Vårt team

Vårt team.
Vårt team.
Vi er ... Kreative, hardtarbeidende og positive
På CUPONATION er vi en gjeng nysgjerrige og ambisiøse mennesker med bare ett felles mål: å hjelpe våre kunder med å spare penger. Dette er grunnen til at vi alltid jobber med å finne nye ut nye måter å bringe de beste mulighetene til å spare på til alle rundt i verden, og bygge de beste verktøyene til å få tilgang til og oppdage dem.
Mads Bukholt

Administrerende direktør for Norden


Mads har en bakgrunn innom management og som entreprenør. Med et proaktiv lederstil driver han virksomheten CUPONATION frem for hver måned som går.
Håvard Stjernen

Key Account Manager


Leder prosjektimplementering for nøkkelklienter, administrerer partnerprogrammer, og analyserer selskapets prestasjoner.
Pål Kaalaas

​Digital Marketing Manager


Pål jobber med å markedsføre CupoNation i digitale kanaler slik at flere kan lære om både oss og hvordan man bruker rabattkoder.
Charlotte Ringen

Junior Editor


Jeg sørger for kvalitetssikring av alt innhold på vår side, samtidig som jeg kontinuerlig arbeider med å optimalisere alle tilbud og rabattkoder for ett felles mål- å hjelpe våre brukere med å spare penger.
Sven Dahlin

COO Nordics


Sven har stålkontroll på hele hjemmesiden og sørger for at hver enkelt rabattkode fungerer.
Lukas Ohlsson

Public Relations Coordinator


Lukas gir CupoNation ett ansikt utad, og jobber for å øke nordmenns kunnskaper om rabattkoder online.
SELSKAPET VÅRT.
SELSKAPET VÅRT.
Hos CUPONATION , tror vi på at alle burde prøve å få mer ut av netthandelen, og vi mener at sparing er en smart måte å gjøre det på:

> Man betaler mindre for nødvendigheter og har dermed mer igjen til andre ting.
> Man sparer tid, og får dermed mer tid til overs som kan brukes på akkurat det du ønsker.
Dette er grunnen til at vi stadig jobber med å finne de aller beste sparemulighetene til folk over hele verden, og bygger de beste verktøyene for at det skal bli enkelt å finne dem.

På vår globale plattform lar vi våre brukere få tilgang til de beste sparemulighetene for alle butikker og merker - i alle mulige kategorier verden over.

VÆR NYSGJERRIG .
Kontinuerlig søker vi etter og lærer nye ideer og teknologier som hjelper folk med å spare.
VÆR SMART .
Vi jobber hardt for å kunne hjelpe alle med å gjøre gode kjøpsbeslutninger og få mer ut av netthandelen.
VÆR ENTUSIASTISK .
Vi er glade vi har muligheten til å hjelpe deg med å få mer ut av netthandelen og pengene dine.
VÆR GLOBAL .
Vi tror at for å ha en innvirkning på netthandel, trenger vi et globalt perspektiv. Derfor jobber vi i team med ulike bakgrunner og deler stadig våre erfaringer med å spare - i våre team og på våre plattformer.
VÆR PERSONLIG .
Vi mener at nett- og mobilhandel er en veldig personlig opplevelse. Dette er grunnen til at vi bruker teknologi for å bygge tilpassede plattformer som dekker våre kunders behov og ønsker.
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.