Lensit rabattkoder

Aktive Lensit rabattkoder for desember 2018

116 anmeldelser
116 anmeldelser 0100

Billig forbedring av syn

På utkikk etter linser og briller for en mer optimal synshverdag, til en lavere pris? Da kan vi ofte friste deg med en Lensit rabattkode som tidligere har gitt kunder eksempelvis:
  • 100 kr avslag på linser
  • 10% rabatt på briller med styrke
  • 7% avslag på alle bestillinger

Hos Lensit finner du alt fra linser, briller og tilbehør på ett og samme sted. Det beste er at prisene er upåklagelige. Hold deg oppdatert på vår siden dersom du ønske informasjon om de seneste kampanjene hos Lensit. Finn de produktene du er på utkikk etter og spar penger med oss i dag!
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Lensit!
Legg til rabattkode
Prøv vår beste rabattkupong!
8%rabattkode
Lagt til av bruker

8% rabatt på linser med Lensit rabattkode

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
10%rabattkode
Lagt til av bruker

10% rabatt på solbriller med Lensit rabattkode

Detaljer
Loading...
Kopier
Se rabattkode
Utgåtte rabattkoder
15%rabatt

Spar 15% på din bestilling med Lensit rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
7,5%rabattkode

7,5% avslag på kontaktlinser med Lensit rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
7,5%rabattkode

Lensit rabattkode sparer deg 7,5% på linser

Loading...
Kopier
Se rabattkode
Godepriser

Bestill dine linser enkelt hos Lensit

Mer...
Se rabatt
Fra265

Bestill månedslinser fra kun 265 kroner hos Lensit

Mer...
Se rabatt
Fra115 kr

Handle dagslinser hos Lensit

Mer...
Se rabatt

Linser til ekstremt lave priser

10%
Lei av å gå med briller? Eller ønsker du bare å fylle opp linselageret ditt? Uansett hva din motivasjon skulle være, kan vi forsikre deg om at du finner linser til lave priser og høy kvalitet hos Lensit. Kanskje har vi også rabattkoder som er gyldige for øyeblikket slik at du kan spare ekstra mye penger? Ta en titt!

Spar mer på linsene med rabattkoder

CUPONATION har jevnlig eksklusive rabattkoder fra Lensit du kan benytte deg av. Med en Lensit kupongkode kan du få rabatt på kjente linsemerker som Acuvue, Focus Dailies, PureVision og mange flere. Kontaktlinsene bestiller du enkelt, rimelig og stressfritt hos Lensit og får dem tilsendt - direkte til postkassen din.

Sparetips for Lensit

Kundeservice
Kundeservice nås på tlf. 800 56 099 (hverdager 09:00 - 15:30) og kundeservice@lensit.no. I kontortiden besvares e-post i løpet av to timer.
Betaling
Du kan betale med Visa/MasterCard, faktura eller delbetaling. Det er Klarna som håndterer samtlige betalingsmåter for Lensit.no.
Annet
Lensit har prisgaranti, som betyr at de betaler tilbake mellomlegget dersom du finner billigere linser i andre nettbutikker.
Send oss dine egne tips for Lensit
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2018 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.