Lekia rabattkoder

Aktive Lekia rabattkoder for september 2020

Konkurranser hos Lekia

Lekia er lekebutikken som tilbyr deg de mest aktuelle lekene, til både små og store! Hos Lekia kan du spare stort på kampanjer og rabatter. De har også den morsomme muligheten for de små å ta del i konkurranser både på nett og i butikk. Disse går for eksempel ut på å fargelegge, tegne, eller å gjette seg fram til svar i morsomme gjetteleker. Når en vinner kåres så kan de ble belønnet med forskjellige premier som gavekort med en Lekia rabattkode eller et kult leketøy!
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Lekia!
Legg til rabattkode
Prøv vår beste rabatt!
70%rabatt

Spar helt opptil 70% i billigkroken til Lekia!

Detaljer
Mer...
Se rabatt
50%rabatt

Spar inntil 50% på dukker hos Lekia

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra104 kr

Her finner du brettspill fra kun 104 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Fra149 kr

Få scootere og sparkebrett her fra kun 149 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Gratisgave

Få et gratis LEGO gave med på kjøpet når du handler et LEGO Super Mario produkt

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Gratisgave

Få en kul LEGO Dots fotoramme når du handler Dots for over 149 kr

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
10%rabattkode

Spar 10% på LEGO med Lekia rabattkode

Loading...
Kopier
Se rabattkode
40%rabatt

Nå er det hele 40% rabatt på brettspill

Mer...
Se rabatt

Billigkroken

Ønsker du å gjøre et kupp? Gå inn i billigkroken til Lekia på deres nettsider og finn et digert utvalg varer som alle er satt ned i pris. Men vær rask for disse varene forsvinner raskt ettersom nye må inn på lager!

Sparetips

Nyhetsbrev
Om du velger å følge Lekia sitt nyhetsbrev vil du både bli sendt informasjon om de mest aktuelle varene og kunne få vite om en Lekia rabattkode før alle andre.
Betaling
Du kan betale med faktura, kredittkort eller delbetaling hos Lekia. For å spare mest vil kortbetaling og PayPal være mest lønnsomt siden disse er de billigste alternative
Angrerett
Du har rett til å kostnadsfritt angre på ditt kjøp innen 14 dager. Du må legge ut kostnaden på 79 kr for retur, men beløpet vil bli trukket fra når returen er fullført.
Send oss dine egne tips for Lekia
Om oss
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.