CUPONATION sikrer seg 10m EURO i andre finansielle runde

Aktuelle pressemeldinger
Aktuelle pressemeldinger
CUPONATION sikrer seg 10m EURO i andre finansielle runde

CUPONATION, en ledende digital destinasjons plattform for å tilby de beste tilbud og rabatter for forhandlere globalt, sikkert seg 10m EURO in andre finansielle runde. Investeringene kommer fra Rocket Internet, Holtzbrick Venetures, New Enterprise Associates (NEA), e.ventures, ru-Net, Deutsche Telekom Strategic Investments (DTSI), Sillicon Valley Bank og Columbia Lake Partners..

München, 10. desember 2015 – CUPONATION, en ledende digital destinasjons plattform for å tilby de beste tilbud og rabatter for forhandlere globalt, sikkert seg 10m EURO in andre finansielle runde. Investeringene kommer fra Rocket Internet, Holtzbrick Venetures, New Enterprise Associates (NEA), e.ventures, ru-Net, Deutsche Telekom Strategic Investments (DTSI), Sillicon Valley Bank og Columbia Lake Partners.

CUPONATION sitt mål er å bringe de beste sparemulighetene fra alle kategorier til alle verden over, samt lage muligheter for å lage og oppdage dem. Firmaet opererer på flere enn 40 plattformer i 20+ land med millionvis av besøkende her måned og setter raskt igjen sitt fotavtrykk på en global skala og rekkevidde. For å ha muligheten til å tilby over 500.000 tilbud for brukere, er CUPONATION partnere med rundt 25.000 online butikker og merker. I september 2012 lanserte CUPONATION sin første plattform i India og har etter dette etablert seg i 5 kontinenter, med den seneste etableringen i Mexico i November 2015.

CUPONATION planlegger å bruke investeringen på å støtte den sterke veksten av selskapet, som har vist en økning i deres inntekter på 670% i 2014. CUPONATION vil fortsette med sin globale ekspansjon med lansering av nye plattformer i nye markeder og støtte veksten i eksisterende markeder.

Ifølge Andres Fruth, administrerende direktør og co-grunnlegger av CUPONATION, «virksomheten utvikler seg svært raskt. Å bringe CUPONATION til brukere overalt rundt kloden er en stor motivasjon for oss. Vi er mer en glade for å være en bidragsyter til evolusjonen av online shopping for både våre annonsepartnere, men spesielt til våre millioner av brukere verden rundt. Denne nye investeringen vil hjelpe vår virksomhet til å vokse mer og styrke vår posisjon som en av de største operatørene av digitale plattformer for rabatter utenfor USA.»

Om CUPONATION.

CUPONATION er en av de mest raskt-voksende spareportalene globalt, som bringer de beste sparemulighetene til forbrukere verden over. Firmaet opererer i 17 land med rabatter i over 18,000 nettbutikker og merker som Amazon, H&M, Zalando og Hotels.com. CUPONATION samler alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud fra nettbutikker på en nettside hvor brukere kan dra nytte av tilbud på produkter spredt over 17 kategorier. CUPONATION ble grunnlagt av Dr. Gerhard Trautmann, Dr. Adrian Renner og Dr. Andreas Fruth i 2012 og har hovedkontor i München, Tyskland.

Nedlastninger
Kontakt
Pressekontakt - Norge
Pål Kaalaas
pal.kaalaas@cuponation.no
+47 917 69 167
Cuponation.no er et Imbull B.V. eid nettsted. Copyright © 2020 Imbull B.V. Alle rettigheter er reservert. Om nødvendig, kontakt: contact.us@cuponation.no. Alle rabattkoder som er markert med "EKSKLUSIV" kan ikke anvendes av noen eller på noen brukes måte brukes uten skriftlig tillatelse fra CupoNation. Samtlige rabattkoder er håndplukket av CupoNation sin redaksjon og er gyldige ved tidspunktet for publisering.