Sixt rabattkode

Aktive Sixt rabattkoder i mars 2018

2 tilgjengelig rabatter 88 kr gjennomsnittlig spart

Ledende firma innen bilutleie

Sixt er et selskap som tilbyr bilutleie til enkeltindivider og større grupper. Her kan du både leie vanlig leiebil, varebiler, limousiner, bryllupsbil, minibuss samt mange andre varianter. Uansett om du har behov for bilen i Norge eller i utlandet, tilbyr de mange gode alternativ både for helgereisende og eventyrlystne.

Foreta bestillingen din enten i papirform, eller online og hent bilen din kort tid etter. Selskapet har utleiestasjoner over hele verden - og det er både enkelt å billig.

Bilmerkene inkluderer blant annet BMW, Toyota, Volvo og Mercedes-Benz. Hold deg oppdatert på vår side, motta spesialpriser på biler og spar penger med oss.
Hjelp andre med å spare penger hos Sixt!
Legg til rabattkode
E-posten er ikke gyldig

Rabattkoder
Karl Binde
Deal Guru


Lei en BMW for kun 536 kroner dagen

Hos Sixt kan du nå leie den komfortable BMW X1 til kun 536 kroner per dag. Bilen kan leies forskjellige steder i Norge.
Se rabatt

Lei en Toyota fra 477 kroner dagen hos Sixt

Dette er den mest leide bilen, du får en Toyota RAV 4x4 Aut. til kun 477 kroner per dag. Bestill i dag!
Se rabatt
Rabattkoder
Karl Binde
Sixt spareekspert
Ser du etter nye rabatter fra Sixt? Vi jobber med saken. Nye rabatter for Sixt bør være tilgjengelige om 3 dager! Registrer deg for å bli varslet om nye tilgjengelige rabatter.
E-posten er ikke gyldig

Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

20% rabatt på leiebil hos Sixt

Bestill din leiebil innen 15. januar og få opptil 20% avslag på prisen. Rabatten gjelder over hele verden.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 15% på premium leier hos Sixt

Kjør de kule Mercedes-Benz eller BMW modellene for svært lave priser. Klikk via denne rabatten og benytt deg av kampanjeprisen!
Se rabatt
Utgår i dag

Få mer plass i leiebilen med Sixt

Du får den romslige Mercedes-Benz GLC til kun 540 kroner per dag. Bare fordi du har leid bilen trenger det ikke bli trangt.
Se rabatt
Utgår i dag

Lei en Mercedes-Benz for kun 836 kroner dagen

Trenger du en romslig bil? Da burde du leie Mercedes-Benz GLC for kun 836 kroner per dag hos Sixt.
Se rabatt
Utgår i dag

Betal kun 297 kr dagen for leie av praktiske Ford Ka

Gjelder ved Kristiansand flyplass til og med 9. november. Benytt deg av denne fantastiske rabatten i dag.
Se rabatt
Utgår i dag

Lei den populære Toyota RAV for kun 751 kr per dag

Bilen har fire seter og er perfekt for en liten vennegjeng eller småfamilien på tur. Bilen kan leies i Norge.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra Sixt og andre butikker
E-posten er ikke gyldig
10%

10% studentrabatt på leiebil

Rabatten gjelder både i Norge og resten av verden og gjelder for studenter verden rundt. Benytt deg av disse latterlig lave prisene om du skal på helgetur, hjem til mor og far, eller planlegger en liten rundtur i Europa eller andre deler av globen. Leiebilene kan jo også benyttes ved utflytting. Spar nå!

Leie bil fra Gardermoen

Planlegger du en liten Oslotur og ønsker å oppleve byen med bil? Kanskje ønsker du til og med å oppleve hele Østlandet? Så bra at du kan leie bil for både større og mindre reisegrupper fra Gardermoen til svært gunstige priser.

Velg blant stilige varianter, som de mest populære bilene fra blant annet Toyota og Volkswagen til under 1000-lappen.

