Aktive Bodum rabattkoder for september 2023

Bruk en Bodum kupongkode og spar mer

Rabattkoder til lignende butikker som Bodum

Rabatt
Utløper snart

Spar 40% på en Cosori Vannkoker

Se tilbud
Utløpsdato 25. sep.
Rabatt

Spar 25% på utvalgt tilbehør

Se tilbud
Utløpsdato 28. sep.
Rabatt

Kjøp tilbehørspakken for kun 999,-

Se tilbud
Utløpsdato 29. sep.
Rabatt

Få airfryers fra Cosori fra kun 2990,-

Se tilbud
Utløpsdato 28. sep.

Sparetips

Gratis frakt

Gratis frakt

Du kan få gratis levering når du handler for over 199 norske kroner. Til tider kan du også bruke en Bodum rabattkode for å få gratis levering samme hva prisen er.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Om du melder deg på nyhetsbrevet til Bodum så vil du motta spesialtibud og en Bodum rabattkode som vil kunne gi deg hele 10% avslag på det første kjøpet ditt.
Retur

Retur

Om du skulle være misfornøyd med produktet du har mottat så har du 14 dager på deg til å eventuelt sende det tilbake til avsender.

Aktuelle kampanjer og 'deal og the day'

Aktuelle kampanjer og 'deal og the day'

Du vil regelmessig finne produktspesifike rabatter på Bodum sine nettsider. Det kan for eksempel være en aktuel kampanje på alle kafferelaterte produkter som presskanner, kaffekvern eller kaffekopper. Du vil også kunne stole på å få en fast sparemulighet ettersom det hver dag finnes en ny 'deal of the day'. Med denne kampanjen vil du hver dag kunne spare helt inntil 60% på for eksempel kjøkkenmaskiner, vannkoker eller tekanner.

Dansk design til greie priser

Bodum ble stiftet i København allerede i 1944, og helt siden da har de strevet etter å tilby produkter til kaffe, te og andre husholdningsbehov til priser som er overkommelige for alle. Som grunnlegger Peter Bodum sa selv, "God design trenger ikke være dyrt". De gode prisene kombineres selvfølgelig også med høy kvalitet og funksjonalitet. Dette gjør at produktene du kjøper av dem kan vare i lang tid, noe som er bra for Bodum, deg som kunde, og planeten vår.
CuponationFAQ Hjelp · Team
Jobb hos oss · Kontakt oss · Cookie innstillinger · Personvern · Bedriftsdata · Informasjonskapsler ·