Julebordet – a til å

Julebordet – a til å
Julebordet – a til å

Her har dere en juleliste fra A – Å, for å hjelpe dere å stelle dere til høytidens festligheter.

A for ankelstøvletter. Festsko som passer perfekt til vinteren og julesesongen. Alle er ikke like glad i å traske rundt i høye sko, og andre ønsker rett og slett et litt mer “rocka” utseende. Da er boots veien å gå denne julen!

B for blonder. Blonder er classy og sexy på en gang, og vil være en hit i julen, uansett om det er i familieselskap eller på julebordet.

C for cocktail dress. Blend alle vennene dine med en lekker cocktail dress. Du finner de i alle lengder og former.

D for diamanter. Har du ikke råd til the real deal, så er det ok – det er mange varianter der ute som ser ekte ut, som vil få deg til å se lekker ut på julebordet.

E for elastiske klær. Du synes kanskje dette høres litt rart ut, men etter en stor julemiddag vil jeg love deg at du ikke angrer på litt stretch i klærne.

F for frynser. Det blir ikke et juleparty uten frynser! Sving deg på dansegulvet i en frynsekjole.

G for glitter. Er det en anledning det er lov til å bruke glitter, er det julen. Ta nytte av dette, men ikke overdriv bruken. Det er noe som heter for mye glitter.

H for håndvekse. Til julebordet vil jeg anbefale at du legger igjen den store vesken hjemme og heller tar med deg clutchen.

I for Instagram. Trenger du inspirasjon til hvordan du skal sette sammen antrekket vil jeg anbefale deg å gå på Instagram. Søk gjennom relevante hashtags og brukerprofiler. Kanskje du finner drømmeantrekket!

J for jumpsuit. Perfekt til julebordet! Miks med et par høye hæler, litt leppestift og du vil se råbra ut på julebordet.

K for kåpe. I tillegg til at kåpen holder deg varm i sesongen vi har i vente, ser den like fasjonabel ut på julebordet som til hverdags.

L for lue. En lue er ikke bare et kul accessoriar, men den holder også ørene varme under de kalde desemberdagene.

M for maxikjole & -skjørt. Denne er ikke bare for sommeren, vi tar med maxikjolen med inn i julesesongen. Style den med høye heler, og skill deg ut på årets julebord.

N for nude. Nude, en av denne sesongens hotte farger – det går ikke bare i rødt, grønt, gull og sølv.

O for oversized. Sleng på en oversized genser over et par jeans på en av de late juledagene,og du vil se helt fantastisk ut. Dette uten at det ser ut som at du har lagt mye arbeid i antrekket. Behagelig er det også.

P for paljetter. Det samme prinsippet gjelder her, som for glitter. Ikke overdriv det. Mitt tips er å piffe opp antrekket med en paljettjakke eller –topp. Men det er lov å gå litt fullt ut under jul også, så om du går for paljettkjolen, kombiner den heller med enkle heler og en enkel hårfrisyre

Q for quilt. Quilt er ikke bare et lappeteppe til soverommet. Quilt er på moten. Surr det rundt deg, fest det med et belte, og voila!

R for rødt. Kle deg i julens hotteste farge.

S for skreddersøm. Det er ikke å legge skjul på at skreddersydde klær sitter bedre.

T for tykke strømpebukser. Tynne strømpebukser gir en mer party look, så dette kan være best til festen. Men til hverdags er en tykkere strømpebukse perfekt, så kan du bruke kjolene og skjørtene dine året rundt!

U for undertøy. Elegant undertøy er ikke bare for han, det hjelper også på hvordan du føler deg og ter deg. Og nå er det lov å vise litt undertøy. Bruk en fin blonde-BH, og kombiner den med en transparent trøye. Sexy og sofistikert!

V for vinterklær. Det er jul og på tide å dra frem de varme klærne. Hva med en stilig kåpe med falsk pels?

Wow, det blir ikke jul uten fløyel. Dette er uten tvil sesongens hotteste stoff. Det er glamorøst og perfekt for julen.

X for xtra lag med klær. Se moteriktig ut med flere lag/ lag-på-lag.

Y for Yeti den avskyelige snømannen negledesign. Eksperimenter litt med neglelakken denne julen, og legg et snølignende negledesign.

Z for zzz, det er lov til å slappe av litt i julen. Ta på koseklærne, en kopp te og sett på din favoritt-julefilm.

Æ for æ vil bare dansNå som du er «on point», er det bare å slå ut håret og danse natten lang på julebordet.

Ø for øredobber og andre smykker. Smykker kan gjøre et antrekk fra plain til fabolous på 2 sekunder.

Å for åletrang. Vær sexy på julebordet md en åletrang kjole

Endelig, da er det bare å starte julefeiringen! God jul!

Inne på CUPONATION sin julekalender for å er alt online julesalg samlet + eksklusive julerabatter kun for dere, og for morsomme og litt uvanlige sparetips. 

Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.