Spar penger med Sixt

Nyhetsbrev
Meld deg på SixtFlash - Sixt sitt nyhetsbrev! Her får du eksklusive rabatter og nyheter direkte til din innboks. Det er perfekt for deg som ofte benytter deg av leiebil.
Sixt Express Service
Er du lei av papirarbeid og ventetid når du leier bil? Med Sixt Express Service kan du leie bil på bare 3 minutter, og uthente den ved en av de utvalgte stasjonene.
Kansellering
Hos Sixt får du gratis kansellering og endringer av din reservasjon når du betaler ved utleiestasjonen. Det er fint å vite dersom noe uforutsett skulle oppstå.
minSixt
Hos minSixt kan du sjekke statusen din for miles og bonusprogram du har benyttet deg av. Usikker på hvor mange poeng du har samlet? Logg inn her.
Send oss dine egne tips for Sixt

Samle Eurobonus-poeng
Bruker du Sixt bilutleie for første gang? Da var du kanskje ikke klar over at SAS er en av deres hovedsamarbeidspartnere? Det som er så flott er at du som kune kan samle Eurobonus-poeng hver gang du leier bil. Som Eurobonus-medlem kan du samle 500 poeng hver gang du leier bil fra en av Sixt sine utleiestasjoner over hele verden. Leier du limousine samler du hele 1000 poeng per gang. Fremgangsmåten er enkel - du skriver inn ditt SAS Eurobonus-nummer når du bestiller, eller viser det ved utlevering. 
Som SAS Eurobonus-medlem tilbys du et utvalgt kort hos Sixt, avengig av medlemskapsnivå. Er du en basic medlem tilbys du Express Sixt kort. Kortet lar deg unngå parpirarbeid og gjør det enklere og raskere for deg å bestill bil ettersom alle opplysningene dine allerede er lagret på kortet.
Som Eurobonus sølvmedlem blir du tilbudt et Gull Sixt kort. Med kortet kan du spare opptil 10% på leiebil fra Sixt, og opptil 20% på leie av limousine, i tillegg til fordelene du ville fått med Express Sixt kortet.
For gull- og diamantmedlemmer hos SAS Eurobonus-programmet blir kortet Platinum Sixt tilbudt. Med kortet kan du spare hele 15% på leiebiler hos Sixt, samt 20% på limousiner. Du kan også få gratis oppgradering dersom det er ledig kapasitet til det. Alle fordelene som går uner Gull Sixt-kortet, gjelder også under dette kortet.
Samle poeng og spar penger i dag!

Spesialpriser på biler og lastebil
Visste du at Sixt til enhver tid har spesialtilbud på bilutleie? Tidligere har kunder blant annet kunne leie den bestselgende bilen Toyota RAV for kun 626 kr per dag. For de som er opptatt av komfort har BMW X1 kunne leies for 566 kr per dag, slik at lange bilturer ikke er synonymt med en ukomfortabel opplevelse. For barnefamilier og større vennegjenger har det vært aktuelt å leie en stilig og romslig Mercedes-Benz for kun 882 kr dagen. Sjekk ut rabattene til høyre for aktuelle spesialpriser - kanskje vi har en aktiv Sixt rabattkode du kan benytte deg av for ytterligere besparelser.

Dine fordeler som kunde hos Sixt
Ved å benytte det av bilutleie fra Sixt, garanteres du den beste prisen på markedet. De fleste bilene er nye, med en gjennomsnittlige alder på 3 måneder. Du slipper skulte kostnader og kan leie bil fra de aller beste utleieselskapene i en rekke land. Du slipper i tillegg å betale et kredittkortgebyr og kan benytte deg av deres kundeservice døgnet rundt.

Utleiestasjoner
Uansett hvor du befinner deg i verden skal det være enkelt å benytte seg av Sixt sine tjenester. Selskapet har mer enn 4000 stasjoner i over 100 land over hele verden. Ikke bare kan du nøye deg med muligheter for bilutleie i Oslo, Trondheim og Bergen, du kan også leie bil på St. Lucia, i Singapore, Italia og Ecuador. Bilutleiestasjonen finnes blant annet på togstasjoner og flyplasser.Om du likte Sixt kupongkoder, kommer du også til å elske disse!