Smartegadgets rabattkode

Aktive Smartegadgets rabattkoder for januar 2018

4 tilgjengelig rabatter 150 kr gjennomsnittlig spart

Mer om Smartegadgets

Hos Smartegadgets finner du først og fremst verktøy til å reparere din smarttelefon. Men i tillegg til mobilverktøy og annen teknikk finner du også et bredt utvalg av klær, leker og yoga-utstyr. Ikke nok med ett bredt utvalg på et hav med varer, men du kan også spare stort på en masse varer. Smartegadgets har en egen tilbudsside hvor alle deres tilbud er samlet til en hver tid. I tillegg kan du finne en masse gode rabatter på vår side. Handle og spar penger i dag!
Hjelp andre med å spare penger hos Smartegadgets!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

Spar opptil 70% på en mengde varer hos Smartegadgets

Du kan alltid gjøre et godt kjøp. Nå kan du spare inntil 70% på en masse varer. Handle alt du ikke visste at du trengte til ekstremt lave priser.
Se rabatt

Bestill yoga-utstyr fra kun 39 kroner hos Smartegadgets

Her finner du ikke bare teknikk og klær, du finner også svært billige rekvisitter til din yoga-praksis av høy kvalitet. Blant annet blokker og strikk.
Se rabatt

65% rabatt på universal mobilholder hos Smartegadgets

Denne holderen kan holde hvilken som helst mobil og festes til ethvert dashboard på enhver bil. Kjør trygt og snakk i telefonen samtidig til kun 29 kr.
Se rabatt

Handle natt-kjørebriller for kun 249 kroner

Disse brillene gjør at du som bilkjører kan helt trygt kjøre bil om natten uten å bli forstyrret eller blendet av motgående bilister eller andre lys.
Se rabatt
55%

Over halv pris på høyttalere

Hos Smartegadgets kan du alltid gjøre et kupp når det kommer til teknikk. Ofte kan du spare hele 50% på en rekke høyttalere til en rekke forbruk. Enten du trenger en som er vanntett eller en høyttalerdel til å reparere din smarttelefon. Hold deg oppdatert på vår side for å få med deg den neste store rabatten.

Sparetips for Smartegadgets

Frakt
Smartegadgets tilbyr en fast, lav fraktpris på alle ordre i Norge. Uansett hvor du bor i landet trenger du aldri betale mer enn 163 kroner for frakten på din bestilling.
Betaling
Du kan velge mellom en rekke betalingsmåter hos Smartegadgets. Blant annet delbetaling, kort eller faktura. Du kan utsette betalingen med inntil 14 dager.
Retur
Du kan enkelt returnere din vare dersom du angrer. Kunden kan benytte seg av angreretten innen 14 dager. Husk, du trenger ikke betale for varen før du har mottatt den.
Fri frakt
Dersom du velger å selv hente din bestilling på deres lager i Akershus, betaler du 0 kr for frakten uten en Smartegadgets rabattkode. Det lønner seg å gjøre ting selv!
Kundeservice
Trenger du hjelp eller har spørsmål kan du enkelt få tak i kundeservice mandag til lørdag fra 08.00 til 17.00 på telefon, Smartegadgets.no eller på deres Facebook-side.
Send oss dine egne tips for Smartegadgets

Om du likte Smartegadgets kupongkoder, kommer du også til å elske disse!
Hvorfor Smartegadgets?
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.