BilligVVS rabattkode

Aktive BilligVVS rabattkoder for mars 2018

Billige VVS-produkter

Ute etter varer til baderom eller kjøkken? Kanskje ønsker du å installere gulvvarme, et dusjsett eller en kjøkkenvask? Da råder vi deg til å gjøre dette hos BilligVVS. Her kan du nemlig bestille en haug av blant annet varmesystem, rør, reservedeler og verktøy.

Du finner utstyr fra kjente produsenter som blant annet:
  • FM Mattsson
  • Gustavsberg
  • Danfoss

Butikken opererer kun på nett og har mange fagfolk som er klare til å assistere deg dersom du skulle ha behov for det. Fokuset på nettbasert operasjon sikrer deg ekstremt lave priser. De eksisterende kundene er strålende fornøyde, og det er vi sikker på at du blir også!
Hjelp andre med å spare penger hos BilligVVS!
Legg til rabattkode
E-posten er ikke gyldig

Få 50 kr rabatt når du melder deg på nyhetsbrev

Du vil motta en unik rabattkode som du kan legge til i handlekurven når du sjekker ut. Koden er gyldig ved kjøp over 500 kr i opptil 14 dager.
Se rabatt

Få fri frakt på din bestilling hos BilligVVS

Du betaler kun en administrasjonsavgift på 149 kr når du bestiller VVS-varer via denne rabatten. Du finner artikler til baderom kjøkken og hage.
Se rabatt

Nå er diverse varer satt ned til inntil 20% rabatt

Klikk deg inn via rabatten for å se de utvalgte varene hos BilligVVS. Frisk opp ditt bad nå i 2018 uten å svi av alt for mye penger.
Se rabatt
Utgåtte rabattkoder
Utgår i dag

10% rabatt på dusjsystemer hos BilligVVS

Akkurat nå kan du spare 10% på utvalgte dusjsystemer. Finn den som passer inn i ditt hjem og spar penger i dag.
Se rabatt
Utgår i dag

Opptil 15% avslag på utvalgte baderomsspeil hos BilligVVS

Vær rask og kapre deg et baderomsspeil av høy kvalitet til rabattert pris. Utvalgte modeller har også skap bak speilet.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 15% på Astro Farringdon utendørs vegglampe i sort hos BilligVVS

Gjør utendørsplassen hyggelig og opplyst med en stilig lampe. Klikk via denne rabatten og spar 15% i dag.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar inntil 15% på kraner hos BilligVVS

Nå kan du kose deg med en rekke rabatter på en mengde forskjellige kraner. Enten du trenger en til kjøkkenet eller badet finner du en til rabattert pris.
Se rabatt
Utgår i dag

Spar 45% på kjøkkenarmatur hos BilligVVS

Nå kan du få Hansgrohe Focus S kjøkkenarmatur med svingtut på 45% rabatt, i tillegg er det fri frakt inkludert. Klikk på rabatten for å se på tilbudet.
Se rabatt
Utgår i dag

Kjøp servantarmatur hos BilligVVS og spar 35%

Nå kan du få Hansgrohe Axor Citterio E servantarmatur til en rimeligere pris hos BilligVVS. Klikk på rabatten for å se på tilbudet.
Se rabatt
Gå ikke glipp av våre rabatter
Få med deg de nyeste og eksklusive rabattkodene fra BilligVVS og andre butikker
E-posten er ikke gyldig
30%

Opptil 30% på kjøkkenkraner

Hos BilligVVS får du alt du trenger til badet og kjøkkenet ditt til lave priser. Ofte kan du spare inntil 30% på kjøkkenkraner. Du kan velge mellom flere forskjellige designs og metaller. Gjør hjemmet ditt personlig til en rabbatert pris hos BilligVVS.

Rabatterte speil hos BilligVVS

Ikke gå på kompromiss når det gjelder speil på badet. Hos BilligVVS får du speil av høy kvalitet, også med integrert belysning. Slik blir det lettere å blant annet sminke seg på badet. Ikke nok med at du ka få speil av høy kvalitet, du kan også få de til 10% rabatt hos BilligVVS. Slå til i dag og nyt speilbildet av deg selv med god samvittighet.

Nyttige sparetips

Nyhetsbrev
Meld deg på deres nyhetsbrev og motta kode kampanjepriser på utvalgte varer, rabattkoder, spennende nyheter og tips og triks. Motta brevet 1-2 ganger i uken.
Fri frakt
Hos Billig VVS får du fri frakt på alle ordre. du kan velge mellom levering rett på døren eller til ditt lokale postkontor. Du betaler en administrasjonsavgift på 149 kr.
Trygg e-handel
BilligVVS er sertifisert av Trygg E-handel, som innebærer at du kan føle deg helt trygg på at ikke blir svindlet når du gjennomfører et kjøp her.
Kontakt
Har du spørsmål du ønsker svar på? Kontakt BilligVVS via e-post, telefon eller chat. Vær oppmerksom på åpningstider dersom du ønsker å ringe eller chatte.
Send oss dine egne tips for BilligVVS

Om du likte BilligVVS kupongkoder, kommer du også til å elske disse!