Klokkekongene rabattkode

Aktive Klokkekongene rabattkoder for mai 2017

Les om Klokkekongene her

Klokkekongene rabatt er for dem som fortsatt bruker armbåndsur for å følge med på tiden og ikke minst for å følge med i tiden! En klokke kan virkelig sette prikken over i-en på antrekket! I tillegg er det gøy når man kan få handelen så billig. Gjennomsnittlig sparing forrige måned for våre kunder, var 179 kr. Dette var mulig fordi de benyttet seg av en Klokkekongene rabattkode! Herre- eller dameklokker?Ja, de har begge deler - og CupoNation hjelper deg med å få det rimelig!
Legg til rabattkode

Utgår i morgen Lagt til av bruker

Salg hos Klokkekongene: 40% rabatt på utvalgte varer med Klokkekongene rabattkode.

En klokke adder en ekstra detalj. Nå kan du stikke unna med et ordentlig kjøp, og spare stort på kjente merker som Nixon, Clavin Klein, Seiko og andre.
Utgår i morgen Lagt til av bruker
Se rabattkode*******

Få gratis levering på din bestilling med denne Klokkekongene rabatten

Kjøp for minst 69 kr og slipp å betale for frakt. Her er det mange klokkemerker å velge mellom, og du finner garantert en som faller i smak hos deg!
Se rabatt

Skagen of Denmark: nyheter fra 1200 kr!

Klokker i tideløs design, farger og kvalitet. Klokkekongene har utvalget, og du har ønskene.
Se rabatt
5%Salg på klokker! Rabattkode
5% Klokkekongene rabattkode på ALLE klokker!

Beste Klokkekongene kupongkode

5% rabatt på ALLE klokker av utvalgte merker! Dette supertilbudet kom alle kunder som handlet hos Klokkekongene til gode en periode i fjor. Om du også ønsker like god rabatt på klokker, anbefales du å sjekke våre rabattkoder og kuponger!
879Brukere
98.00%Fornøyde kunder
190 krSpart

Kjøp din nye klokke til en fin pris

En klokke er ikke bare et redskap for å følge tiden, den er også en del av din personlige stil. La deg inspirere av Klokkekongenes store utvalg av klokker, og gjør et kjempekjøp med en Klokkekongene.no rabattkode! En klokke er en vakker gave å få, og den blir enda mer personlig med gravering. Prøv det - du kommer ikke til å angre!

Sparetips for Klokkekongene

Kundeservice
Lurer du på noe? Skriv til info@klokkekongene.no. Ring mellom 9 og 16 alle hverdager (21 06 23 07) dersom det haster, eller prøv Facebook.
Frakt
Frakten koster kr 69,- hos Klokkekongene, og varene leveres med Bring. Husk at det belastes returporto på uavhentede pakker.
Nyhetsbrev
CupoNation hjelper deg med å finne frem til de aller beste tilbudene, men abonner gjerne på Klokkekongenes nyhetsbrev også.
Retur
Intet problem å bytte varer hos Klokkekongene! Du har selvfølgelig 14 dagers angrerett etter mottak. Bare pass på at varen er ubrukt.
Send oss dine egne tips for Klokkekongene

Prøv disse utgåtte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt
Utgår i dag

Tommy Hilfiger, Nixon, Michael Kors | Opptil 60% på en rekke varer

Klokkekongene.no gjør seg fortjent til navnet sitt, og har et stort antall kvalitetsklokker innenfor sitt sortiment. Noen av merkene de tilbyr er Nixon, Seiko og Michael Kors, og akkurat nå har de salg med opp til utrolige 60% på både dame og herre.
Se rabatt
Utgår i dag Eksklusiv

Oozoo klokker: 20% rabattkode hos Klokkekongene!

Denne rabattkoden gjelder på alle Oozoo klokker helt frem til 31.12.
Eksklusiv
Se rabattkode*******
Utgår i dag

5% på ALLE varer hos Klokkekongene- unikt tilbud!

Dette eksklusive tilbudet kan du ikke gå glipp av. Det er ikke ofte Klokkekongene kjører på med 5% på alt du handler. Gyldig til 30 april.
Se rabattkode*******
Utgår i dag Eksklusiv

Få 12% på Daniel Wellington | En klassiker!

Dare to be yourself! Bruk denne rabatten og spar 12% på DW. Alltid en klassikere-både for kvinner og menn. Gyldig tom 20.09.
Eksklusiv
Se rabattkode*******
Utgår i dag Anbefalt

5% rabattkode på Daniel Wellington!

Ut hele 2014 kan du nå spare hele 5% på Daniel Wellington hos Klokkekongene med vår kode! Kan ikke kombineres med andre rabattkoder.
Anbefalt
Se rabattkode*******
Utgår i dag

Get the look med 5% rabatt på Daniel Wellington!

Klokkekongene har et flott tilbud på DW klokker- bruk denne rabattkoden før du bestiller og spar 5% på den stilrene og motepreget klokken.
Se rabattkode*******
Hvorfor Klokkekongene?
179 krgjennomsnittlig spart
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!