Favorittbutikker
Meny
OM OSS

Velkommen til Cuponation Norge

Vi i CUPONATION brenner for å finne nye og innovative metoder for å forenkle og forbedre online shopping. Vi er alltid på jakt etter de beste rabattkoder og tilbud som gir de største besparelsene for forbrukere ved netthandel.

OM OSS

HVA GJØR VI?

CupoNation er en av Norges ledende aktører innen rabattkoder, kupongkoder og annen informasjon rundt netthandel. Vi samarbeider med over 700 butikker og leverandører, og nye blir stadig lagt til.

Siden 2012 har Cuponation hatt som hovedmål å holde deg oppdatert på de beste rabattkoder og tilbud på markedet. Hos oss skal du kjenne deg trygg på at du alltid finner et godt tilbud slik at du gjør en god deal uansett hva som står på handlelisten.

OM OSS

VÅRT TEAM

Teamet i CupoNation Norge er salgsentusiaster som alltid er på leting etter en god deal. Vi anerkjenner viktigheten av en god sparemulighet da det er et behov vi alle kjenner på i livet, og jobber stadig for å utvikle nye og innovative metoder som gir mest mulig fordeler ved handling på nett.

Med våre eksklusive rabattkoder og oversikt over pågående tilbud og sesongkampanjer har sparing aldri vært enklere!

I fjor genererte vi
18.5
millioner i salg
Vi er aktive i fler enn
20
markeder
Black Friday 2021 genererte
25,000
rabattkoder og tilbuder
OM OSS

EKSPERTER PÅ SPARING

Vi elsker et godt tilbud - hvem gjør vel ikke det? Og med alle behovene som gjør seg gjeldende i vårt moderne samfunn fylles handlelisten stadig opp med diverse varer og tjenester som skal inn i husholdningsbudsjettet. Derfor er det viktigere enn noen gang å spare litt ekstra der man kan, slik at kostnadene holdes overkommelige!

Det er her vi i CupoNation kommer inn og gjør ditt liv enklere. Enten det er klær, elektronikk, produkter til hus og hjem eller en feriereise, så har vi verktøyene du trenger for å spare mest mulig penger.

Over 500
ansatte globalt
Fra over 40
nasjonaliteter verden over
10 kontor
rundt om i verden

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding!

CuponationFAQ Hjelp · Team
Jobb hos oss · Kontakt oss · Cookie innstillinger · Personvern · Bedriftsdata · Informasjonskapsler ·