klikk på linken for å se mer.
Se rabattkode *******
Utgår i dag

Barnerabatt hos Detur

Å reise på ferie med storfamilien kan være kostbart, så Detur har egne reiser hvor det tilbys barnerabatt.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 10% på din all inclusive reise med Detur

Klikk på denne rabatten og bestill din reise til Gran Canaria for en svært lav pris. Du sparer 10% på din bestilling.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Detur og andre butikker
E-posten er ikke gyldig

Rabatt for seniorer

Er du over 60 år og planlegger en liten ferietur? Klikk her og bestill en seniorferie og spar 300 per senior. Dette gjelder kun for pakkereiser, og rabatten kan ikke kombineres med andre avslag. Velg blant et stort utvalg hoteller i blant annet Alanya i Tyrkia, eller for eksempel Kreta i Hellas. Du sparer penger!
50%

Restplasser til utrolig lave priser!

Er du ute med reisebestillingen i siste liten, eller har du bestemt deg for å hoppe på en spontantur? Ofte vil det lønne seg å bestille reiser kort tid før avreise. Da kan du i enkelte tilfeller spare så mye som 50% på din bestilling. Sjekk ut restplassene hos Detur nå, og spar penger på ferien din.

Spar penger på golfpakker

Interessert i golf? Bestill reiser for 4750 kr per person i dobbeltrom i 1 uke. Pakken inkluderer hotell med All Inclusive i tillegg til 6 runder golf, mens fly kommer i tillegg. Velg blant golfreiser i Tyrkia og Spania. Du sparer faktisk 500 kr på utvalgte pakker. Mange av hotellene inkluderer basseng og har kort avstand til stranda. Nyt ferien!

Sparetips for Detur

Betaling
Visste du at Detur tilbyr delbetaling opptil 3 måneder? Da slipper du å betale hverken renter og gebyrer. På den måten har du muligheten til å utsette betalingen.
Kundeservice
Har du noen spørsmål du behøver svar på? Send en gratis mail til info@detur.no for generelle henvendelser, eller kontakt via telefon på: 815 22 815.
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet til Detur og motta tips om reisemål, unike rabatter og nyheter direkte i din innboks. Som abonnent kan du få ekstra gode priser på din reise.
Send oss dine egne tips for Detur
All inclusive hoteller til familieferien
Er det et tiltak å skulle velge et sted å spise frokost, lunsj og middag hver dag på ferien? Da anbefaler vi deg å sjekke ut disse All Inclusive hotellene som inkluderer alle måltider slik at du slipper unødvendig stress. Slik kan du også i mange tilfeller sikre deg at familieferien blir så billig som mulig. I tillegg til å inkludere alle måltider, har hotellene også fantastiske fasiliteter og tilbyr aktiviteter som passer for hele familien. Visste du at du faktisk kan spare så mye som 50% på måltidsutgifter dersom du bestiller All Inclusive hotell? Det er ikke verst!

Om du likte Detur kupongkoder, kommer du også til å elske disse!
Hvorfor Detur?
16 personerpersoner har besøkt siden denne uken