CUPONATION lanserer en ny online spareplattform i Mexico

Aktuelle pressemeldinger
Aktuelle pressemeldinger
CUPONATION lanserer en ny online spareplattform i Mexico

CUPONATION lanserer offisielt er nytt marked i Mexico, og bringer store sparemuligheter til alle som handler på nettet. .

München, 13. november 2015 – CUPONATION, med hovedkontor i München, er en av de raskest voksende spareportalene på nett verden rundt, har ekspandert sitt nettverk ved å lansere en Mexicansk nettside: http://www.cuponation.com.mx/. CUPONATION operer allerede i 16 markeder, dette er alle de nordiske markedene, DACH regionen, Frankrike, Spania, Italia, Brasil, India, Singapore, Russland, polen og Australia. Med eksklusive rabattkoder fra forhandlere som Dafiti, Netshoes og Linio er målet til CUPONATION å bli den ledende online spareportalen i Mexico.

Online shopping øker nå i Mexico, men flesteparten av Mexicanske forbrukere er ikke kjent med online rabattkoder og drar ikke nytte av rabattkoder og tilbud tilgjengelig for mange populære online butikker. Derfor har CUPONATION kommet til Mexico for å endre på dette ved å tilby det mest omfattende utvalget av online kuponger og rabatter, støttet av deres nettverk av partnere som inkluderer online butikker og merker som Dafiti, Netshoes, Linio, AliExpress og Gearbest.

«CUPONATION, en online spareportal ankommer Mexico, hvor det er en stor tradisjon av å tilby online koder. Dette gir oss en mulighet og en utfordring», sier Ganzalo Barrio, Contry Manager Mexico.

Pedro Claveria, regionssjef for CUPONATION legger til, «med å bringe en innovation business modell til Mexico, håper vi på å lære, ikke bare om Mexico, men opparbeide kunnskap og klar innsikt for andre land vi opererer i».

Om CUPONATION.

CUPONATION er en av de mest raskt-voksende spareportalene globalt, som bringer de beste sparemulighetene til forbrukere verden over. Firmaet opererer i 17 land med rabatter i over 18,000 nettbutikker og merker som Amazon, H&M, Zalando og Hotels.com. CUPONATION samler alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud fra nettbutikker på en nettside hvor brukere kan dra nytte av tilbud på produkter spredt over 17 kategorier. CUPONATION ble grunnlagt av Dr. Gerhard Trautmann, Dr. Adrian Renner og Dr. Andreas Fruth i 2012 og har hovedkontor i München, Tyskland.

Nedlastninger
Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.