ifolor rabattkode

Aktive ifolor rabattkoder for desember 2017

Billig minnebevaring

Med bestillingsprogrammer fra ifolor kan du enkelt ta vare på dine minner på en unik og original måte. Lag fotobøker, kalendere, kort, og fremkall dine favorittbilder. Som del av ett internasjonalt nettverk er ifolor tilgjengelig i hele 15 land! Deres fokus på kvalitet gjør at du er garantert den standarden på produktene som du forventer.

Hos CupoNation holder vi deg oppdatert på de siste kupongkodene og rabattene til ifolor. Sjekk ut rabattkodene til høyre og se hvordan du kan spare mer penger og samtid ta vare på dine beste minner.
Hjelp andre med å spare penger hos ifolor!
Legg til rabattkode
E-mailen var ikke gyldig.

25% rabatt på alle fotobøker og kort med rabattkode fra Ifolor

Du kan nå samle alle familiens beste minner i en fantastisk fotobok til en fantastisk pris. Bruk denne rabatten i kassen.
Lagt til av bruker
Se rabattkode *******

25% avslag på alle fotokalendere med rabattkode fra Ifolor

Ta med de gode minnene fra året som gikk inn det nye og spar 25% på toppen av det hele. Rabatten trekkes fra i kassen.
Lagt til av bruker
Se rabattkode *******

Få 25% rabatt på julekort til hele familien

Julen er rett rundt hjørnet og det betyr julekort til alle. Send en hilsen til dine nærmeste og få hele 25% rabatt på toppen.
Lagt til av bruker
Se rabattkode *******

Ta vare op bildene dine til halv pris

Nå kan du printe ut dine favorittbilder til halv pris hos Ifolor hvi du bruker denne rabattkoden.
Lagt til av bruker
Se rabattkode *******

Personlig krus til kun 99 kroner hos Ifolor

Hva gir du til den som har alt? Et personlig fotokrus til kun 99 kroner! Du kan skreddersy koppen med ditt eget motiv og en personlig hilsen om du vil.
Se rabatt

Opptil 50% billigere hos ifolor

ifolor er fokusert på høy kvalitet og deg som fornøyd kunde. Med deres produkter og fornuftige priser kan du ta vare på dine minner på en enkel og unik måte.

I utvalgt perioder kan du spare hele 50% på å bevare minnene dine. Klikk på våre kupongkoder for å få ekstra rabatt på din bestilling.

Spar penger med ifolor

Brukervennlige programmer
Programmene til ifolor er enkle å bruke og og gjør din fotobestilling til en problemfri affære. Skulle det likevel være problemer ta gjerne kontakt med kundeservice.
Returrett
Hvis varen din er mangelfull eller skadet har du som kunde rett på full erstatning uten ekstra kostnad. Dette har du krav på som i følge av norsk lov.
Leveringstid
ifolor har rask leveringstid og du kan forvente din bestilling i løpet av 3-4 dager etter ferdigstilt produksjon. Unngå lang ventetid!
Garanti
ifolor garanterer at din bestilling blir produsert varsomt samtidig som produktet du mottar vil være av høy kvalitet. Gi beskjed skulle dette mot formodning ikke skje.
Send oss dine egne tips for ifolor

Om du likte ifolor kupongkoder, kommer du også til å elske disse!
Hvorfor ifolor?
132 krgjennomsnittlig spart
Registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste rabattkoder på mail!
E-mailen var ikke gyldig.