CUPONATION lanserer en spareplattform i Danmark

Aktuelle pressemeldinger
Aktuelle pressemeldinger
CUPONATION lanserer en spareplattform i Danmark

CUPONATION, a Rocket Internet e-handelsselskap, kommer til Danmark og bringer store sparemuligheter for alle som handler online. .

München, 10. august 2015 - CUPONATION, med hovedkontor i München, er en av de raskest voksende spareportalene på nett verden rundt, har ekspandert sitt nettverk ved å lansere en Dansk nettside: http://www.cuponation.dk/. CUPONATION operer allerede i 15 markeder, dette er i skandinavia, DACH regionen, Frankrike, Spania, Italia, Brasil, India, Singapore, Russland, polen og Australia. Med eksklusive rabattkoder fra forhandlere som Zalando, Expedia og Ellos, er målet til CUPONATION å bli den ledende online spareportalen i Danmark.

Online shopping er under vekst i Danmark, spesielt for mote, elektronikk og reise. Flesteparten av Danske forbrukere er derimot ikke kjent med online rabattkoder og drar ikke nytte av tilbud og kupongkoder tilgjengelig for mange populære online butikker. Derfor har CUPONATION kommet til Mexico for å endre på dette ved å tilby det mest omfattende utvalget av online kuponger og rabatter, støttet av deres nettverk av partnere som inkluderer online butikker og merker som Zalando Asos, Ellos, Wupti, White Away, Hotels.com og Expedia. En bruker kan f.eks. spare opptil 10% på hotell booket med Expedia eller så kan du spare 30% på klær hos Ellos, gjennom CUPONATION sine sider.

«Med denne lanseringen tar CUPONATION og utvider sitt globale fotavtrykk, og vil bli Danmarks favoritt online spareplattform ved å bringe de beste mulighetene til å spare for danske forbrukere. Med å bruke våre plattform, vil forbrukere ikke bare spare penger på det de virkelig vil ha, men også tid,» sier Mads Bukholt, administrerende direktør for Norden på CUPONATION. «Vårt team av kupongeksperter jobber hardt for å finne de beste rabattkoder og tilbud i markedet til våre brukere. Mange av våre sparemuligheter er eksklusive og kan bare bli funnet hos CUPONATION».

Alle kuponger og tilbud kan bli funnet på http://www.cuponation.dk/. Nettsiden er lett å bruke og navigere seg rundt på, som gjør det mulig for brukere å finne deres favoritt rabatter og produkter raskt innen 17 kategorier, f.eks. mote & tilbehør, helse & skjønnhet, elektronikk & telefoni, reise, hjem & hage, barn & leker og mat & drikke.

Om CUPONATION.

CUPONATION er en av de mest raskt-voksende spareportalene globalt, som bringer de beste sparemulighetene til forbrukere verden over. Firmaet opererer i 17 land med rabatter i over 18,000 nettbutikker og merker som Amazon, H&M, Zalando og Hotels.com. CUPONATION samler alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud fra nettbutikker på en nettside hvor brukere kan dra nytte av tilbud på produkter spredt over 17 kategorier. CUPONATION ble grunnlagt av Dr. Gerhard Trautmann, Dr. Adrian Renner og Dr. Andreas Fruth i 2012 og har hovedkontor i München, Tyskland.

Nedlastninger
Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.