CUPONATION: Gi noe tilbake

Det føles godt å hjelpe.  

Vi i CupoNation liker å hjelpe folk med å spare penger, men føles enda bedre å hjelpe mennesker som trenger det som mest.

På denne siden vil vi derfor samle ulike veldedighetsorganisasjoner som vi mener gjennomfører gode prosjekter, og som fortjener ekstra oppmerksomhet og støtte.

På denne måten håper vi på å gjøre deg oppmerksom på dem, slik at du kan støtte dem direkte dersom du ønsker det.

Slik håper vi på å bedre synliggjøre den fantastiske jobben som blir gjort av ulike veldedighetsorganisasjoner - hver dag.Kampanjene under er nå avsluttet!

 


Norsk-Tysk Handelskammer er en medlemsorganisasjon bestående av rundt 650 selskap og institusjoner i Norge og Tyskland og er Norges største handelskammer. Blant tjenestene som tilbys finner man rådgivning og hjelp ved oppbygning av virksomhet i utlandet, skatterettslig støtte og fiskalrepresentasjon samt messeaktiviteter og nettverksbygging.


En annen mulighet kan være å bidra til de fattige med et blogginnlegg:ET BLOGGINNLEGG ER NOK TIL Å GJØRE EN FORSKJELL

I år kan du støtte Fattighuset på en unik måte. Alt du trenger er en blogg eller en hjemmeside. I julen er det lett å miste perspektivet på penger, og sammen med Fattighuset ønsker vi å vite hva hundre kroner betyr for deg, og hva du håper det kan hjelpe et menneske med i julen . For hver gang noen deler dette budskapet på sin blogg, donerer vi kroner 100,- til Fattighuset.

3 steg til å gjøre en forskjell i julen:

  1. Fortell hva 100 kroner betyr for deg på din blogg eller hjemmeside, og fortell hva du håper en hundrelapp kan gjøre for et menneske i julen.
  2. Legg til Fattighuset sitt hjerte i teksten.
  3. Oppfordre andre til å gi et bidrag til Fattighuset, eller dele sin tanker om emnet på sin egen blogg.Hvorfor blogg? Norske bloggere er viktige talerør i samfunnet og engasjerer mange mennesker. Å dele tanker på sin blogg er derfor en god måte å opplyse om sine hjertesaker! 


Har du ikke blogg? Hvis du ikke har blogg kan du gi et bidrag direkte til Fattighuset på deres hjemmeside.


HUSK! Når du har skrevet et blogginnlegg må du fortelle det til oss i CupoNation under. Da kan CupoNation gi 100,- for hver blogger som delt sine tanker!Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2023 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.