Eleven rabattkoder

Aktive Eleven rabattkoder for August 2019

Nordens beste på kosmetikk

Eleven har et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter, og kan sikre deg en god pris på parfyme, sminke, hudpleie og hårpleie. Om du pleier å handle sminke på nett blir Eleven garantert en ny favoritt, uavhengig om du liker å teste nye innovasjoner eller holde deg til produktfavorittene du allerede elsker.

Tidligere kunder har blant annet spart på:
  • Hårfarge
  • Sminke
  • K-Beauty
  • Gavesett
  • Herreprodukter
Tips om en rabattkode
Hjelp andre med å spare penger hos Eleven!
Legg til rabattkode
Prøv vår beste rabatt!
60%Rabatt

Spar opptil 60% på skjønnhet i outleten til Eleven

Detaljer
Mer...
Se rabatt
20%Rabatt

Spar 20% på Limited Edition parfymer i Eleven sin duftkampanje

Detaljer
Mer...
Se rabatt
30%Rabatt

Inntil 30% rabatt på BareMineals i outleten

Detaljer
Mer...
Se rabatt
20%Rabatt

Spar 20% på deodoranter hos Eleven denne uken

Detaljer
Mer...
Se rabatt
3 for 2Rabatt

3 for 2 kampanje på NYX Professional Make-up

Detaljer
Mer...
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
GratisGave

Sjekk ut aktuelle kampanjer for å se hvilke gratisprodukter du kan klikke hjem

Mer...
Se rabatt
20%Rabatt

Forny sminkepungen med 20% avslag på sminke hos Eleven

Mer...
Se rabatt
20%Rabatt

Nordisk skjønnhet med 20% rabatt denne helgen

Mer...
Se rabatt
60%Rabatt

Stort sommersalg med opptil 60% avslag

Mer...
Se rabatt
50%Rabatt

Utvalgte produktfavoritter med opptil 50% rabatt

Mer...
Se rabatt
15%Rabatt

Spar opptil 15% på utvalgte feriepakker

Mer...
Se rabatt

Eleven Club

Som medlem hos Eleven samler du poeng på hvert kjøp som du senere kan bruke på fremtidige kjøp, opplæring og klubbkvelder. Du får 2% bonus på alt du handler hos Eleven, og hver betalte krone gir 10 poeng som hjelper deg med å nå et høyere medlemsnivå. Fore eksempel, om du handler for 100 kr vil du motta 1000 poeng, disse poengene er verdt 2 kr. Bli med i Eleven Club nå og sett i gang med å sikre deg en fremtidig rabatt!

Vegansk beauty

Eleven har et stort utvalg av veganske produkter. Handler du vegansk er varene verken testet på dyr eller inneholder animalske ingredienser. Veganske merker har også et generelt fokus på at produksjonen og innpakningen skal være miljøvennlig og gjenvinnbart. Blant annet finner du vegansk sminke, hår- og hudpleie hos Eleven.

Sparetips for Eleven

Sosiale medier
Følg Eleven på sosiale medier for å få med deg de siste produktnyhetene, hente inspirasjon og følge med på rabatter. Du finner Eleven på Instagram, Facebook og Twitter.
Kundeservice
Du kan nå Eleven sin kundeservice på tlf 21 98 43 30 eller ved å sende en e-post til kundeservice@eleven.no. Du kan forevente svar i løpet av en virkedag.
Fri frakt
Du får fri frakt hos Eleven dersom du handler for 499 kr, ellers kan du forvente en fraktkostnad på 49 kr. Er du heldig kan en aktiv Eleven rabattkode gi deg fri frakt.
Outlet
Sjekk ut Eleven sin outlet for å sikre deg en mengde gode produkter til en god pris. I outleten er du alltid garantert å finne skjønnhetsfavoritter innenfor budsjett.
Kampanjer
Sjekk ut Eleven sine ukentlige kampanjer for å spare på aktuelle produkter. Her finner du også hvilke produktkombinasjoner som gir deg en gratis gave med på kjøpet.
Send oss dine egne tips for Eleven
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2019 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.