Pressemelding - analyse av sexleketøy

Pressemelding - analyse av sexleketøy
Pressemelding - analyse av sexleketøy

  • Cuponation.no analyserte over 1000 transaksjoner på sørlandet
  • Viser en klar og avslørende trend
  • De minste byene har flest skjeletter i skapet


München/Oslo, 18 April 2016
– Cuponation (www.cuponation.no), en globalt ledende aktør av spareplattformer, har gjennomført en undersøkelse, hvor de analyserte shoppingtrenderpåsørlandet.Da selskapet analyserte shoppingtrender i Norge, og spesielt på sørlandet, begynte de å se en trend som skulle vise seg å være ganske interessant.

Før vi går dypere inn i dataen skal det sies at den digitale verden allerede er en stor del av vårt hverdagsliv og E-handel vokser for hvert år som går. Og da er det ikke rart at vi ser en kraftig vekst innen kjøp av sexleketøy på nett.

Det som fanget oppmerksomheten til teamet fra Cuponation var at da de analyserte gigant forhandleren Kondomeriet, la de merke til at mindre byer som Grimstad, genererte mer inntekter enn Arendal, en by med mer enn dobbelt så mange innbyggere! Grimstad var heller ikke langt unna å ta igjen Kristiansand!

«Det startet med en generell analyse av e-handel på sørlandet som inkluderte flere store forhandlere, men da vi analyserte forhandleren “Kondomeriet” kom vi over noen tall som ikke stemte med hva vi hadde sett for oss. Det var da vi bestemte oss for å kikke nærmere på alle våre sexleketøy forhandlere. Resultatet var sjokkerende!», Mads Bukholt, Managing Director Nordics

Dette førte til en grundigere analyse som skulle vise seg å avsløre en ganske så interessant trend. Cuponation bestemte seg derfor for å se nærmere på andre forhandlere av sexleketøy, og i tillegg ta en nærmere titt på andre mindre byer langs den idylliske sørlandskysten.

Resultatet viser at de to største byene Kristiansand og Arendal står frem som gode prektige forbilder, og generer faktisk mindre enn forventet når det kommer til sexleketøy. Henholdsvis -41% og -37%.

Det skulle derimot vise seg at de mindre byene langs sørlandskysten er mye mer kinky enn tidligere antatt. Byene Mandal, Lillesand og Risør er relativt moderate og genererer “bare” mellom 21-24% mer enn forventet.

Grimstadværingene, byen med flest soldager i Norge, må stå til rette for et forbruk på hele 53% mer enn forventet av en by av den størrelsen. Da det er sagt, er det ingenting mot de to værstingene på sørlandet.

Søgne foretrekker å gå på nettet når de skal handle sexleketøy, og generer 113% mer enn forventet. Men her kommer det sjokkerende: Tvedestrand står frem som en helt klar vinner, og kan uten tvil døpes til “Bibelbeltets kinky lillebror” med et forbruk på hele 234% over hva som kan forventes av det lille tettstedet!

«Vi ser også at i forhold til innbyggertall så er det mange på de mindre plassene som kjøper sexleketøy på nett. I mange av de store byene finnes det fysiske butikker for erotiske produkter, så det kan ha litt å si. Det som også kan ha noe å si er at på de små plassene, så bor det mange godt voksne og det er nettopp disse som handler mest hos oss.», Tonje Olsen, nettredaktør Nytelse

Dataen lyver ikke. Småbyene langs sørlandskysten viser seg å være mer eksperimentelle og kinky enn hva vi noen gang kunne forestille oss.

Om Cuponation

Cuponation er en ledende operatør av spare plattformer som gjør at brukerne kan oppdage de beste mulighetene for å spare fra alle butikker og merker på tvers av alle kategorier fra hvor som helst i verden. Vårt team av spareeksperter leter høyt og lavt etter tilbud, gode kjøp, kuponger, og kampanjer med produkter på tilbud. Vi samler alle tilgjengelige sparemuligheter fra nettbutikker på en nettside, og hjelper dermed millioner av besøkende å spare betydelig.

Cuponation ble grunnlagt av Gerhard Trautmann, Adrian Renner og Andreas Fruth i 2012. Selskapet har hovedkontor i München, Tyskland med kontorer i Paris, Madrid, São Paulo, Gurgaon og Moskva. Cuponation opererer i 17 land med rabatter fra over 20 000 nettbutikker og merker, inkludert Amazon, Asos, Zalando og Domino. Mer informasjon om Cuponation finner du på www.cuponation.no.

Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.