No words needed

<h2style="text-align: right;">Nowordsneeded Sverige Nowordsneeded Suomi Nowordsneeded Norge
nowordsneeded

 

 

Konkurransen er avsluttet og vinnerne er kåret!

Det bidraget som fikk flest stemmer totalt er Tannnnja, som vinner en forlovelsesring fra 21DIAMONDS og et reisegavekort. Gratulerer!


Vinneren av 2.premien er Hiahiahaxa


Vinneren av 3.premien er Aidinmatka

Deltaker Joooonash og stemmegiver Sami Halonen ble trukket tilfeldig og vinner en overraskelsespremie fra 21DIAMONDS.

Vi gratulerer til de heldige vinnerne!

Hvorfor hører du og din utkårede sammen?
Vis oss hvorfor dere hører sammen og vinn en forlovelsesring og et reisegavekort til en samlet verdi av 10 000 kroner.


Velkommen til vår konkurranse “No Words Needed”. Denne konkurransen gjennomføres av Norge, Finland og Sverige gjennom CupoNation i samarbeid med den eksklusive smykkebutikken 21DIAMONDS.

For å delta i konkurransen laster du opp et bilde eller en video med deg og din utkårede som viser hvorfor dere hører sammen, uten å bruke ord. Du kan poste ditt bidrag på din blogg med en lenke til konkurransesiden med teksten "Jeg deltar i konkurransen NoWordsNeeded arrangert av CupoNation og 21DIAMONDS" samt link til 21DIAMONDS, eller så kan du poste ditt bidrag på facebook, instagram eller twitter med hastaggen #Nowordsneededcontest.

Du kan også stemme på ditt favorittbidrag. Alle stemmer vil sammen med vår jury bestemme hvem som er de heldige vinnerne av førstepremien vår til en samlet verdi av 10 000 norske kroner.

Les fullstendige regler her.

 

   
21 Diamonds Cuponation

Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2022 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.