CUPONATION kjøper det største Nederlandske affiliatemarkedsførings selskapet Imbull

Aktuelle pressemeldinger
Aktuelle pressemeldinger
CUPONATION kjøper det største Nederlandske affiliatemarkedsførings selskapet Imbull

Rocket Internet e-handelsselskapet cuponation.com er enda et steg nærmere å bli det største rabattkode- og tilbudsplattformen globalt.

München/Amsterdam, 30. juli 2015 – CUPONATION, en av de kjappest voksende online rabattkode og tilbudsplattform verden rundt ekspanderer sitt nettverk av internettsider ved å kjøpe opp Imbull, den ledende online rabattkode og tilbudsplattform i Nederland.

CUPONATION har i dag spareportaler i 16 markeder, inkludert Brasil, India, Australia, Russland og en rekke europeiske land. Det oppkjøpte selskapet er en stor spiller i det Nederlandske affiliatemarkedsføring og står for de ledende spareprotalene Kortingscode.nl og Actiecode.nl, samt den internasjonale spareportalen Flipit.com.

Ved å innarbeide Imbull sine sider, er CUPONATION et steg nærmere sin visjon om bli den største rabattkode og tilbudsfirma i verden. Bedriften utvider også sitt globale fotavtrykk, hvor de nå er aktive i 24 land og opererer i 20+ plattformer med eksterne mediepartnere. Den strategiske utvidelsen vill gi CUPONATION tilgang til nye markeder og bygge opp på deres ambisjon om å bli markedsleddene i alle markeder de opererer i. De finansielle vilkårene av oppkjøpet vil ikke bli diskutert.

Jochem Vroom og Jelle van der Bij som grunnla Imbull i 2008, vil fortsette å fungere som administrerende direktører for CUPONATION sine Benelux operasjoner, ved å lede Imbull sine merker Kortingscode.nl og Actiecode.nl. I tillegg til dette vil de jobbe tett med CUPONATIONs globale grunnleggerne som betrodde rådgivere, da de tar med seg over 10 år med erfaring fra affiliatemarkedsførings industrien til bordet.

«Siden vi begge har det samme målet, å bli verdens største spareplattform, er dette en god mulighet for oss til å kombinere våre styrker og sammen forme fremtiden for rabattkoder og tilbud» , sier Jochem Vroom, co-grunnlegger og administrerende direktør for Imbull.

«Vi er veldig begeistret av oppkjøpet av Imbull, som vil bringe oss nærmere vårt mål om å bli den største spareplattformen globalt» , sier Adrian Renner, co-grunnlegger og administrerende direktør hos CUPONATION. Han legger til, «Vi vil få tilgang til nye markeder og brukere, samt at begge foretakene vil dra nytte av synergien. Ved å kombinere markedskunnskapen og kundebasen til Imbull, med CUPONATION sin ekspertise vil vi gi våre forbrukere og partnere de beste tilbud og service noensinne. Vi er stolte av å jobbe sammen med Imbull sitt fantastiske team og vil forsikre en glatt integrering av foretaket inn i vårt nettverk» .

Om CUPONATION.

CUPONATION er en av de mest raskt-voksende spareportalene globalt, som bringer de beste sparemulighetene til forbrukere verden over. Firmaet opererer i 17 land med rabatter i over 18,000 nettbutikker og merker som Amazon, H&M, Zalando og Hotels.com. CUPONATION samler alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud fra nettbutikker på en nettside hvor brukere kan dra nytte av tilbud på produkter spredt over 17 kategorier. CUPONATION ble grunnlagt av Dr. Gerhard Trautmann, Dr. Adrian Renner og Dr. Andreas Fruth i 2012 og har hovedkontor i München, Tyskland.

Om Imbull .

Imbull er markedsleder kjent for sin ekspertise kjent i verden av online rabattkoder. Bedriften er en stor spiller i det nederlandske affiliatemarkedsføringsverden og utvider seg fort internasjonalt med lanseringen av Flipit.com, en global spareplattform online. Imbull arbeider for å bringe eksepsjonell verdi til både forbrukere og annonsører. Imbull ble grunnlagt i 2008 av Jochem Vroom og Jelle van der Bij, de har sitt hovedkontor i Amsterdam, Nederland.

Nedlastninger
Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.